Kaskıma siyah vizör bulamıyorum! Nereden satın alabilirim?

Merhaba arkadaşlar,
10 günlük karantina sürecimde motosiklete olan hasretimi, motoruma yönelik alışverişlerle bastırmaya çalışıyorum. Motosiklet sürmeyi aşırı özledim. :/ Kaskıma siyah vizör almak istedim lakin bulamadım. 4 farklı siteyle iletişime geçtim ama ellerinde yoktu.

Kaskım: Airoh Valor Bu kaskıma siyah vizörü nereden bulabilirim? Bir internet sitesi ya da mekan ismi verirseniz çok memnun kalırım arkadaşlar. İstanbul'da yaşıyorum. Karantina sürecimden sonra önerirseniz dükkanları gezebilirim.

fh8sprq.jpg

Motosikleti
R25, CRF250L
FC-Moto, championhelmets.com, aliexpress buralara da bakın

Motosikleti
Yok
Merhaba arkadaşlar,
10 günlük karantina sürecimde motosiklete olan hasretimi, motoruma yönelik alışverişlerle bastırmaya çalışıyorum. Motosiklet sürmeyi aşırı özledim. :/ Kaskıma siyah vizör almak istedim lakin bulamadım. 4 farklı siteyle iletişime geçtim ama ellerinde yoktu.

Kaskım: Airoh Valor Bu kaskıma siyah vizörü nereden bulabilirim? Bir internet sitesi ya da mekan ismi verirseniz çok memnun kalırım arkadaşlar. İstanbul'da yaşıyorum. Karantina sürecimden sonra önerirseniz dükkanları gezebilirim.

https://shop.airoh.com/accessori.html?find=valor-8569

Sizin kaska uyanlar bunlar. Nerede bulursunuz? Ufak bir arama.

https://www.fc-moto.de/epages/fcm.s...iroh-ST-Visor/SubProducts/Airoh-ST-Visor-0003

Sordum hocam, yokmuş. İlk aklıma orası gelmişti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------

İlgin için sağ ol hocam, daha önce yabancı sitelerden alışveriş yapmadığım için bakmadım. Daha çok Türk sitelerine bakmıştım ama maalesef bulamadım.
Peki ya bu iki siteden tekini tercih etsem kargo sürecinde bir problem yaşanır mı? Alışveriş tecrübeniz var mı

Motosikleti
Yok
Sordum hocam, yokmuş. İlk aklıma orası gelmişti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------

İlgin için sağ ol hocam, daha önce yabancı sitelerden alışveriş yapmadığım için bakmadım. Daha çok Türk sitelerine bakmıştım ama maalesef bulamadım.
Peki ya bu iki siteden tekini tercih etsem kargo sürecinde bir problem yaşanır mı? Alışveriş tecrübeniz var mı

Airoh global Turkiye'ye gondermiyor olabilir, forumda fc-moto ile ilgili tecrubelerini yazanlar var, simdiye kadar da problem yasamamislardi, arama kismindan arayip okuyun derim. 200TL civarinda kargo odersiniz, uzerine de urunun %20'si kadar gumruk vergisi odeyeceksiniz, +10TL civarinda da gumruge sunum ucreti odersiniz.

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Isikta iken kararan vizorlerden lazim banada aslinda ve yagmuru ayni zamanda kaydiran turden bisi varsa ek olarak efsane olur aslinda, var mi bilgisi olan photochromic olarak geciyolar ama bulamadim AGV icin

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Isikta iken kararan vizorlerden lazim banada aslinda ve yagmuru ayni zamanda kaydiran turden bisi varsa ek olarak efsane olur aslinda, var mi bilgisi olan photochromic olarak geciyolar ama bulamadim AGV icin
AGV için orijinal photochromic vizör sadece K6/K6S için görünüyor,

Revzilla'da orijinali 169. 95$

Aliexpress ve Amazon gibi ortamlarda sahteleri bolca var;

Türkiye'ye ithal edebileceğiniz seçenekler maalesef çok sınırlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar