Arama sonuçlarınız

1. metinkilic

Zincir Yağı Kaza Yaptırıyordu.

İyi günler arkadaşlar. Her zaman yeniliklere açık, ön yargısız, bilgi ve tecrübeye saygı duymuşumdur. Geçenlerde würth'ün ucuz bir zincir yağı ile ilgili başlık açılmıştı. Kullananlar acayip şekilde övüyorlardı. Fiyat olarak da ucuz bir üründü. Fiyatının ucuzluğu etken olmasa da sıçrama...
  2. metinkilic

Motosiklet Çanta Yeni Marka

Arkadaşlar iyi günler. Bu gün internette öyle dolaşırken fiberglas'dan imal edilen yeni bir çanta markası gördüm. İsmi Long Road (uzun yol), Mersin Erdemli'de bir girişimci arkadaş hobi olarak başlamış. Çok da güzel ürünler yapmış. Sağlamlık konusunda hiç bir sıkıntı yok anladığım kadarı ile...
  3. metinkilic

Forum yönetimi alarm işine el atsın

İyi geceler arkadaşlar. Her gün çalınan veya çalınmaya kalkışılan motosiklet haberlerini bu forumdan veya başka forumlardan okuyoruz, duyuyoruz. Günümüzün zor ekonomik koşullarında zar zor para biriktirip bedeli ve fiyatı ne olursa olsun alınan ve zevkle kullanılmaya çalışan bir aracın...
  4. metinkilic

340.000 KM.DEKİ MOTORSİKLET

Herkese iyi akşamlar. Bu gün yağ değiştirmek için yağ almaya gittiğimde, 340.000 KM yapmış bir japon malı 125 cc motoru sahibi arkadaş gururla gösterdi. Gerçekten gerek kozmetik görünüş, gerek mekanik ve gerekse de diğer aksam olarak tertemiz motorsikletti. Kimse o kilometreyi yapmış motor...
  5. metinkilic

Bazen Yeni Dostunuz Trafikte karşınıza çıkabilir.

Sabah iş dönüşü yeni dostumuz ile trafikte karşılaştık. Muhtemelen birileri getirip etrafta ev vb.olmayan bir alana atmışlar. Hayatta kalması mucize olmuş. Şimdi garajda mesut mutlu yaşıyor kendisi. Çok oyuncu, meraklı zilli bir şey. Eve alamadık, çünkü fotoğrafta gördüğünüz kızımız rahat...
  6. metinkilic

Alpinestars Mont

İyi akşamlar. Bu akşam internet üzerinden Almanya'dan sipariş vereceğim. Revit excalabur alacaktım ancak yurt dışı forumlarda pek iyi yorumlar almamış ve pahalı. 2 mont arasında kararsız kaldım. Alpinestars T-GP R mont ile Alpinestars Viper Air mont arasında kararsız kaldım. fiyat olarak...
  7. metinkilic

Kaza ve sonrası yapılacak işlemler.

Arkadaşlar iyi günler. Hemen hemen her gün bir arkadaşımız kaza yapıyor veya kazaya karışıyor. Bunların büyük bir kısmı; başka sürücünün sıkıştırması, önüne kırması, hatalı sollaması, aynayı kontrol etmeden şerit değiştirmesi vb.nedenlerden dolayı oluşan kazalardır. Bu kazalarda düşme veya...
  8. metinkilic

ALPİNESTARS MOTOSİKLET BOTU

Yurt dışından aldığım alpinestars motosiklet botu kargo ile bugün geldi. Ancak ayağıma büyük geldiğinden yenisini sipariş verdim. 43 numara ayağı olanlar için idealdir. Benim ayağım 42 bir numara büyük oldu. Yurt dışı satış fiyatının yarısına birakacağım. bu siteden bir arkadaşa 350 tl.ye...
  9. metinkilic

Apaçilerin kask testi

Bulunduğumuz mühitte 7-8 kişilik motorlu apaçi grubu var. Her gece piyasa yaparlar, motor bağırtmalar, tek tekere kalkmalar, fren denemeleri, trafiği alt üst etmeler vb.vb. her türlü atraksiyonu yaparlar. Dün gece 23:00 sularında, grup halinde giderlerken bu gruptan birileri nedenini...
  10. metinkilic

Gece Soğuk Havada Uzun Yol yapmak.

Pazartesi günü İzmir Kütahya Ankara yaptım. Normalde yarın İzmir'e dönecektim. Ancak acil bir durum nedeniyle gece 02:00 de Ankara'dan yola çıkmak durumunda kaldım. Hava yaz olduğundan ve gece motor sürmek gibi bir planım olmadığından yazlık mont içinde termal kısa kollu t-shırt (2 adet yedek)...
  11. metinkilic

Hatalı Sollama.

Bu gün can sıkıntısından İzmir Bayındır Ödemiş Birgi Tire İzmir yaptım. Ödemişi çıktıktan sonra Kawazaki kros motor kullanan bir genç arkadaş ile yolda karşılaştık. Bir kaç kez o beni ben onu solladım. Hızım yol tek şerit ve stabilize olduğu için 90 km.de sabitledim ve geçmedim. Bu arkadaş sağa...
  12. metinkilic

Rodos Gezisi.

Herkese iyi günler dileyerek başlıyorum. 1 haftadır Marmaris'te tatildeyim. Malum havalar bir açık bir yağmurlu. Motor ile marmaris ve çevresinde girmediğim, gezmediğim yer neredeyse kalmadı. Ben de değişiklik olsun diye Rodos'a geçmeye niyetlendim. Marmaris'ten Rodos'a araç veya motorsiklet ile...
  13. metinkilic

Birbirimizi Koruyalım.

İyi akşamlar. Bu gün saat 19:00 sularında gezintiden dönüyorum. Trafik sıkışık ve dur kalk ile ilerlerken genç bir arkadaş gördüm. Kız arkadaşı ile gezmeden dönüyorlardı sanırım. İkisi de gayet efendi, giyim kuşam tam, Kaskları takılı trafikte boğuşuyorlardı. Ben kenera çekilerek yol verdim ve...
  14. metinkilic

Motorsiklet Trafik Güvenliği

Motorsiklet trafik güvenliği ile ilgili görsel kamu spotlarının yapılması ve televizyonlarda yayınlaması, bu şekilde bizlerin trafik ve can güvenliğimizin arttırılması amacıyla bir kampanya başlattım. Her gün trafikte hayatta kalmak için cambazlık yapan, bir çok arkadaşımızı sonsuzluğa uğurlayan...
  15. metinkilic

Motorcuların Motorculara Saygısızlıkları.

İyi Akşamlar. Bu gün iş nedeniyle İzmir Alsancak'a motor ile gittim. Bilen arkadaşlar bilir trafik oldukça sıkışıktır. Bu sıkışık trafikte milim milim ilerlemeye çalışırken sağıma, soluma, arkama scooter ile bir dünya insan girip hem beni hemde diğer araçları sıkıştırmaya çalıştılar. Zaten 3...
  16. metinkilic

Bu motorcunun harbiden şaşkınlığı

Arkadaşlar linkteki motorcuyu bu gün izledim. ilk başta anlamamıştım ama izleyince gerçekten kötü bir günündeymiş :))) http://t.co/345zQa2iwO
  17. metinkilic

Kevlar Pantalon

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Bu aralar kevlar pantalon almaya niyetlendim. Ancak yurt içi ve dışı yaptığım tüm araştırma ve incelemeler sonucu benim istediğim veya her kesi tam koruyacak bir pantalon bulamadım. Hepsinin arka kısmında el büyklüğünde kevlar parça dikilmiş, dizlerine koruma...

Yeni mesajlar