ölümden döndüm

Bugün sabah işten eve elirken ölümden döndüm.
motorunun (kampana) arka freni 2 haftadan beri çok gürültülü şekilde ötuyordu baktırmaya gerek duymadım .ve arka fren sonradan algılıyordu. 40-45 civarlarında gidiyorum takk diye çok gürültülü ses duydum ondan sonra arka lastik kitledi. Allah korudu zemin iyidi motor kaydı ama düsmedim.

üstümde ise sadece wiwi markalı kask vardı 40 tlye bılırsınız 1metre yükseklikten düşersen ortadan ikiye ayrılıyor.
7859vN.jpg

9p0MDo.jpg

1nq1EG.jpg

G1a6mV.jpg

9p0MbO.jpg

Şimdiki hali 50 tlye yaptırdım
ozoGqo.jpg

Son düzenleme:
sesden başka görsel olarak bir değişiklik farkettiniz mi? bir yerinde yamulma ya da çatlak gibi?

mekanik muhakkak önceden haber verir.. muhakak verir. duyupta kulak asmassan kulağından asarlar..

Geçmiş olsun bence ucuz tecrübe olmuş.. Hadi sesi duydun sallamadin da keşke kaskini sağlam bir kask secseydin..

geçmiş olsun kardeşim kaskın çok sağlam olması lazım motor şakaya gelmez benim müğendis arkadaşım motor kazası yaptı felçli olarak yatağa mahkum kaldı ekipmanları çok sağlam olduğu halde bi dahaki sefere bu kadar şaslı olmayabilirsin ALLAHA emanet ol kardeşim.

geçmiş olsun..kardeş ben marka ve modele bok atarım..ürün kalitesi ortada...sağlığından canından daha kıymetliyse bu motora binmeye devam et..ben bu olaydan sonra yaptırıp elimi öpene satardım...başka bir marka model tercih ederdim..atıyorum KUBA Çaynanın en sağlam motorlarını üretir..sen bilin...yada Mondıal de alabilirsin ..nakit sıkıntın yoks ybr cbf tvs kafana göre ikinci elde çok temizleri var...

Bence bu size ciddi bir uyarı olmuş.

Motor sinyal vermiş bozulucam diye ama siz umursamamışsınız. Hele hele kalitesini sizinde bildiğiniz bir kaska kendinizi emanet etmeniz büyük cesaret örneği

çok geçmiş olsun
aman abi dikkat etmek lazım motosiklet bu virajlara bile on hazırlıkla giriyoruz böyle ansızın süprizlerin sonu ağır olabilir

Kaskın kalitesini bildiğiniz halde kullanmanız kusura bakmayın ama bana çok traji komik geldi ve içimden bi insan hayatını bu kadar mı önemsemez dedirtti.Mekanik alet bunlar her ne olursa olsun önceden bi uyarı bi işaret verir sizde de öyle olmuş keşke önemseseydiniz.Ama önemli olan ders çıkarmak umarım bu yaşadığınız olaydan ders çıkarmışsınızdır.Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
aynen 40tl lik kaskı at benim kask hayatımı kurtardı ettigim kazada aracın ön camına ve yere basımı vurdum hic bir yara almadım baş bölgesinden

Beyler Bende biliyorum dünyanın en kötü kaskı wiwi ama maddi sıkıntı bunların önüne geçiyor hele bi maaşı alayım gidip ls2 yada nolan bakıcam

Merhaba,

geçmiş olsun, mutlaka ders çıkarın , koruma ekipmanları şart. Hele de motor bakımı ihmale gelmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar