A2 Ehliyeti Için

A2 ehliyeti almak için bir kursa sordum adam kurs ücreti 550 tl dedi diğer masraflar 412 tl ve 50 tl de sağlık raporu ücreti var diyor eğer kurs ücreti peşin olursa 400-450 tlye bırakırım diyor bu fiyat bana çok geldi bursada önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir kurs var mı

Bir arkadaşımı kayıt ettirmistik gecenlerde, Ankara için konuşuyorum.
Nakitte 250 tl kurs ücreti, 60 tl sınav harcı, 220 tl de emniyet için anlasmistik. Bilgine..

valla ben 200tl kurs'a verdim 100tl sınav harcı verdim. ama direksiyon sınavında yanlış yola saptığımdan dolayı kaldım. bir sonraki direksiyon sınavını bekliyorum.

Sağlık raporuna bir sürü masraf etme aile hekimlerinden al para vermessin
Öyle yapıcam
Gittiğim kurs resmen soyguncu duvardaki çerçeveye a2,b,e,h gibi ehliyetler normal yazılmış fiyatları ise beyaz bir kağıda yazılıp büyük ihtimal resmi fiyatın üzerine yapıştırmış b için kurs ücretini 800 tl yazmış gözlerime inanamadım

valla ben 200tl kurs'a verdim 100tl sınav harcı verdim. ama direksiyon sınavında yanlış yola saptığımdan dolayı kaldım. bir sonraki direksiyon sınavını bekliyorum.

Direksiyon sınavından önce sizi sınava hazırlamaları, sınavın provasını yaptırmaları gerekirdi.

Sen gideceğin güzergahı bilmezsen, yanlış yola sapman kaçınılmaz olur.

Bunu yapmadıysalar, ikinci sınavın harcını onların ödemesini iste.

200 Lira ücreti almasını bilen, karşılığını da vermeli.

ehliyeti trafikten nekadar alyolar ? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

ehliyeti trafikten nekadar alyolar ? yani karakoldan

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------

ehliyeti almak için trafikten nekadar istiyolar? yani karakoldan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar