Arama sonuçlarınız

1. Furkan Tarık

Mondial 125MH Drift Profesyonel Foto Çekimleri HD (Wallpaper)

Fotoğraflar: Melih Aran Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=1470634772 İnstagram: www.instagram.com/meliharan Model: Furkan Tarık Göçmen (Ben :thumleft: ) Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100007389165900 İnstagram: www.instagram.com/furkantarikgocmen Motosiklet: Mondial 125 MH...
  2. Furkan Tarık

Motor Isınınca Zor Çalışıyor (YARDIM!)

Motorum mh Drift 2015 model şubat 2016 çıkışlı. Sıfır aldım 6.000 kilometreye geldi. Her 1.000km yağ değişimleri ve preiyoduk bakımları yapıldı. Problem şu. Bundan 1 ay önce kırmızıda beklerken stop etti. Marş bastı ama çalışmadı, vurdurduk olmadı, kick start nafile. benzini kontrol ettik tamam...
  3. Furkan Tarık

Kapanmayan Güneş Vizörü hk. (MT-Blade sv İçerir)

Kaskım mt blade sv raceline turuncu güneş vizörlü model. İçindeki güneş vizörü tam kapanıyor ama en ufak bir sallantıda biraz düşüyor tam içerde kalmıyor. içine baktım vizörü açmaya yarayan parçayı tutan perçin hafif gevşek sıkamıyoruz tabi. Ya araya bişe sıkıştırmak da istemiyorum. Bu gidişle...
  4. Furkan Tarık

Bi Yapıştırma Sesi Geliyo Çorum-Amasya R-25/mhDRİFT/Zone-s180/CBR125

3.Video çıkınca onu da buraya atarım :) Çorum Amasya gezimizin 1. ve 2. bölümlerini sizlerin huzuruna bırakıyorum :)
  5. Furkan Tarık

DİZLİK DEPOYU ÇİZİYOR

Evet acı gerçek :pale: . Geçen fark ettim çok canım sıkıldı ya :pr: . Venom mafsallı dizliğim var, kasislerden falan geçerken taa üstlere kadar çizmiş. Şimdi çinden stomp grip mi getirteyim (...
  6. Furkan Tarık

Satılık Yol/Yarış Bisikleti XRS040 FULL SORA

temmuz ayında aldığım bisikletimi motora geçmek niyetiyle satıyorum. ilgilenenler arasın fiyat üzerinde anlaşırız. (mondial drift ile takas olur üzerine biraz daha koyarım) www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-tertemiz-xrs040-full-sora-54-258321829/detay/
  7. Furkan Tarık

DİREKSİYON SINAVINDAN GEÇTİM

Güç bela geçtik sınavı. Şimdi nasıl bir plan işliyor ehliyetimizi nasıl çıkartıyoruz? İlk ehliyetim emniyete kaç tl vereceğim kaç gün sürer?
  8. Furkan Tarık

DİREKSİYON SINAVINDAN KALDIM!

Evet. Direksiyon sınavından son anda kaldım. ulan o kadar sürdük tam bitiş çizgisine girerken yolun boşalmasını bekledim. tam ben yola girince bitane bmw yola fırlayıp gazı kökledi uzunları da yakmış. tam arkamdan silme geçti şerefsiz. tabi haliyle de bırakmışlar. şimdi ne yapmam gerek?
  9. Furkan Tarık

KURS SAÇMALIĞI

Güç bela yıllardır hayalini kurduğum ehliyetin direksiyon sınavına hemen hemen 10-11 gün kaldı. yazılı sınavı da başarıyla geçmemle heyecan doruğa çıktı. Abi meseleye gell. henüz 17yi yeni doldurduğum için kurs işine babamı falan sokmadım her şeyi ben hallettim. ancak geçen direksiyon ücretini...
  10. Furkan Tarık

Gelin Biraz Gülelim (Liseli Ergen İçerir :D)

bu biraz saçma oldu da hala gülüyorum :mrgreen: Mümkünse kötü yorum yapmayın.
  11. Furkan Tarık

1.000 TL'ye Kadar SporBike Tavsiyesi

1.000 Tl ye kadar Yol/Yarış Bisikleti Almak İstiyorum. Btwin triban 3 Ve Salcano XRS 060 Modellerine baktım. İyi kötü yönleri nelerdir? Boyum 1.75 Kilom 65. Triban'nın jantı küçük bir de vitesleri bilinmedik marka vs. diyorlar ama siz ne dersiniz?
  12. Furkan Tarık

izlerken hem üzüleceğiniz, hem de yarılacağınız kaza videosu :D

Dikkat: aşırı derece ananı s*k*y*m içerir.
  13. Furkan Tarık

Paraya Kıydım 20 Liraya Bi Yamaha Aldım Resimli

Evet Abiler paraya kıydım gittim pahalı olmasına rağmen bi yamaha aldım. Daha kullanmayı bilmiyorum ama öğreniriz zamala Resimlerini Atayım Sizlere :queen: Tamam Ya Ne Vuruyonuz Motor Mu Aldık Dedik :queen: :mrgreen:
  14. Furkan Tarık

Bilinmeyen Numaralar

Başlıkta da söylediğim gibi bilinmeyen bir numara (daha doğrusu numara yok boş bişey arıyor yani numara yok) arıyor nasıl bulacağız bilen varmı ?
  15. Furkan Tarık

CBR 125 R Türkiyeye Gelecek Mi?

Beyler cbr 125 r türkiye'ye gelmeyecek deniyor. yarın bayilei arayacağım. onlar da büyük ihtimalle gelmeyecek diyecekler :pr: . ben 1-2 ay sonra alacaktım :salut: . belki bi şans stoklarda bulurum diyorum ama sanmıyorum çok zor. şimdi ne yapalım yeni kasası mı çıkar yoksa Yamaha yzf 125 r mi...
  16. Furkan Tarık

Yeni Ehliyet Yasa Tasarısı

Abiler Sormak İstediğim Bişe var. belki bu sorumla ilgili bazı kişiler de yararlanacaktır. Sşimdik Yasada ; -M, motorlu bisikletleri (moped) -A1, gücü 11 kilovatı geçmeyen sepetli veya sepetsiz iki tekerlekli motosikletler -A2, gücü 35 kilovatı geçmeyen sepetli veya sepetsiz iki tekerlekli...
  17. Furkan Tarık

Biraz Da Gülelim

Güldür Güldür Programında Gülüşüyle Bizlere Ara Gazını Hatırlattı ::koop:: https://www.youtube.com/watch?v=Kn0689gvLFQ
  18. Furkan Tarık

YBR 125'e Niye Bisiklet Diyosunuz Beyler :)

Beyler ybrye niye bisiklet deniyor bi söyleyin ya sebepsiz gülmekteyim şu anda ::queen:
  19. Furkan Tarık

CBR 125 ön fren kutusu kapağı

Türkiyede bunlardan bulunurmu abiler
  20. Furkan Tarık

Türkiye'de eksoz

Beyler turkiyede tailgunner exhaust egsoz bulunabilir mi ? Videous nu atıyım http://m.youtube.com/watch?v=Z40YBU4GEXs

Yeni mesajlar