Arama sonuçlarınız

1. S

2026 Honda CB 1000 GT (Honda olayı bitirmiş)

"Yeni CB1000 Hornetlerin" Yağ yaktığına dair inceleme videoları var yurtdışı kaynaklı. Pek beğenilen bir motor olmadı gibi.
  2. S

6 ay vs 122.000 tl

Evet abiler, yakında iş kuracağım sizce 122.000 tl verip 6 ayı çöp etmeyip işe güce başlamak mı yoksa işi erteleyip bu sürede ki geliri de göz ardı edip, beleşe 6 ayı harcamak mı daha mantıklı karar veremedim. 6 ay git gel dinlen o bu şu derken 9 aydan fazla işi ertelemek zorunda kalacağım...
  3. S

CBF 150 debriyaja basınca gelen ses ve korna problemi

Herkese iyi bayramlar kafama takılan bir şey var, düşük devirde (stop etmeye yakın) giderken yada kalkışta ani debriyaja basınca tak diye bir ses geliyo, bu durumu yazarak anlatmak biraz zor olduğundan bir video çektim tek başıma çekmem zor oldu ama en azından o ses ve nasıl olduğu gözüküyor...
  4. S

Kulaklık ve köpek maması önerisi

İyi günler, tavsiye almak istediğim bir konu var, birincisi kulaklık, spor salonunda kullanabileceğim kablosuz kulaklık arıyorum çünkü spor salonunda çok kötü müzikler çalıyor kulaklarım kanıyor konsantre olamıyorum, çok kaliteli olmasına gerek yok, kulağımda sabit dursun yeter. ikinci konu ise...
  5. S

Yanlışlıkla bastım

Abiler, ablalar herkese mutlu yıllar, ben bi halt yedim Skype'tan yanlışlıkla "el salla" dedim daveti kabul etmesi bekleniyor yazıyor bildirim gitmiş midir acaba görür mü ki? :pr:
  6. S

Yarım kalan turumun fotoğrafları

Yaklaşık 3500 kilometrelik bir gezi planlamıştım ki maalesef elimde olmayan sebeplerden ötürü 300. kilometrede aynen geri dönmek zorunda kaldım, 500 kilometrelik yarım bir gezi yapmış oldum, çokta fazla hazırlık yapmadan sabah hızlıca toparlanıp yola çıktım. Tur iptal olunca fotoğraf makinesini...
  7. S

Jack Russel Terrier

İyi günler abiler ablalar önümüz de ki aylarda Jack Russel cinsi yavru edinmeyi düşünüyorum, apartman dairesinde kalacak, bahçeli evimiz de var fakat orada büyük köpeğim var anlaşamazlar. İnternette araştırdım fakat buradan da size sorayım dedim. Günde 2 defa dışarıya çıkartma imkanım var, hatta...
  8. S

0 km CBF çözülmeyen sorunlar motor çalışmıyor.

]Merhaba arkadaşlar, 0 km CBF ile bir kez daha yolda kaldım. İlk motoru Edirne bayiiden aldığımda yolda 3 defa stop etti çalıştıramadım, hondayı aradığımda bayide ki eleman; "servis kapandı sen kendi imkanlarınla eve git yarın bakarız" demişti. O akşam güç bela yardım çağırdım arkadaş kamyonet...
  9. S

Yolda kaldım, sorun nereden kaynaklanıyor acaba

İyi akşamlar MT ahalısı, bugün yeni aldığım cbf 150 ile yolda kaldım maalesef. Ne güzel keyifli keyifli giderken motor tekleyip stop etti, biraz bekledikten sonra çalıştırdım 5-6 km sonra yine tekleyip stop etti sonra çalıştırmayı denedim çalışmadı, 2 saat boyunca yolun kenarında durup telefonla...
  10. S

Kask konusu böyle bir şey normal mi? Tavsiye

İyi günler MT ahalisi sizlere çoktandır soru sormamıştım :). Kask konusunda sıkıntı yaşıyorum, kullandığım kaskı (Bell Qualifier) zarar gördüğü sebebiyle (kaza değil) değiştirmek istedim. Yeni motor aldığımdan çok fazla param yoktu şu sıralar, internetten MT Thunder 3 kask sipariş ettim S beden...
  11. S

Neden diye soruyorum kendi kendime.

Merhaba MT ailesi, uzun süredir onu mu alsam bunu mu kovalasam diye diye motorumu yenileyemedim, bunun verdiği stres sıkıntı ile gece gece bizim caponlar diğer ülkelere neler satıyormuş ne kadardan satıyormuş diye merak ettim, ABD ve Kanada sitelerine bir göz gezdirdim, biraz içim burkuldu bir...
  12. S

Yetişin komşular vay başıma gelenler

Herkese selamlar, bugün tatsız bir olay daha doğrusu olaylar yaşadım. Nedense şu günlerde başıma gelmeyen kalmadı, geçenlerde motorla giderken arı sokmuştu, bugün ise şanzıman soktu. Şöyle ki; Motorumun şanzımanı arızalıydı, geçen gün, tamirciye götürdüm 350 lira fatura çıkardı helali hoş olsun...
  13. S

Yandım anam!

Bugün lanet birşey yaşadım ki anlatmaya kelimeler yetmez. 60 km/h ile giderken, vizorü anlık açmamla birlikte eşşek arısı suratıma lazer güdümlü füze gibi çarptı, o acıyla sağsağlim durmayı başardım. O.. Çocuğu diye feryat ettim ama duyan olmadı, yol kenarında kala kaldım öyle. Yoldan geçen bi...
  14. S

Sosyal Fobi

Utangaç, çekingen ve genellikle kendi halinde bir yapınız var. Başka insanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü çok önemsiyorsunuz. Bu durum hayatınızı, iş hayatınızı ve sosyal ilişkilerinizi olumsuz etkiliyor. Bugüne kadar bu durumu ya kişilik özelliğiniz olduğunu düşünerek kabullendiniz ya da...
  15. S

Ütopya Semih

Abi bu adama acayip sinir oluyorum. Böyle bi adam sırf tipi yüzünden dövülür, Survivor Turabi'ler, Nihat'lar Duygu'lar gördük Semra kaynana gördü bu ekranlar allah aşkına bu kadar karektersiz arsız onursuzunu gören var mı ya. Bi insanda biraz onur biraz gurur olur bu insanlara hangi zihniyet...
  16. S

Motosiklet sürerken sırtınıza aşırı ağrı giriyorsa nedeni duruş bozukluğu olabilir.

Konuyu önemli bulduğum ve az çok bilgi sahibi olduğum için sizlerle paylaşmak istedim. Aslında konu dışı bölümüne yazmayı düşünüyordum ama gerekirse moderatör abimiz taşıyabilir. Neyse konumuz duruş bozukluğu ve motosiklet yani, motosiklet üzerinde sırtınıza keskin bir yanma şeklinde bir ağrı...
  17. S

Motorumuz neden çekişten düşer?

Eveet sorumuz bu "Motorumuz neden çekişten düşer? Ne yapsak düzelir? Subap ayarı mı? Ateşleme sorunu? Zincir gerginliği? Yağ seçimi? Mesela sizin motorunuz çekişten düşerse ilk ne aklınıza gelir? Bilgileri ile bizi aydınlatabilecek abilerim arkadaşlarım açıklarsa sevinirim 7.500 km'de ki...
  18. S

Hero 2015 yılında fiyat arttıracakmış. Karizma Zmr gelmeyecekmiş bekleyene duyurulur.

Attığım maile gelen cevap; Kaan bey merhaba , Karizma Zmr modeli için herhangi bir çalışmamız yoktur, Hero ile ilgili yeni gelecek modelleri 2015 Şubat ayı fuar döneminde açıklamayı planlıyoruz. Fiyatlar web sitemizden yayınlanacaktır. Yeni yılda fiyatlarda yükselme olacaktır. Bilgilerinize...
  19. S

Saklanılıpta bulunamayan değerli eşyalar

Herkese selamlar. 3 yıldır sır gibi sakladığım benim için çok değerli olan kutum kayboldu, içindekilerin bende ki değeri çok fazla. neredeyse her hafta geceleri herkes uyuduktan sonra sakladığım yerden çıkarıp içini açar kaybolan eşyalarımı kontrol eder onlara bakardım. Geçtiğimiz "Pazartesi...
  20. S

Commuter ile 10.000 Km Gezi. Siz en iyisi konuyu okuyun.

Herkese selamlar, çoktandır foruma bakamıyordum bi girip fikir alıyım dedim. Neyse, Rusya ve Belarus'u dolaşmak istiyorum, aslında birkaç gün öncesine kadar sadece Kafkasları dolaşıp, oradan Azerbaycan'ı gezmek gibi planım vardı ama öylece bi an da gelen bi istekle bütçe arttırıp gezdim mi tam...

Yeni mesajlar