Arama sonuçlarınız

1. O

450Sr vs RC390

KTM de kullanmış birisi olarak diyebilirim ki Dominar 400 al geç.
  2. O

350 ile 500cc Arası Motorlarınız 100 km'de Ortalama Ne Yakıyor ?

Dominar 400 ilk 1000 km boyunca rodajın etkisiyle 4.1l/100 km yaktı. 1000 km den sonra tüketim bariz düştü ve motor çok rahatladı. Son ölçümüm karışıkta 3.1l/100 km. Şehir içinde 4 civarı yakıyor. Şehir dışımda 80-100 arası hızlarda sürersem 2.8l/100 km
  3. O

Anlas vs Pirelli Lastik Seçimi

20.000 km kullandığım Michelin çok çok çok iyiydi. Özellikle ıslakta üstüne tanımam. 10.000 km metzeler kullandım michelin e yakındı. Ama ıslakta 1-2 kere bıraktı. Anlas ı 200 km uzun yolda kullandım. Kuruda iyiydi baya. Islakta ne yapar bilmiyorum.
  4. O

Rks r250 alinirmi?

Paran varsa japon, yoksa hint alacaksın. Bu kadar.
  5. O

Motosiklette gaz kesince takırtı sesi çıkarması neden olur ?

Teker bilyası olabilir. Gaz verirken sesten duymuyor olabilirsin. Hareket ederken debriyajı sık ses geliyorsa teker bilyası
  6. O

Naylon lastiğin tehlikesi üzerine

Dominar 400 de de nylon MRF diye bir lastik var. Kuru zeminde bile tutmuyor. Her sert frenlemenin sonuna doğru ABS devrede. Bazı virajlarda arka teker sarıyor vs. CST bir MRF iki. İkisi de nylon ikisi de çöp
  7. O

Sıfır Arora ARS 200 mü ikinci el Hint mi?

Biniciysen kesinlikle Hintli. Usta olmak istiyorsan çinli. Bir çinliye 4 yıl bindim. Hem takım topladım hem de usta yaptı.
  8. O

Honda cl250 vs Ktm duke 250

Duke 200, Pulsar 200, Dominar 400 e sahip oldum. 800-1000 cc bandında bir çok motosiklet sürdüm. İçlerinde bu ne saçma gaz tepkisidir dediğim tek motor Duke olmuştu. Kıpır kıpır. Hiç böyle sakin sakin gezeyim etrafı izleyeyim motoru değil. Ben ön kaldırmak istiyorum, stoppie yapıcam diyorsan...
  9. O

2017 8300 km Pulsar 200 ABS

Merhaba. Motorumu satıyorum. Herhangi bir arıza ya da kazası yoktur. 1 yıldan fazla garantisi devam etmektedir. Motosikleti 3 ay önce 2200 km de iken bir memur abimizden aldım. Ben de makina mühendisiyim. Bu benim 3. motosikletim. Bir kaç kurumdan eğitim aldım ve teknik konulara da merakım...
  10. O

Savage YS-530 Uyku tulumu nasıldır ?

Merhaba. Kamp işini yaz ayları dışında da yapmaya karar verdim. Önceki kampımda gece sıcaklık 8 derece civarı iken konfor sıcaklığı 0 olan bir tulumla çok üşüdüm ki üstüme battaniye sermeme ve yün içlik giymeme rağmen...
  11. O

Çınarcık-Esenköy-Armutlu 2 gün 1 gece kamplı 560 km

Merhaba. Gezi yazısı yazmayalı ne kadar uzun zaman olmuş. Geçen yıl Mayıs ayında severek kullandığım Duke 200' ümü 2 kez kaza atlatmam sebebiyle satmıştım. Artık akıllanacağım deyip araba almıştım. Ancak dayanamadım. Arabayı satıp yine motosiklete dönüş yaptım. Hafta sonları yaptığım gezilerden...
  12. O

Duke 200 vs Pulsar 200 ABS karşılaştırmam

Merhaba. Hem 2015 model Duke 200 ü hem de 2017 model Pulsar 200 abs yi kullanmış birisi olarak bütçesi bu civarlarda olan ve karar vermekte zorlanan arkadaşlar için bu iki motoru –tamamen kendi gözümden- karşılaştırmaya çalışacağım. İlk olarak kendi motosiklet geçmişimi özetleyeyim. 5 yıldır...
  13. O

Motosikleti trafikten çekip noter satışı olmadan sattım

Merhaba, Motosikletimi bir motosiklet ustasına sattım. Parayı aldım. Ancak aracı çekme belgeli olarak almak istediğini söyledi. Ben de plakayı söktüm. Anahtarı da aldım. Haftaiçi trafik tescil e gidip aracı trafikten çekeceğim. 10 gün sonra noter devrini alacağını söyledi. Sanırım başkasına...
  14. O

Botları su geçirmez yapmak için Plasti Dip kullansak ?

Az önce bir konu da arkadaşın motosikletini plasti dip boya ile boyadığını görünce bu boyayı biraz araştırayım dedim. Zira söylenene göre +Uygulaması kolay +Esnek +Ucuz (1 sprey = 20-30 TL) +Zarar vermeden sökülebilir Gelelim asıl konuya. Bakın Youtube' da bir arkadaş ne yapmış : Daha önce...
  15. O

Karbüratör iğnesiyle oynadım. Sonuçtan memnunum ama ne yaptığımı bilmiyorum

Merhaba, Motoru satıcam diye bayağı ağlaşmıştım. Bazı gelişmeler oldu. Satmadım. Ara ara biniyorum. Bugün canım sıkıldı. Youtube da gördüğüm karbüratör iğnesinin seviyesi ile biraz oynayayım bakalım nasıl sonuç alacağım dedim. Bahsedilen videolarda 5 tırnak var. Benim karbüratör iğnemde 4...
  16. O

Satılık Mondial 150 MC 1600 TL

Sahibinden de ilan onay sürecinde. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-muhendisten-tek-marsta-calisan-acilmamis-muayeneli-satisa-hazir-261776107/detay/
  17. O

Çin malı motorların debriyaj tasında sönüm yayı var mı ?

Selam, 3 yıldır (yanlış yazmadım) çözemediğim bir sorunum var. Mondial 150 MC kullanıyorum ancak bir çok çinli aynı debriyaj tasına sahip sanırım, o sebeple sorumu genelledim. Motorumda gaz verdiğimde ya da gazı kestiğimde sanki önce bir boşluğu alıyormuş gibi davranıp sonra sertçe kavramış gibi...
  18. O

Soğuk havanın bug ını buldum, artık ölümsüzüm

Selam, Malum havalar soğudu. Ancak motosiklete binme dürtümü yenemedim. 2 hafta önce hava sıcaklığı 5-6 derece iken 150 km yol yapmıştım. 2 kat içlik üstüne en kalın giysimi giyip onunda üstüne motosiklet montu giymeme rağmen motordan indiğimde yarım saat titremekten konuşamamıştım. Dün hava...
  19. O

Trafik sigorta primlerine zam kapıda :)

Selam millet, Bu müjdeli haberi sizinle ilk paylaşan olmaktan gurur duyuyorum. Kaynaklar: http://www.gazetevatan.com/trafik-sigortasina-zam-kapida-895613-ekonomi/ http://www.milliyet.com.tr/zarar-buyudu-zam-gorundu/ekonomi/detay/2165277/default.htm...
  20. O

CBR 125 Bobber mı olur demeyin (Resimli)

İstiklal Caddesi' nin sonlarına doğru, karaköye inen yokuşun başında gördüm. Bence berbat görünüyor ama zevk meselesi. Paylaşmak istedim.

Yeni mesajlar