Arama sonuçlarınız

1. Necrosmash

Osmo action 5

Bu kamera hakkında ki düşünceleriniz nedir? yanında 3 batarya ile geliyo.
  2. Necrosmash

chopper/cruiser bilgi paylaşımı

Kaporayi verdim bile sanırım ok yaydan çıktı 😁
  3. Necrosmash

Zincir Dosyası : Zincir Hakkında Bilgiler & Zincir Bakımı (Resimli Anlatım)

Motoruma ben canım su zinciri istedi bunu taktım şeklinde oluyor mu? Yoksa mutlak suretle tek tip gitme zorunluluğu var mı? Dayanikli olsun güçten düşürmesin ( çok güçlü motor değil ) şeklinde bi zincire ihtiyacım olabilir, Daytona v250 için, siz ne önerirsiniz?
  4. Necrosmash

chopper/cruiser bilgi paylaşımı

Regal raptor v250 nasıl peki ? Çift silindir hava soğutmalı cüsseli bi vatandaş gibi.
  5. Necrosmash

Sıfır Motor Alırken Firmalar Neler Verir?

Günümüzde bunlar halen geçerli mi yoksa değişme var mı bilgilerde?
  6. Necrosmash

Mondial Rx3i evo abs alınır mı?

Dusuk km'li 90k a buldum bi tane 2018 model rodaji yeni bitmis, ama isinma sorunundan bahsedildigini okumustum acaba uzun yol icin kotu bi secim mi olur bu makina
  7. Necrosmash

Bmw K1200lt mi Bmw r1200rt mi tavsiye edersiniz?

@tommygun tam olarak o uclu arasindayim ve kafayi siyirmaya dogru gidiyorum yillar yakin birbirine fiyatlar yakin birbirine napcami bilmiyorum
  8. Necrosmash

Bmw K1200lt mi Bmw r1200rt mi tavsiye edersiniz?

Hortlatalim o zaman , Boxer tip motor ile sirali sanziman motor arasinda evet farklar var ama neden diger markalarda bu yonde evrilmedi mesela veya benzer teknolojiden ziyade cogunluk sirali sanziman gitti ? Okudugum kadariyla boxer motorun bakim onarimi ve maliyeti daha yuksek galiba
  9. Necrosmash

PSI Ayarlı Pompa Tavsiyesi

Knmaster Lp100 150 psi elektronik bi makina var deneyen oldu mu aranizda prosofi adli vtuber video paylasmis cokta hos duruyo aslinda ama sizin dusunceleriniz nedir ? Urun bu
  10. Necrosmash

Depo değişimi ?

Ornegin Pulsar RS 200'e 20LT bi tank takilabilir mi, yukarida ki bilgiler halen gecerli mi ? makina ornek sadece depoya takintili biriyim de biraz boyle bisey mumkun mu yani 20LT bi depo takilabilir mi bi SuperSporta mesela
  11. Necrosmash

Kaskıma siyah vizör bulamıyorum! Nereden satın alabilirim?

Isikta iken kararan vizorlerden lazim banada aslinda ve yagmuru ayni zamanda kaydiran turden bisi varsa ek olarak efsane olur aslinda, var mi bilgisi olan photochromic olarak geciyolar ama bulamadim AGV icin
  12. Necrosmash

Motorcu montu gereklimi ?

Ekipman hersey icin her is icin gerekli, deveboynu boru olmadan sobayi yakinca ortalik 56 nasil oluyosa, arabanin motorunda su parca olmasa olur mu yeaahh diye nasil ki sormuyosak, bedenimiz en cilgin makinalardan biridir ve her makinanin parcasini korumamiz gerekir, Makinaya ne kadar iyi...
  13. Necrosmash

kask camı buhu problemi.. nası üstesinden geliriz ?

Evet 2025 yili icin bu konuda guncel bi ekipman veya bilgi var midir yoksa once ki postlar gecerliligini koruyo mu arkadaslar 😁
  14. Necrosmash

Motokabin Kullanıcıları

Gecen ay sordum 82k guncel fiyati ilgilenen varsa eger 😁
  15. Necrosmash

Tucano urbano 4stroke mont alınır mı?

Yanlis olmasin ama nefes aldirmayan pek kaliteli olmadigi yonunda yazilar okumustum bi yerde, yerli uretim bi marka sanirim ekipman konusunda bildiginizden sasmak cok nadiren pozitif yonde etki yaratabiliyor ama gunun sonunda konu her zaman tercih meselesidir <3
  16. Necrosmash

Motosikletler ve tasima kapasiteleri

Cogu web sitesinde veya motosikletin kendi manuelinde temel olarak yazilmis bazi tasima kapasiteleri var bunu hepimiz biliyoruz ancak, gunluk yasanti ile teorik bilgi cok nadir bir arada bulusabiliyor, Bkz resimdeki gibi; Peki o yuk ile kac km gidilir makinaya zarar vermeden gibi sorular var...
  17. Necrosmash

2006 FJR 1300 - Adventur Motorları Unutun, Gerçek Bir Seyahat Motosikleti

Herkese selamlar, baslangic motoru olarak almayi dusundugum motordur kendisi, ulkede pek rabet yok bu tip makinalara nedendir bilmem 1,5 sene kadar arastirma sonucunda vardim bu kaniya. Evet baslangic icin cok zor olabilir ama enflasyon daha acimasiz FJR alip yoluma bakmayi planliyorum umarim bu...

Yeni mesajlar