Ankara - Bolu Gezi İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Herkese selamlar.

Bu Cumartesi ve Pazar günü Bolu ya gezi yapmayı planlıyorum. Cumartesi sabah erken çıkıp 2 gün boyunca Yedigöller, Abant, Gölcük gibi milli parkları gezip Pazar günü öğleden sonra yola çıkıp dönmeyi planlıyorum. Geceyi kamp çadırında geçireceğim. İlk defa kamp yapacağım :)
İlk defa Bolu ya gideceğim için ilkleri de yaşayacağım :)

Bu gezide eşlik etmek isteyen arkadaş olursa haberleşiriz.

Ankara dan günlük gezilere katılabilirim ama iş güç çoluk çocuk vs... sebeplerden uzun maceralı gezilere katılamam.. Çevre yolunda dolana dolana Ankara yı turlamaktan bıktım artık bende :)

Ankara dan günlük gezilere katılabilirim ama iş güç çoluk çocuk vs... sebeplerden uzun maceralı gezilere katılamam.. Çevre yolunda dolana dolana Ankara yı turlamaktan bıktım artık bende :)

CBR 650F asfaltta gazlamak için üretilmiş bir motor, arazilere göl kıyılarına giremez. Daha doğrusu sahipleri toprak yola sürmeye bile kıyamaz. (Ben olsam bende kıyamam) :) Açtığım Çubuk/YıldırımEvci yaylası konusunu inceleyebilirsiniz. Bence güzel bir gezi yapmak için araziye girmeyi de göze almak lazım. Asfaltta gazlamak ta bir yere kadar :)

Herkese selamlar.

Bu Cumartesi ve Pazar günü Bolu ya gezi yapmayı planlıyorum. Cumartesi sabah erken çıkıp 2 gün boyunca Yedigöller, Abant, Gölcük gibi milli parkları gezip Pazar günü öğleden sonra yola çıkıp dönmeyi planlıyorum. Geceyi kamp çadırında geçireceğim. İlk defa kamp yapacağım :)

Çok iyi fikirmiş. Arabayla değil motorla gelmiş olsaydım Ankara'ya, İstanbul'a dönüşte mutlaka eşlik etmek isterdim. :)

Motosikleti
sym jet 14 125cc
Herkese selamlar.

Haftasonu bir arkadaş sorgun göletin de kamp düzenliyor katılım fazla olacak gibi face den bulabilirsin katılmak istersen gel ama bolu ya gidersen de at yaylası var çıkışta kime sorsan söyler bi git gör derim

Çok iyi fikirmiş. Arabayla değil motorla gelmiş olsaydım Ankara'ya, İstanbul'a dönüşte mutlaka eşlik etmek isterdim. :)

Güzel düşünceniz için teşekkür ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------

Haftasonu bir arkadaş sorgun göletin de kamp düzenliyor katılım fazla olacak gibi face den bulabilirsin katılmak istersen gel ama bolu ya gidersen de at yaylası var çıkışta kime sorsan söyler bi git gör derim

Sorgun göletini günübirlik bir gezi olarak düşünüyorum. Kurban Bayramından sonra olabilir.
At yaylasını duydum duruma göre oraya da uğrarım. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler :cat:

Sorgun göleti günübirlik gezisi iyi fikir bayramdan sonra ayarlayalım bunu...

İlk gece konaklamayı nerede yapmayı düşünüyorsunuz bu hafta sonu bende düşünüyordum gitmeyi ama yedi göllere kısa bir süre önce gittiğim için Abant,At yaylası gibi yerleri görmek istiyorum. Eskişehir'den gideceğim eğer kampı cumartesi Abant da atarım derseniz cumartesi buluşabiliriz.

İlk gece konaklamayı nerede yapmayı düşünüyorsunuz bu hafta sonu bende düşünüyordum gitmeyi ama yedi göllere kısa bir süre önce gittiğim için Abant,At yaylası gibi yerleri görmek istiyorum. Eskişehir'den gideceğim eğer kampı cumartesi Abant da atarım derseniz cumartesi buluşabiliriz.

Bayram yaklaştığından mıdır bilmem ama kimse gelmek istemiyor. Galiba geziyi bu seferlik iptal ediyorum hocam. Ailece araba ile gitmeye karar verdim.

Tamamdır Pazar günü arkadaşlar büyük ihtimal gideceğiz . Belki karşılaşırız :) İyi gezmeler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar