Arama sonuçlarınız

1. lickup

Motoru Hareket Halindeyken Kaldırırsak Ne Olur?

Motora kendi gücümüzle ivme kazandırıp sonra 1. vitese takıp gaz verirsek nolur? Motoru yükten mi alırız yoksa zararlı birşey mi?
  2. lickup

Marş Sesi Çok Zayıf Geliyor

Marşa bastığımda ses zayıf geliyor ve bunu 5-6 kere tekrarlayınca tamamen kesiliyor ses. Biraz zaman geçip tekrar denediğimde tekrar normal haline dönmüş oluyor ancak yine birden fazla basınca bayılıyor ve hiç çalışmıyor. Akü desem daha motor 1 haftalık sanmam. Birde daha yağı dün kontrol...
  3. lickup

Servis İçine Etti Motorun

Yan ayak müşürünü iptal etsin diye servise götürdüm 4 günlük motorumu. Adam kesti kabloyu denemek için çalıştırdı ve boştayken gazı sonuna kadar açtı red line sınırına kadar getirdi devri. Bunu bi kaç kere yaptı benim içim parçalandı orda motor bağırdıkça. 20 lira aldı üstelik bide :jocolor: Ben...
  4. lickup

Acemiyim, Sorularım Var

İlk defa vitesli motor kullanıyorum. Daha bugün aldım (Mondial 100 mg Superboy) Daha önce scooter deneyimim olduğu için denge, dönüşler vs. problemim yok. Ancak ilk kalkışta motor kendini o kadar hızlı ileri atıyor ki arkamdaki kişi yere uçuyor. Debriyajı yavaşda bırakıyorum ancak neden böyle...