Birbirimizi Koruyalım.

İyi akşamlar. Bu gün saat 19:00 sularında gezintiden dönüyorum. Trafik sıkışık ve dur kalk ile ilerlerken genç bir arkadaş gördüm. Kız arkadaşı ile gezmeden dönüyorlardı sanırım. İkisi de gayet efendi, giyim kuşam tam, Kaskları takılı trafikte boğuşuyorlardı. Ben kenera çekilerek yol verdim ve önüme geçtiler. Bu arada son model bir üstü açık bmw ve içinde iki hanzo bu genç arkadaşlara takılmaya, taciz etmeye başladılar. Arkadan bakınca işin büyüyeceğini anladım ve trafikte zar zor taciz eden araba ile genç motorcu arkadaşın arasına girdim. Trafik durunca; hayırdır diye arabadakilere sorunca, yarışcaktık, bir şey yok abi diyip sindiler. Bende yarışacaksanız bir yeriniz yiyorsa gelin benim le yarışın diye tersledim. Trafik akmaya başlayınca Ben arabanın önünü biraz kestim ve diğer arkadaşların yol almasını bekledim. Yaklaşık bir kilometre boyunca da arabayı arkamda tuttum.
O genç arkadaş benim oğlum yaşındaydı ve korunmaya ihtiyacı vardı. Arabadakiler de çok gençti. Beni yaşlı görünce sanırım tırstılar.
Arkadaşlar tüm motorcular olarak her konuda bizler birbirimize lütfen yardımcı olalım.

İyi akşamlar. Bu gün saat 19:00 sularında gezintiden dönüyorum. Trafik sıkışık ve dur kalk ile ilerlerken genç bir arkadaş gördüm. Kız arkadaşı ile gezmeden dönüyorlardı sanırım. İkisi de gayet efendi, giyim kuşam tam, Kaskları takılı trafikte boğuşuyorlardı. Ben kenera çekilerek yol verdim ve önüme geçtiler. Bu arada son model bir üstü açık bmw ve içinde iki hanzo bu genç arkadaşlara takılmaya, taciz etmeye başladılar. Arkadan bakınca işin büyüyeceğini anladım ve trafikte zar zor taciz eden araba ile genç motorcu arkadaşın arasına girdim. Trafik durunca; hayırdır diye arabadakilere sorunca, yarışcaktık, bir şey yok abi diyip sindiler. Bende yarışacaksanız bir yeriniz yiyorsa gelin benim le yarışın diye tersledim. Trafik akmaya başlayınca Ben arabanın önünü biraz kestim ve diğer arkadaşların yol almasını bekledim. Yaklaşık bir kilometre boyunca da arabayı arkamda tuttum.
O genç arkadaş benim oğlum yaşındaydı ve korunmaya ihtiyacı vardı. Arabadakiler de çok gençti. Beni yaşlı görünce sanırım tırstılar.
Arkadaşlar tüm motorcular olarak her konuda bizler birbirimize lütfen yardımcı olalım.

Tebrik ederm sizi insanlık sergilemişsiniz valla helal olsun. Bunu sırf motorda değil her konuda yapmak gerek diye düşünüyorum..

zaten koruyoruz abi :) en ufak bir olayda en az 4 motorcu durup sindiriyoruz karsi tarafi. :)

işte bu. tebrik ederim abi.
Şu yobazlar olmasa güzel Türkiye'm daha güzel olacak.

Metin Abi zaten bu hanzoları teker teker sindirsek Türkiyede motor kazaları çok büyük oranda azalır bir bu hanzolar birde bazı hanzo kamyoncular bunlar bilinçlenirse motor kullananlar rahat bir nefes alır

Helal olsun. Fakat efendi olmayan bazı motorcular var cidden trafiği altüst ediyor. Motosiklet ile seyir halindeyken yanıma kadar gelip "hadi bas hadi kalk şuraya kadar yapıştır" diyene şahit oldum. Sonra önüme geçip sağ sol yaparak arka tekeri kaydırıyorlardı ve bunlar yüksek süratte ayrıca hiç koruma ekipmansız oluyor. Tipler tamamen çavo motoru sigara içerek sürüyorlar falan. Bu tarz insanları ölsem savunmam.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
güzel konu, kesinlikle yapılması gereken bi hareket. tebrik ederim hocam.

helal olsun :) her zaman birbirimizi kollamalıyız. fakat apaçileride aramıza almamalıyız.

Teşekkür ederim kardeşimizi kolladığınız için.son 10yıldır trafikteki hanzo sayısında artış var bence.

tebrikler metinkilic
kadın sürücü / kadın artçı görünce bu ayıların biti kanlanıyor zaten.
aslında 2 tanesi kadınlardan sağlam dayak yese bir daha kadın görünce kuyruğunu kıstırır kaçar.
benim istanbuldaki motorcu kızlardan umudum var, bir iki ayıya ders verecek potansiyelde kızlar gördüm.

trafikte arabalardan çok motorsikletlerden korkuyorum agır agır gidiyorum zırt ara gazı vere vere yanımdan geçiyolar nispet yaparcasına halbuki neyin nispetini yapıyonki efendi efendi git neyin peşindesin

İzmir İl Temsilcisi
Çok guzel bi davranis sergilemissin metin abi yakin zamanda görüşelim bekliyoruz senide :)

yolda bir motorcu kavga durumuna veya tartışma durumuna geçince hemen yanına gidiyorum bende ciddi etkisi oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar