Arama sonuçlarınız

1. 06Serhat

Arora Jaguar 200 mü yoksa Mondial Vulture 125 mi?

Arkadaşlar selamlar. Bu iki motor arasında kaldım.daha önce benzeri olan Kuba kb150 ile beraber 1 yıl geçirdikten sonra satmak durumunda kalmıştım. Şimdi karşımda 200 cc ve 6 vites olanı var. Kullanıcılar memnun. Vulture 125 ise daha güçsüz, daha küçük ama enjeksiyonlu. Enjeksiyonlu olması bir...
  2. 06Serhat

Honda CBR 600F motorum çalışmıyor

Forumdaki tüm arkadaşlara selamlar. Başıma çözemeyeceğimiz bir arıza geldi. Sizinle paylaşmak istiyorum; Motorumun kafa grenajını boyamak ve far temizliği için komple kafayı çıkardım. Hazır el atmışken yaşı gereği yakıt filtresi süzgecini kontrol edip gerekirse temizliğini yapayım dedim. Herşey...
  3. 06Serhat

Rockwell Dna Flash Hıgh Motosiklet Botu kullanan var mı?

Arkadaşlar yakın zamanda Honda bayisinde ekipman bölümünü gezerken bu botu gördüm. İsmi yavancı olsada ufak bir araştırmadan sonra bir satıcı yerli olduğunu söylüyor. Bu botu kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? https://hizliresim.com/u3oEXU...
  4. 06Serhat

Cbr 250 sübap ayarı hk

Sübap ayarı ile ilgili 17 sayfa konu açılmış fakat cbr 250 ile ilgili bir tane konu bulamadım. Motorum 2012 model şuan da 21 bin km de. 24 bin bakımında bakım klavuzunda sübap boşluğu kontrolü işaretlenmiş. Merkeze uzak olduğum için serviste yaptıramayabilirim. Ustama yaptırırım büyük ihtimalle...
  5. 06Serhat

Lastik Temizliği hk.

Değerli arkadaşlar fotoğraflarda mevcut kalan leke izleri maalesef lastik parlatıcı ve gaz yağı değdiği için bu hale geldi. Benden önceki sahibinden kalmaydı fakat 5 bin kmdir her temizlediğimde bu lekeleri çıkaramadım. Eski konularda incelemeler yaptım arap sabunu ile bol bol yıkayın diyenler...
  6. 06Serhat

Cbr 250 r gidon titreşimi için önerisi olan?

Değerli arkadaşlar bilen bilir cbr 250r da gidonda ve artçı tutacağında uzun yolda rahatsız edecek kadar titreşim vardır. Biraz araştırma yaptım bisiklet şambreli önerenler vardı. Mantıklı geldi. Lastik titreşimi keser diye düşundüm. Kolları sıvadım başladım işe. Şambreli 2 kat keserek...
  7. 06Serhat

1. Ankara Motosiklet Festivali hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar 28 Haziran ile 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivale katılacak olan var mı? Ankara dan saat kaçta hareket edilecek? Toplanıp hep beraber gidelim diyorum.
  8. 06Serhat

Motorum çok yakmaya başladı.

Değerli arkadaşlar 2012 cbr 250 henüz 17 bin km de. İridyum buji, yağ, yağ filtresi, hava filtresi değişip bakımları yapılalı 300 km kadar oldu. Yağ seviyesi normal motorun gidişi güzel zorlanma yok. Fakat özellikle ilk çalıştırmalarda benzin kokusunu çok veriyor. Bununla birlikte 120-140 km hız...
  9. 06Serhat

Motul yağın tarihi sorunsalı

Değerli arkadaşlar motorumun bakımını yeni yaptırdım. Koyulacak yağın tarihine bakmak aklıma gelmedi. Artan yağı geri aldığımda üstündeki tarihin üretim tarihimi yoksa son kullanma tarihimi olduğunu anlamadım. Ve bir yağın raf ömrü ne kadardır?
  10. 06Serhat

Prosev 4500 Shoftshell Eldiven Koku Yapıyor

Değerli arkadaşlar geçen yıl bu zamanlar alıp defalarca kullandığım eldivenim üretildiği malzemeden dolayı kokuyor. Ürünün hangi malzemelerden üretildiğini de bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Terleme vs türü şeylerden geldiğini düşünmüyorum. Çünkü 1 defa makinada 1...
  11. 06Serhat

Ankara - Bolu Gezi İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Herkese selamlar. Bu Cumartesi ve Pazar günü Bolu ya gezi yapmayı planlıyorum. Cumartesi sabah erken çıkıp 2 gün boyunca Yedigöller, Abant, Gölcük gibi milli parkları gezip Pazar günü öğleden sonra yola çıkıp dönmeyi planlıyorum. Geceyi kamp çadırında geçireceğim. İlk defa kamp yapacağım :)...
  12. 06Serhat

Çubuk/YıldırımEvci Yaylası günübirik gezi

Selamlar. Çubuk ilçesinde oturduğum için yakın yerleri keşfetmek, bunları sizinle paylaşmaya devam ediyorum. Rota Çubuk Karagöl arasını gösteriyor. Karagöle varmadan son 3 kmde yol sağa fotoğrafta gördüğünüz gibi YıldırımEvci köyüne doğru ayrılıyor. Köye vardığımızda köyün içerisinden takriben...
  13. 06Serhat

KahramanKazan ve Kızılcahamam günübirlik gezimiz.

Arkadaşlar selamlar. Evde bunalınca arkadaşım Hasancan(rumuz:beycox) ile ufak bir gezi yapalım dedik. Arkadaşımın Ankara dan gelmesi ile birlikte Çubuk ilçesinden yola çıktık. Amacımız Kazan Kurtboğazı barajında mangalımızı yakıp birazda dinlendikten sonra Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkına...
  14. 06Serhat

Shiro 3700 kask hk.

Değerli arkadaşlar yakın zamanda kendime yeni bir kask almak istiyorum. Bütçem yok denilecek kadar az. Fullface güneş vizörlü kask arayışı içerisindeyim. Mağazaları dolaşırken bir satıcının elinde Shiro 3700 kaskı gördüm. Kask hakkında bilgi istedim. Sağolsun bilgilendirdi. Kask ECE ve DOT...
  15. 06Serhat

0 km Honda Cbf 150 almalımıyım?

Değerli arkadaşlar hayırlı günler. 15 bin km dir motosiklet kullanıyorum. Daha önceden çin malı 2 adet motosikletim oldu. Çok şükür en ufak bir kaza dahi yaşamadım. Niyetim aslında ikinci el 250cc bir motosiklet almaktı fakat daha fazla tecrübe sahibi olmak, kendimi geliştirmek için sıfır km...
  16. 06Serhat

Arora Ejder 250 (Honda içerir) :)

Arkadaşlar çinli motosiklet sitelerini dolaşırken Aroranın sitesinde bu modelini gördüm, şaşırdım. Adamlar Hondadan kopyalamışlar resmen. Sitede fiyatı ve açıklamasını bulamamamla birlikte 250 cc su soğutmalı bir çinli motordan nasıl 24.5 hp güç elde ediyorlar anlamış değilim...
  17. 06Serhat

Kuba motorun ürettiği Forex marka yağı almayın !!!

Arkadaşlar ikâmet ettiğim ilçede az motosiklet kullanıcısı ve doğal olarakta 1 tane motosiklet tamircisi var. Bu tamirci 2 yıldır kuba motor satış ve servisliğini aldı. Belli bir zamandır yatmış olan motosikletimin yağını degiştirmek için gittiğimde Castrol veya Mobil yağlar yoktu. Onun yerine...
  18. 06Serhat

(Cg) buradaki kilit ne işe yarıyor?

Arkadaşlar sinyalin yanındaki standart bu kilit ne işe yarıyor? Poşet asmak maksadı ile koymuş olsalar çok aşağıda değil mi?
  19. 06Serhat

25 yaş altı motosiklet almak isteyen arkadaşlara sigorta sorunu

Arkadaşlar 22 yaşındayım. 2 gün önce yuki yk125 motosikletimi kendi üzerime noterde aldım. Noterde 118 TL ödedim. Ruhsat işlemi için emniyete gittiğimde motora sigorta yap gel dediler. Noterde verilen bir kâğıt geçici ruhsat işlemi görüyormuş(1 ay). Bu süre içerisinde sigortasız ve ruhsatsız...
  20. 06Serhat

Sayfa hata veriyor !

Değerli arkadaşlar sayfaya mobilden girdiğim için böyle hata veriyor. Neden kaynaklandığını halen çözebilmiş değilim. Hatayı gidermek için ne yapmalıyım? Normalde Hatayı verince

Yeni mesajlar