Altın Elbiseli Adamın konuşması mimikleri aynı Cem Yılmaz Değil mi :D ?

aynen özellikle daha eski videolarında çok izlediği belli oluyor örnek rsv4 videosu " herkes seksi diyor ah çok seksii " deyişi :D :D

Kültür etkileşimi diye bir durumu biliyorum, tamamen farklı toplumlarda dahi, beğenilen özellikler benimseniyor

(Şayet bizimki Cem yılmaz'dan evvel doğup bu mimiklere sahip değilse, yada tersi :p )

Kendisine sorsanız belkide bozulacak, sinirlenecek ne alaka yahu diyecektir, hasılı kelam tespit doğru.

Ve bunun çokta tenkit edilecek bir durum olduğunu sanmıyorum, hepimiz bir şekilde aynı şeyleri yapıyoruz.

Barkın abiyi yerlemek için söylemiyorum adam sempatik sunuyor programı zaten Cem Yılmazın replikleri hepimizin hayatında fakat komik :D

mimikleri cemyılmazdan daha komik geliyor.belki de motoru anlattıgı içindir :) şeker nedir ki bal nedir ki :)

L

lawyer_16

o jest ve mimikler barkın bayoğlu'nun kendisine aittir. eğer özenti ve çalıntı olsaydı üzerinde eğreti dururdu, oysa altın elbiseli ağabeyimiz tamamen doğal bir şekilde görünüyor. orjinal hali ile kamera karşısına çıkıyor kanımca. tarzı cem yılmaza benziyor(aynı değil) evet ama kesinlikle çalıntı, özenti değildir. fuarda tanıştım, kendisi çok alçak gönüllü bir insan.

Neden cem yılmaz takliti yapıyosun diye sorduklarında keşke yapabilsem çok daha güzel olurdu demişti.İzleyip örnek aldığı doğru olabilir ama mimikleri ve anlatım tarzı kendine has gibi geliyor.

Altnli gece 1 yada altinli gece 2 de kendisi açıkliyor bu durumu zaten,hatirladigim kadariyla kendi cumleleri: "facebooktan okudugum yorumlar kadariyla beni cem yilmaza benzetiyorlarmis konusmam mimiklerim benziyormus bazilari taklit ediyosun felan demis, ben ozel bi caba sarf etmiyorum kendisini cok severim izlerim ha cem yilmaza benziyorsakda buda bizim icin onurdur daha ne olsun" gibi bi aciklama yapmisdi

sinirlenen kardeşlerim Barkın abinin tüm videolarını izledim hayat hikayesini okudum bizi bilinçlendirdiği için kendisine hayranım olay yaratmaya çalışmayın, bos atmayın ortaya..Altın Elbiseli Adam'a ne ben laf söylerim ne de söyletirim sadece dikkatimi çeken birşeyi paylaştım sizinle

cem yılmazı ben de çok severdim dee
çanakkale şehitlerini anma gününde avusturyalı sevgilisiyle ayine katıldığı günden beridir cem yılmaza notumu verdim

Öyle bir şey duymadım ama eğer öyle yaptıysa notu zaten belli katılıyorum sana kardeşim

uzun zamandır benimde dikkatimi çekiyor hareketler mimikler fln kendini benzetiyor. Bazen cok abartıyor o zaman rahatsız edici olabiliyor ama adamda oturmus artık :) Yakışıyor bazen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar