Ön Kaldırma Dikkatsizlik

Dün 13.06.2014 tarihinde arkadaş nedenleriyle gaza geldim trafiğe kapalı bir alanda 1.Viteste yüksek devirde gaz vererek ön kaldırdım cok hızlı oldu arka frene basmaya vakit bulamadım taklaya geldim bir kaç metre sürüklendikten sonra direk acile gittim . Motora hiç bişey olmadı Allah Korudu O an kendimi Değil Motoru Düşündüm başımda kask dahi yoktu Gerçekten Allah Korudu Şuan Evde Yatıyorum Bidaha asla Böyle gaza gelip Apaçilikler Yapmam

Motor Markası: Bisan wrc 100

:mrgreen: geçmiş olsun, önü iyi kaldırmışsın hoşuna gitti mi :mrgreen: :mrgreen:

geçmiş olsun sende bir zarar varmı evde yatıyosun ,biz ne zaman deniyecegiz acaba sırlık ve dizlik alınca herhalde

Gitti gitti

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------

Saolun Hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------

Saolun Hocam Aynen Olsa Fena Olmazdı

Dostum gecmis olsun kusura bakma ama cok güldüm. Hem ekipman yok motor tek tekerlek motor değil her türlü olumsuzluklar var. Tmam apaçi işi olmuş.

Gereksiz aksiyon neyseki kask bile olmamasina rağmen çok çok ucuz yırtmissin çok geçmiş olsun ama tek teker işi gereksizz bence tecrübeyle bile alakası yok Geçmiş olsun tekrar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar