Arama sonuçlarınız

1. Necrosmash

Raptor daytona 250V~ Koruma demiri

Harika ya bunun gibi bisey ariyodum ne zamandir, yanlis aramisim demek ki hep cok tesekkurler <3
  2. Necrosmash

Raptor daytona 250V~ Koruma demiri

Bu motora koruma demiri takilir mi ? Takilirsa neresine takilabilir ?
  3. Necrosmash

Navigasyon Cihazı Önerebilir misiniz

Eski bir konu ama yukarida paylasilmis olan TomTom ,iGo , Sygic. Bu urunler halen iyi midir, motosiklete takmak icin uygun mudur veya daha pratik bi yontem var midir, telefonum eski oldugu icin uzun sureli haritayi acik tutunca arka taraf alev atiyo
  4. Necrosmash

vucut korumalarını giymeyi bırakmak

Hepimiz mutlaka oyun oynamisizdir ve artı basma muhabbetlerini o yüzdeleri biliriz o şans %1 - %2 daha yüksek olması için para ödüyoruz resmen oyun, için bunu gerçek hayatta gerçek itemlere neden yapmak istemeyesiniz ki? Hem gerçek hemde çok daha hayati bi durum bu bence, felankor yüzüğe artı...
  5. Necrosmash

Artes sorunlari

Bu Artes sisteminin düzgün çalıştığına şahit olan var mı?
  6. Necrosmash

büyük motorlarda neden çift fren diskleri olur

Konu burdaymis aslinda 😁 - 2, disk kendimiz taktirsak daha guvenli ve rahat durabiliriz o zaman gibi anliyorum ben ama bu yapilabiliyor mu
  7. Necrosmash

ABS ve Disk

Konuyu acmadan evvel forumda aradim ama bide gugildan arattim orda buldum( bu forumda varmis 2008'den ), silemedim konuyu, cidden gormezden gelin bunu 😁 😁
  8. Necrosmash

ABS ve Disk

Selam, Kombine fren sistemi olan yani kisaca soyle diyim ABS olmayan bir motora ABS takilabilir mi ? veya bazi motorlarin lastiklerinin hem saginda hemde solunda diskler mevcut, 2 tane olmasi ABS oldugu anlamina mi geliyor ? yani 2.Diskin olup olmamasi ne anlama gelir motor kotu fren mi yapiyor...
  9. Necrosmash

Osmo action 5

Ruzgarin cilgin sesinden ziyade benim sesimi veya egzozun sesini nasil alabiliriz kayit alirken bu kamera ile ? mikrofon onerisi olan var mi ?
  10. Necrosmash

yeni vergi yeni fiyatlar

Biz bize geciririz Turkiyem diyen adam geldi aklima 😁 😁
  11. Necrosmash

Kask kamerasini kaskin neresine takiyorsunuz?

AGV K1S Mono Kapalı Kask , Cene acilir degilde tam kapali kask buna benziyo baya AGV yine
  12. Necrosmash

Kask kamerasini kaskin neresine takiyorsunuz?

Eveeet eski bi konu ama hortlatmakta fayda var, osmo action 5 i aldim suan icin kaska henuz monte etmeden evvel bi fikir danismak istedim, muhtemelen mevcut aparatlar ile tepeye takiliyo bu ama bence cene tarafina takilanlar daha bi uygun daha bi uyumlu daha guzel gibi ya, fikirleriniz nedir...
  13. Necrosmash

Sıfır araç alımında Ruhsat

Sanırım 2025 tescil sorunu yasaniyomus ondan kaynaklı motora tescil veremiyomus regal
  14. Necrosmash

O evraklar neler peki , onu bekliyor olabilir mi?
  15. Necrosmash

Sıfır araç motosiklet alımında ruhsat kaç gunde cikiyo? Ben asa yukarı 5 gün oldu bekliyorum,bu normal mi? Fatura aldım sadece bide sigorta yaptirdim hepsi bu.
  16. Necrosmash

250cc+, 0 motor tavsiyesi alınır

Makinalar arasında kıyas yapmissindir zaten, senin aklına hangisi yatiyosa önce onun servisi,yedek parçası,pazarına bi bak bence bide artcin olacak mı mesela veya bisiler tasicak misin,bu gibi şeylere göre bakmak daha iyi olur gibi.Aksesuar vs takilicak mı mesela, bu sorulara göre bi A4 hazırla...
  17. Necrosmash

Regal raptorda şuan faizsiz 12 taksit kampanyası var k.kartina mesela 😁
  18. Necrosmash

Bulunduğun yerde ki bayilerde ki kampanyalara bak bence güzel şeyler cikabiliyo
  19. Necrosmash

A1 ehliyet için kaliteli motosikletler

Aklıma altın elbiselinin bi cümlesi geldi, gsxr di galiba başlangıç motoru olarak oneriyoruuzz garanti ediyoruz omrunuz çok kısa sürecek 😁😁😁 Kendi cussene bütçene,bulunduğun yerde ki bayii,servis ağı vs gibi şeylerden sonra marka model bakman sanki daha iyi olur gibi. Ancak yukarida da yazıldığı...
  20. Necrosmash

Osmo action 5

Sırayla her birinden almak gerek sanırım, peki bu osmoyu kaska mı takmak gerek yoksa motorun önünde ki siperlige mı takilmali?

Yeni mesajlar