Arama sonuçlarınız

1. Sabırsız

Kawasaki 250Sl Abs Ve Renk Sorunu

Bugün İzmirde Motorcu Göçmen'e Kawasaki Ninja 250Sl'i Görmeye Gittik. Baştan Belirtiyim Motoru Bana Değil Babama Alıcaz. Herneyse Gittik baktık inceledik vs Baktığımız Motorda Satılmış Sahibi Gelip Alıcakmış.Konuştuk işte şöyle şöyle abslimi alalım abs sizmi Adam absli tercih etmem çok ses...
  2. Sabırsız

Galiba Babam Kawasaki er6n alıcak

Abilerim Yaşım 17 Babam işe gidip gelmek için çinli bisan almıstı şimdi sorun felan çıkarıyo diye biraz soğudu babamın daha 10.000 km tecrübesi var. 200cc motordan sonra 650cc motora geçmek doğru değil biliyorum ama babama anlatamadım. ulan daha ekipman felan yok 80 tlye ls kask almış bir...
  3. Sabırsız

ölümden döndüm

Bugün sabah işten eve elirken ölümden döndüm. motorunun (kampana) arka freni 2 haftadan beri çok gürültülü şekilde ötuyordu baktırmaya gerek duymadım .ve arka fren sonradan algılıyordu. 40-45 civarlarında gidiyorum takk diye çok gürültülü ses duydum ondan sonra arka lastik kitledi. Allah...
  4. Sabırsız

İşte Yardımlaşma

5. Sabırsız

Mondial 125 mh drift vs ARORA YEBERE 125

Öncellikle Selamün Aleyküm Abilerim Bu Ay 18'ime Giricem . Kullanmakta Olduğum Toprağımı Satıcam Ve Lise Bittikten Sonra Yeni Motor Almayı Düşünüyorum . Araştırmaya Suandan Başladım Kafamda 2 Motor var onların arasında Kaldım. Mondial 125 mh drift ve ARORA YEBERE 125 İki motorun Sıfır...
  6. Sabırsız

Frene Basınca Çıkan İğrenç Ses

Selamün Aleyküm Abilerim Direk konuya Geçicem Motor:Bisan Toprak 100 Ön Fren :Kampana Arka Fren:Kampana Motorda Hareket Halindeyken Ön veya Arka Frene Bastığımda iki frendende İğrenç ses geliyor CIYIK CIYIK Diye Ses çok şiddetli İnsanı Sinir Ediyor Arada Vites Küçültüp Yavaşlıyorum Bunun...
  7. Sabırsız

Motor Kullanırken nasıl sakin olunur

Başlıkta Bellirtiğim Gimi Soru Açık Motor Kullanırken Nasıl Rahat sakin olunur ?:pale:
  8. Sabırsız

Ön Kaldırma Dikkatsizlik

Dün 13.06.2014 tarihinde arkadaş nedenleriyle gaza geldim trafiğe kapalı bir alanda 1.Viteste yüksek devirde gaz vererek ön kaldırdım cok hızlı oldu arka frene basmaya vakit bulamadım taklaya geldim bir kaç metre sürüklendikten sonra direk acile gittim . Motora hiç bişey olmadı Allah Korudu O...
  9. Sabırsız

Selamün Aleyküm

Herkese merhaba, Adım Doğukan. Aranıza İzmirden katıldım. Yaşım 17 ve 11 yaşımdan beri aktif olarak motosiklet sürüyorum. Forumu Uzun Süreden Beri Takip ediyorum Gerçekten etkili yararlı bir forummuş.

Yeni mesajlar