Arama sonuçlarınız

1. bursagsli

Malesef Yine Zam Yine Zam!

Yine benzine zam gelmiş şu 1 lt benzindeki 3.5 tl olan vergiyi azaltalar iyi olacak resmen depolara vergi dolduruyoruz Korkulan oldu! Benzin ve motorine rekor zam! Benzinin litresinde bu gece yarısından geçerli olmak üzere yaklaşık 10 kuruş, motorinin litresinde ise yaklaşık 12 kuruşluk artış...
  2. bursagsli

Ehliyet Kart Saçmalığı

Şubattan beri anca a2+b dosyamı anca aldım emniyete gittim adamlar kart yok haftaya bir uğrayın diyor yıl olmuş 2014 kart nasıl yok arkadaş Duyduğum kadarıyla ehliyetler değişecekmiş şimdi allah bilir ehliyet ücretlerinede zam gelir Bu arada bursadaki acemler emniyet müdürlüğünde
  3. bursagsli

A2 Direksiyon Sınavı Hakkında Merak Ettikleriniz

Sınav parkuru aşağıdaki gibidir 8 metre uzunluğundaki platform normalde demirdir yağmur nedeniyle tahtaydı sınava dün girdim. Şansıma sınava 10 dk kala hava iyece kapandı yağmur başladı bu parkuru tamamladım sonra trafiğe çıkardılar komisyon arkada beni arabayla takip ediyorlar komisyon git...
  4. bursagsli

Yağışlı havada motosiklet sınavı

Arkadaşlar bu pazar yani 1 haziran pazar günü motosiklet sınavına gireceğim hava durumuna baktığımda bursayı 4 gün gökgürültülü sağanak yağmur veriyor yağmurlu havada motosiklet sınavı olur mu Şubattan beri halen ehliyet alamadım b yi geçtim ama A2 için halen bekliyorum ne şansızlıktır bu
  5. bursagsli

Şanzımandan gelen ses

Arkadaşlar motor 4000 km yi geçti yağını daha yeni değiştirdim motor boşta iken gaz verince hiçbir sıkıntı yok ama yolda giderken 4000-5000 devir arası Şanzımandan sanki birşey boşanmış bir yere sürtüyor gibi bir ses geliyor ve aşırı derecede bir titreşim oluyor 5000 devri geçtiğinde ve motor...
  6. bursagsli

A2 direksiyon sınav tarihleri

8 şubatta kursa yazıldım 8 martta b için yazılı sınava girdim 4 nisan da direksiyon sınavına girdim şimdi ise a2 için yanlış hatırlamıyorsam 15 nisan da kursa tekrar kayıt yaptırdım halen direksiyon sınavını bekliyorum tahminen direksiyon sınavı ne zaman olur
  7. bursagsli

Castroll power 1t yağı uygun mu

Arkadaşlar 150 cc vitesli bir motor için castroll power 1 4t 10w 40 scooter yağı kullanılabilir mi?
  8. bursagsli

Hangi yağı kullanmalıyım

150 cc bir motorum var yağını değiştirecektim kitapçığında 10w/30 yazıyor malum bursa sıcak olduğu için 10w/40 kullansam sorun çıkar mı Internetten araştırdığıma göre motor yağını iklim şartları belirliyormuş
  9. bursagsli

Hız göstergesi arızası

Motosikletin hız göstergesi 70 den yukarı göstermiyor başka motorla denedik onun gösterge 100 km hızı gösteriyordu bunu nasıl ayarlayabilirim
  10. bursagsli

Fikri olan var mı

Arkadaşlar şubatta b+a2 ehliyetine yazıldım 8 martta b için yazılı sınava girdim bugünde direksiyon sınavına girdim geçmişim kursun başında yetkili kişi b yi geçince nisan sonu gibide a2 direksiyon sınavına girersin demişti bugün aradığımda ise mayısın sonu gibi girersin diyor beni sallamıyor mu...
  11. bursagsli

Motor Hızlanmıyor

Arkadaşlar 150 cc bir motorum var henüz 4000 km de son zamanlarda 5. Vites ile devir saati 7-8 bin arasında 70 km hızı geçmiyor önceden 110 u görüyordu problem nerdedir
  12. bursagsli

B+A2

Bugün b+a2 ehliyetlerine yazıldım kurs ücreti olarak 850tl verdim arkadaşlar kurs ücreti sizce uygun mu diğer masraflarda yaklaşık 800 tl civarı tutuyormuş
  13. bursagsli

A2 Ehliyeti Için

A2 ehliyeti almak için bir kursa sordum adam kurs ücreti 550 tl dedi diğer masraflar 412 tl ve 50 tl de sağlık raporu ücreti var diyor eğer kurs ücreti peşin olursa 400-450 tlye bırakırım diyor bu fiyat bana çok geldi bursada önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir kurs var mı
  14. bursagsli

Fren Hidroliği

Arkadaşlar motosikletin fren hidroliği göstergesinde hidrolik seviyesi en alt seviyede internetten araştırdığıma göre fren hidroliği kolay kolay bitmezmiş ve balatalar biterek hidrolik seviyesi en aza düşüyormuş peki bu balataların bitip bitmediğini anlamak için ne yapmak gerekir
  15. bursagsli

Çanta Hakkında

motorumda Bu çanta var ama resimde gösterdiğim gibi armode demiri ve onunla birlikte plastik bir soket gibi o şey nasıl olmuşsa düşmüş burda sormadığım yer kalmadı bir türlü bulamadım Bu parçayı nerede bulabilirim acaba

Yeni mesajlar