Arama sonuçlarınız

1. Ş

Altın Elbiseli Adamın konuşması mimikleri aynı Cem Yılmaz Değil mi :D ?

Sadece ben mi farkettim mimikler konuşma tarzı aynı Cem Yılmaz :D
  2. Ş

7.000 Liraya Kadar Bütçeye Önerilen Chopper Motor??

Motor hacimli olması lazım boyum 1.95 kilom 120 altımda cücük gibi kalmasın istiyorum
  3. Ş

Bu Makinaya Yorumlar ????

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-temiz-ve-yetkili-servis-bakimli-hatasiz-makine-163486798/detay Boyum 195 kilom 120 bu makine altımda cücük gibi kalırmı birde kullanıp şikayeti olan varmı?
  4. Ş

Asya Ghost,Asya Pars chopperları hakkında bilgisi olan???

asya ghost ve asya pars hakkında bilgisi olan varmı??
  5. Ş

Regal Raptor DD 250E-10 alıcam bilgisi olan varmı???

arkadaşlar Regal Raptor DD 250E-10 almayı düşünüyorum kullanan veya olumsuz bir yanını duyan varsa paylaşalım
  6. Ş

Motor sürmeye başlangıç için tecrübeli abilerden tavsiye bekliyorum

Öncelikle kendimi tanıtayım yaşım 18 ve şuan lys sınavına hazırlanıyorum ehliyet alma hakkım doğdu ve ben chopper motor aşığıyım.Boyum 1.95 kilom 120.Motor sürmeyi bu yaz öğrenicem daha önce scooter sürdüm ve yaklaşık 13 yaşımdan beri samsunda bisikletle şehiriçi turları yapıyorum...
  7. Ş

Herkesin Kandili Mübarek Olsun

Arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun kazasız belasız bir ömür geçirmeniz ve motora saygı duyulan bir ulke temenni ederek..
  8. Ş

İri Adama Göre Chopper Motor ?

Arkadaşlar ben 1.95boyunda ve 120 kiloyum chopper motor tutkunuyum fakat bu alemde yeniyim ve çok fazla bilgiye sahip değilim gerek teknik gerek görsel.Ben kendi cüsseme uygun hacmi olabildiğince geniş beni kaldıracak rahat sürülebilecek ama sesi tatmin edici bir chopper motor istiyorum fiyat...

Yeni mesajlar