Arama sonuçlarınız

1. yusufkalaz

Bankacı bir motorcu varmı acaba ?

Abiler 1 aya kadar bir banka hesabı açmam lazım yaş 18e 70 gün var daha sadece para yüklenebilecek bir hesap açabiliyor muyum açabiliyorsan ne kadara mal oluyor bilgi verirseniz çok mutlu olurum Teşekkür ederim iyi günler dilerim
  2. yusufkalaz

2 Grenajı Bir Arada Nasıl Tutarım

Fotorafda görüldüğü üzere arka çanta gidince bizim ayrıklarda göründü şimdi bu parçaları nasıl bir arada tuturabilirim ? Herkeze teşekürler iyi geceler.
  3. yusufkalaz

Isıtmadan Çalıştırdım Şimdi Çalışmıyor

Abiler bu sabah aceleyle ısınmasını beklemeden motorla yola çıktım uyuya kaldım diye hızlıda gittim motor istop etti şimdide çalışmıyor marş basıyor ama devamı yok
  4. yusufkalaz

Buda ne ki ?

Abiler bu gün buji için motoru sokerken usta fark ettim bu ne diye inceledim bulamadim sonra ustaya sordum Turbo dedi bunda turbo mu var dedim geri dönüşüm yani dedi nie dışarda iptal etmişler dedi bişi olmaz dedi şimdi ustayı tanımadiğim için güvenemedim şimdi böyle çalisiyor motorda bu ne ...
  5. yusufkalaz

İlk defa buji alıcam nelere dikat etmeliyim

Abiler ilk defa motoruma buji alıcam ve takdırıcam bunu alırken nelere bakmalıyım bir değer yada seltifika gibi birşeyi var mı ? Yoksa rasgele al takdırmı yapim ?
  6. yusufkalaz

Buji bittik motor nasıl çalışır acil

Beyler motor ateş almiyor buji bozuk diyolar kuştepede mahsur kaldım bunun bi yolu yokmu 😣 Mondial 150 mash
  7. yusufkalaz

Beyler tavisye lazım

Beyler 2 3 aya bir motor alıcam dağa önce bir scooter la 30.000 km den fazla tecruben var 2 senede ara ara fitesli kulandim (Tvs Apache,mr 250,cbf 150)yani bilgim var ilk fitesli olarak motoran crazy 125 ve o tarz motorlar var aklimda yere yakin fites gostergeli felan bütcem 3.500 tl kadar...
  8. yusufkalaz

Beyler yeni arkadaşa bi bakıverin.

Merhaba arkadaşlar foruma bu gün katıldım.Öncelikle herkeze Tekrar Selamlar forumu 1 seneyi aşkındır takip ediyorum 6 senelik Scooter motoru Geçen hafta arıza vermiş durumda 800 milyon harcayarak piston sekman Krank üst kapak hava filtresi buji akü yağ firen balatası arka firen disk...