Arama sonuçlarınız

1. bursagsli

Sorumsuz Pompacı

Bu sabah sınava girmek için şehirdıșına gidecektim sabah 6.10 gibiydi benzin almak için shelle girdim istasyonda 3-4 tane araç vardı pompacı benzin mi diye sordu evet 50 tl lik koy dedim pompayi arabanın deposuna yanaştırdiktan sonra arkada ki araçla ilgilenmeye gitti. Sorumsuz herif pompayi...
  2. bursagsli

Yağ Hunisini Sökmek

Debriyaj Hakkında diye konu açmıştım Bugün debriyaj balatasını değiştirmek istedim gel gelelim yağ hunisini bir türlü sökemedim elimde yağ hunisi aparatı var ama aparat ile sökerken şanzıman dişlileri ve arka tekerde dönüyor arka teker dönmesin diye frene bastım ve dişliler arasına tornivada...
  3. bursagsli

Debriyaj Hakkında

Arkadaşlar size bir danışayım dedim Motor 4. Vitesten 5. Vitese atınca motor bağırıyor ama hızlanmıyor ve motor yağı isininca 1. Vitesten 2. Vitese geçerken tak diye ses geliyor. Ayrıca debriyaja istediğin kadar ayar çek ama debriyaj maneti hep bırakmaya yakın ayırıyor bende debriyajı...
  4. bursagsli

Benzin 3.99 TL

Shelle gireyim dedim ama shell kapanmış onun yerine yeni bir benzinlik açılmış adamlar araba depolarını doldurmaya yetişemiyorlar Benzin 3.99 TL, Mazot 3.39 TL ve LPG 1.89 TL eski real metro marketin karşısında Yalova Yolu istikametindedir
  5. bursagsli

Anlam Veremediğim Subap Sesi

Arkadaşlar motorumda aşırı bir subap sesi vardı motor soğuk iken ses yok ama ısınınca rölantide ve sürüş esnasında tüm devirlerde ses duyuluyordu subap ayarı yaptım motor ısınsa bile ses yok ama sürüş esnasında sadece 4000 devirde aşırı bir subap sesi var diğer devirlerde hiçbir şekilde ses...
  6. bursagsli

Duyarlı Vatandaş

7. bursagsli

Kamu Spotu

Gayet başarılı bir video olmuş
  8. bursagsli

Motordan Gelen Ses [ Video İçerir]

Selamınaleykum arkadaşlar motor soğuk iken bu ses gelmiyor ve daha tok bir sesi var ama motor ısınınca bu ses gelmeye başlıyor ve motorun sesi tizlesiyor aklıma subaplar geldi subap sesi diyorum ama internette araştırdığıma göre ekzantrik zinciride olabilirmiş motor şuan 7930 km de subap ayarı...
  9. bursagsli

Yine Benzine Zam

İndirirken 1-2 kuruş geçirirken 15-20 kuruş adalet nerde !!!!!!! Benzine 15 kuruş zam geldi Benzinin litresine 15 kuruş zam geldi. Böylece benzin litre fiyatı bu gece yarısından itibaren, İstanbul'da 4.66 liradan 4.81 liraya yükselmiş olacak. Yeni tarife yarından itibaren geçerli olacak...
  10. bursagsli

Polisten Motorcuya Thuglife

11. bursagsli

Opet Sende mi?

Geçende opetten benzin alayım dedim daha öncede almıştım son aldığımda motor rölantide durmaz oldu trafikte giderken durduğumda motor stop etti rölanti düşüktür diye yükselttim hiçbir işe yaramadı kırmızı ışıklarda durduğumda mecburen aragaz vermek zorunda bırakıyordu acaba karbüratöre pislik mi...
  12. bursagsli

Yağ Süzgeçi işlevini yapmıyor

Arkadaşlar motorumda böyle bir süzgeç var Yaklaşık 7100 km den beri hiç süzgeç temizlenmedi ama yağ her 2000 km bir değiştirildi 6500 km de falan debriyaj tasının bulunduğu kapak açıldı ve kapatırken yeni conta taktık. Sonra 7100 km de 15w50 yağ koydum koymuşken yağ süzgecinide açalım dedik...
  13. bursagsli

Çalıntı Motor [34ve4764]

Donanimhaberde gördüm belki motorun sahibi burda dır diye haberi olsun Plaka 34ve4764 tvs apache konu burda
  14. bursagsli

Zincir Sıkıntısı

Motor daha 6600 km de zinciri geriyorum motoru kullanınca tekrar salıyor Zincirde şöyle bir sıkıntı farkettim motoru orta sehbaya alıyorum zincir 1-2 cm oynuyor tekeri biraz döndürünce zincir çok bollaşıyor tekeri biraz daha çevirince normale dönüyor zincirde sıkıntı var diyerek zinciri...
  15. bursagsli

Ehliyet Veriliş Yeri

Arkadaşlar ehliyet sınavına bursada girdim emniyete gittiğimde elimizde ehliyet kartı yok dediler bu sıkıntı yaz ayı içerisinde gerçekleşti bilen bilir bende mecburen okumuş olduğum başka bir ilden ehliyeti çıkarttım ileride bir sıkıntı çıkarsa mecburen o il e gideceğim yılbaşından sonra...
  16. bursagsli

Yağı Değiştirsem mi

Motorun yağını değiştireli 5 ay oldu yaklaşık 2100 km de yol yaptım yağ olarak castroll 10w40 koydum bu sıralar motorun sesi değişti, ısınınca vites geçişleri sıkıntılı oluyor yağı değiştirirsem sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum ama 10w40 motor ısınınca su kıvamını alıyor castrol 15w40 ile...
  17. bursagsli

Büyük Ustayı Rahmetle Anıyoruz

Ünlü bozlak ustası Neşet Ertaş'ı vefatının 2. Yılını rahmetle anıyoruz
  18. bursagsli

Castrol Motor Yağı indirimi

Geçen gün metroya öylesine gitmiştim motosiklet yağlarına bakarken castrol power 1 4t 10w40 motor yağı 18 tl di dışarıda ise bu fiyat 25-30 tl arasında. Diğer motosiklet için castrol motor yağları( 10w40,15w40, 15w50 gibi) en fazla 20 tl di ben 1-2 şişe alıp yedekde kalsın diye almayı...
  19. bursagsli

Bu Parçanın Adı Nedir

Arkadaşlar Bu parçanın Adı nedir hiçbir yerde bulamadım bu Parça motorun karter hortumuna bağlanıyor diğer çıkışıda hava filtresinin ordaki hortuma şeffaf hortum ise tahliyedir bu plastik parçanın orta tarafı çatlamış motor iyice ısınınca ortasından yağ geliyor
  20. bursagsli

Ön Dişliden Gelen Ses [ videolu]

Motosikleti orta sehbaya aldığımızda arka tekeri çevirince böyle bir ses geliyor

Yeni mesajlar