Motosikleti nasil yikamaliyiz (videolu )

Bende karcher k2 ile yıkıyorum artık kendim cok guzel zevkli oluyor adam gibi motor yıkayanlar 40 TL den aşağı almıyor zincir temizleme yağlama dahil artık kendim yapıyorum herkese tavsiye ederim

Videoda linki paylaşamamışım tam olarak , editlenirse sevinirim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:01 ----------

Bende karcher k2 ile yıkıyorum artık kendim cok guzel zevkli oluyor adam gibi motor yıkayanlar 40 TL den aşağı almıyor zincir temizleme yağlama dahil artık kendim yapıyorum herkese tavsiye ederim

Kesinlikle katılıyorum , çoğusuda üstün körü yıkıyor ve özenmiyor. Göstergeye su kaçacakmış vs vs umurlarında değil tabiki

Motosiklet aleminin ihtiyacı olan bir videoydu. Allah senden razı olsun kardeş. Artık gönül rahatlığıyla yıkayabileceğiz..

Motosiklet aleminin ihtiyacı olan bir videoydu. Allah senden razı olsun kardeş. Artık gönül rahatlığıyla yıkayabileceğiz..
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim sağolun ")

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------

kanalın hayırlı olsun
Teşekkür ederim cok sagolun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

Konu guncel arkadaşlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar