Arama sonuçlarınız

1. E

Motorda plaka gizlemenin cezası ne kadar ?

evet arkadaşlar belki birazdan cipsisini kolasını alıp gelenler olucak konuya bomba gibide olabilir. Benim hiç plaka kapatma huyum yok , uygunsuz davranışta bulunmamışımdır. trafik kurallarına da riayet ederim her zaman ve mümkün olduğunca gerek motosiklet üzerinde gerek araba üzerinde saygılı...
  2. E

Motosiklet aynası Ayarlama-Sabitleme ( Videolu)

Arkadaşlar merhabalar , hızlandıkça aynanın ayarı bozuluyor en ufak dokunmada ayarı kaçıyordu hemen böyle bir çözüm buldum , aynası gevşek olan benzer modeldeki arkadaşlar deneyebilir umarım sizde de işe yarar artık her gün ayar yapmaktan kurtuldum inerken kolunuz çarpsa ayar yapmak uğraştırıyor...
  3. E

Yeni Gösterge Tasarımım ( Videolu )

Arkadaşlar selamlar , pazartesi günü tatildim aracımda değişiklik yapmak istedim ve göstergeleri volkswagenlerdeki gibi yapmaya karar verdim ibreleri ve elimden geldiğince yaptım umarım beğenirsiniz yeni hali böyle oldu :)Kanalıma abone olursanız sevinirim motosikletle ilgili paylaşımlarda...
  4. E

Motorcu ve polis kavgası ( Video ) Apaçi tayfasımı yoksa ?

Arkadaşlar sosyal medyada dolaşırken gördüm sizinle paylaşmak istedim. Malesef yine üzücü bir durum daha yaşandı bu sıralar. Kasksız , evraksız , ehliyetsiz motosiklete binmeyelim apaçi tavrıyla karşılaşıyoruz. Videodaki 2 kardeş belki apaçi değil yeni başlıyor belki de apaçi birşey...
  5. E

Kask kamerası problemi çözümü ( video )

Arkadaşlar merhabalar kask kamerasında ses kayıt problemi yaşıyordum . Telefonla extra ses kaydı alıp video üstüne yüklemeyi denedim ama bu seferde çevre sesleri çok , benim sesim çok baskın çıkıyordu telefondan kaynaklanan birşeymiş bu ,samsung ve iphone serilerinin çoğunda mevcut. Bende çareyi...
  6. E

Dayak yiyen motorcu röportaj ( video )

Arkadaşlar belki konusu paylaşılmıştır göremedim , dayak yiyen motorcu kardeşimizin verdiği röportaj. Lütfen trafikte sakin olalıım kimseyle kargaşaya girmeyelim ne olacağı belli değil insanların gözü dönmüş durumda umarım kimsenin başına gelmez .Yol isteyen varsa yavaşlayın sağa atın kendinizi...
  7. E

Pulsar 200ns stop etme ve oktay motor ile çözüm ( Videolu )

Arkadaşlar yazılım güncellemesi yapmıştık başka serviste sorun sadece azalmıştı ama oktay bey sağolsun çok ilgilenip yardımcı oldu ve sorunu bitirdik gibi birşey oldu diyebilirim 70 kmden fazla yol yaptım hiç tık demedi henüz :) buyurun nasıl bir yol izleyeceğinizle ilgili anlatım yaptım hayırlı...
  8. E

Motovlog çekimleri hakkında yardım - fikirleriniz ?

arkadaşlarım abilerim merhabalar hepinize hayırlı geceler :) sj5000wifi kask kamerası almıştım güvenlik amaçlı düşündüm ilk başta fakat sonradan motovlog neden olmasın diye düşündüm fakat çok sayıda da motovlog var hepimiz biliyoruz. Şuan tabiki herkes gibi acemilik aşamaları benimde...
  9. E

Sjcam sj5000 wifi aldım kutu içeriği ( Videolu )

Arkadaşlar iyi sabahlar herkese. Aklımda bir aksiyon kamerası almak vardı bir anda esti uygun fiyata buldum site üzerinde indirimimde vardı felan derken güzel bir kamera 260 270 liraya kargo dahil geldi. Kutu içeriği oldukça zengin hemen hemen her türlü aparat çıkıyor . Videoda henüz test...
  10. E

Pulsar 200 ns Stop etme ve Çözümü ( Videolu )

Arkadaşlar az önce bajaj sayfasında konuyu açıyordum fakat buranın daha uygun ve görülebilirlik açısından daha iyi olacağını düşündüm , yönetici arkadaşlarımız gerekli düzenlemeyi yaparsa sevinirim saygılar :) Pulsar 200ns stop etme problemi ve çözümü için videomu izlemenizi rica ediceğim...
  11. E

Scooter'imi zararına satıyorum 150cc satılık

Arkadaşlar merhaba , motorum 2013 model mondial argent 150cc scooter . 2016 mart ayında aldım , haziranda muayenesini yaptırdım , 2 adet kışlık lastiği yeni . Aldığımda 6 bin küsür kmde idi şuan 10.500 civarı. Karbüratörü , benzin pompası , benzin hortumları, buji ve piposu,ön...
  12. E

Motoru Ekipman ile takas etmek mantıklımı ?

Arkadaşlar merhaba geçen hafta yeni bir motosiklet aldım kendime bajaj pulsar 200ns 2016 model , diğer motorumda 2013 model mondial argent 150cc scooter. Birde dizel getz aracım mevcut malum sigorta çok yüksek , bajajı dün yaptırdım 930 tl. Şimdi evin altında depoda yerim var kapalı yerde...
  13. E

Pulsar 200 ns aldım sonunda . Neden aldım ? (resimli :)

Arkadaşlarım abilerim merhabalar , geçen gün konu açmıştım salı günü pulsar 200ns alıyorum diye . Bugün kısmet oldu aldık şükür :) Gel gelelim bu işe nasıl atıldım , nerden buralara geldim hiç anlamadım . Normalde arabalarla bol vakit geçiren kendimi bildim bileli ayaklarımın üstünde duran aklı...
  14. E

Pulsar 200ns alıyorum :)

Arkadaşlar merhaba , malum geçenlerde konu açmıştım scooter'ımı değişip japonla mı devam edeyim yoksa vitesli mi diye , honda cbr 250r baktım fiyatlar çok yüksekti tavsiyelerinizide aldım . İnternette gezinirken pulsar 200ns gördüm 6 bin kmde 2016 model yeni motor henüz , temiz kullanıcısı vardı...
  15. E

Motosiklet tavsiyesi lazım

Arkadaşlar selamlar , aracımı değişince kalan paramı harcamamak için çinli bir scooter almıştım 150cc o gün bugün kullanıyorum herşeyi ile uğraşıyorum yapıyorum ediyorum , 2 teker hevesi sardı aldı başını gitti bende arabaya binmez oldum diyebilirim soğuk havada bile. Şimdi motorumu değiştirmek...
  16. E

Birden bire sorun oluştu stop ediyor

arkadaşlar iyi günler 150cc mondial scooterim mevcut hiç bir problemim yoktu . Son 2 sürüşümde 3 kere başıma bir arıza geldi . Depoya indim motoru çalıştırdım herşey normal , benzini doldurdum tam kapıya geldim durunca stop etti çalışmadı . Ateşlemeyi felan kontrol ettim sorun yok marş basıyor...
  17. E

Motordan vazgeçiyorum demiştim işler yine değişti . . .

Arkadaşlar daha önceden konu açtım malumunuz biraz da tepkiyle karşılaşmıştım , motordan soğuyor gibi olduğumu değiştirmek istediğimi fakat çok kararsız olduğumu aracıma ses sistemi dizmeyi düşündüğümü anlattım felan fıstık . O açtığım konuyu detaylı isteyenler için link...
  18. E

Motordan sanki vazgeçiyorum gibi ne yapayım :/

Merhaba arkadaşlar ben kendimi bildim bileli hep arabalarla haşır neşirimdir . Sök tak uğraş bayılırım küçüklüğümden beri ve hiç bir zamanda arabadan inmedim . Daha yaşım 24 fakat çok maymun iştahlıyım tabiri caizse . . Geçtiğimiz 2015 senesi ağustos ayından beri yaptığım saçmalıkları kısaca...
  19. E

Lastik Değişimi Nasıl Yapılır ( Videolu )

Merhaba arkadaşlar , lastik değişiminin vakti gelmişti malum videolu şekilde hazırlamak istedim . Tahmin ettiğimden daha zor çıktı bu işlem lastik boyutu küçüldükçe işlemde zorlaşıyor . Lastik değişimi sonrası neler değişti , henüz 20 km yol yaptım ama çukurdaki kasisteki his değişti ve...
  20. E

Motosikleti nasil yikamaliyiz (videolu )

Merhaba arkadaşlar dün motorumu yikarken videolu şekilde paylaşmak istedim sizler icin hazirladim umarim beğenirsiniz :) https://youtu.be/RwL6iW2RLAM https://youtu.be/RwL6iW2RLAM

Yeni mesajlar