Arama sonuçlarınız

1. Necrosmash

Temu, aliexpress, amazon, tüm YD alışverişler bitti

Içine kapanan ,beyin orucunda 2 kelimeyi bir araya getiremeyen bi toplum olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bi ic savaş ciksada herkes bi rahatlasa, 2025 olmuş yıl alışveriş yasağı,internet yavaslatma, sosyal medya kısıtı bu kadar yobaz ne ara oldu bu insanlar ne ara bu kadar kontrol...
  2. Necrosmash

50k 2. El Motor Önerisi

Senin kadar olmasada yakın ebatlardayiz,yokuş Karadeniz yokuşları gibi mi veya asfalt mı gideceğin yollar. Ona göre motor bakmak gerek, ağırlığı çekerken bogulmasini istemiyorsun haliyle motorun,bende sırtta problemler olduğu için Daytona 250v aldım chopper cruiser tarzı gayet iyi, 250cc gidip...
  3. Necrosmash

lastik ısıtmak

Herşey çalıştıkça ısınır hareket ettikçe ısınır en temeli bu, gaz fren seven öyle ısıtır,slalololom seven öyle ısıtır ama neticede ısınır yani. Bi şöminenin başında da isinabilir 😁 ben henüz soğukla sıcak arası lastikte ki farklı tam çözemedim ama zamanla gelicem oralara.Teknik bilgim var ama...
  4. Necrosmash

ulefone armor 21 almayı düşünüyorum sizce alınırmı (kuryeyim)

Ağırlık sorun olmayacaksa bence güzel telefon aslında, su wireless şarj olabilen bi telefon istiyorum bende aslında ama disime göre bulamadim henüz 😁
  5. Necrosmash

ulefone armor 21 almayı düşünüyorum sizce alınırmı (kuryeyim)

Yani evet telefon güzel aslında ama çok ağır değil mi 400gram
  6. Necrosmash

Aksiyon kamerası HK.

Valla osmo action aldım ben adventure paket 10numara hem güvenlik hem video için,çeneye yapıştırıp kullanıyorum aparatla. Zamanla zaten insta 360 da alınır normal action cam de başlangıç için hangisi daha uygunsa maddi açıdan onunla başlanabilir bence. Ben insta 360 I mesela sonra alicam gibi.
  7. Necrosmash

Lastik tavsiyeleri

Raptor Daytona 250v için ne önerirsiniz?
  8. Necrosmash

Yönetimin dikkatine! Önemli!

Yanniz çok güzel bi kopya olmuş konulara cevap sıfır,buranın yedeği gibi olmuş aslında güzel bence. Belesten cloud backup hizmeti gibi😁😁
  9. Necrosmash

Zorunlu Trafik Sigortası

Quick sigorta ilk kez yaptırdım 6500 lira
  10. Necrosmash

Scooter İçin Rötuş Boyası Tavsiyesi

Veya bi grafiti onun yerine 😁
  11. Necrosmash

Hangi eldiveni tercih etmeliyim ?

Eldiven pantolon mont kask bunlar biraz kalıpları değişik olduğu için bence ilk etapta bi dükkanda dene, marka model not et bi yere hoşuna giden. Eve gelince netten bak araştır,kullanıcı yorumları vs gibi daha iyi olur
  12. Necrosmash

Motosiklet Kask Çene Yapıştırıcılı Aksiyon Kamera Tutucu

Evet var mı yeni onerisi olan bu konuda AgV için osmo action 5 takicam bende.
  13. Necrosmash

Disk kilidi

Yalan yok mantıklı bi bakiyim
  14. Necrosmash

Disk kilidi

Bu motora takılabilecek disk kilidi hangileri? Disk kalınlığını bulamadım, Help!! Daytona 250v
  15. Necrosmash

En iyi telefon tutacağı hangisi?

Evet güncel ürün linkleri olan var mı? Titrerken telefonun içi dışına çıkmadan düşürüp kafasını yarmadan kullanabilecegim?😁
  16. Necrosmash

Fukaralar için Disk Kilidi Önerisi

Regal raptor Daytona 250v için olanı var mı bu kilitlerin,disk kalınlığına göre degisiyo sanirim
  17. Necrosmash

Yeni sigorta yaptiran var mi? Fiyati ne oldu

0km ilk sigorta basamak 6k Quick sigorta Raptor Daytona 250v
  18. Necrosmash

MT25 mi, CB250R mi?

Valla Mt kullanipta teker yapmamis olan veya Redline da bagirtmamis yani zorlamamis olan çok sanmıyorum. Mt in açılımı kafadan master of torque zaten zorlanma motoru gibi geliyo bana temizini ancak kullanırken korkmuş veya tecrübesiz birinden bulunabilir zannımca.
  19. Necrosmash

lastik rodajı?

Fabrikasyon lastiklerde de oluyo mu bu bahsedilen durum ?
  20. Necrosmash

Köfteci koordinatları

Varsa efsane yararlı bi baslik bu köfte önemli ve coookk severimm 😍😍😍

Yeni mesajlar