Arama sonuçlarınız

1. Y

Trafik kazası yaptım, kaza yaptığım kişiler kaçtılar

Şeytan ayrıntıda gizlidir. Cevap veriyorum: Suzuki Vstrom DL650 XT :ROFLMAO:
  2. Y

Trafik kazası yaptım, kaza yaptığım kişiler kaçtılar

Öncelikle çok geçmiş olsun. Böyle apaçi tiplerle yaptığın kaza çok vahim sonuçlar doğurabilir di. Yaptığın, yapacağın masraflar başının gözünün sadakası olsun. Bazen böyle masrafları sineye çekmek zorda olsa en güzeli.
  3. Y

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

Cümle bu. Sen farklı bir şey kast etmiş olabilirsin ama ben ve saz arkadaşlarım çarpan kişinin bir veya iki kolu olmadığını zannettik.
  4. Y

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

O anda paranı aldın, aldın yoksa geçmiş olsun. Yan yattı, çamura battı olur.
  5. Y

Zincir muamması

İlk motosikletim cub olur, 20.000 ile 24.000 kilometre arasında, tam olarak kilometreyi bilmiyorum, ben hiç zincirini yağlamadım. Biri hayrına yağladıysa bilemem. İkinci motosikletimin zincirini 17.500 kilometredeyken yağladım, itiraf ediyorum. Motosiklet başka bir sebepten perte çıktı. Üçüncü...
  6. Y

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

Bu tarz motosikletlerin genellikle arazide hoplamayıp zıplamak için olduğundan olabilir mi?
  7. Y

Zincir muamması

Zincir yağlanıyor mu yav?
  8. Y

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

Bu tarz motosikletlere artcılı binilmez ki.
  9. Y

En Hızlı Tek Silindirli Scooter

Benim çocuk ( first oficer ) havalandıktan sonra kaptan pilot vurdu kafayı uyudu demişti. Normalde yarım saat kesintisiz, kesintili olarak da kırkbeş dakika uyuma hakları varmış, bazıları yol boyunca uyuyormuş, ilk duyduğum da baya şaşırmıştım.
  10. Y

Rekor Tüketim 3.2 Litre!!! 3 Silindir 900 cc

Forumda bir Honda cı vardı şu kadar yaktım diye fotoşoplu resim yayınlardı. Birden aklıma o geldi, yine geri gelmiş diye :ROFLMAO:
  11. Y

En Hızlı Tek Silindirli Scooter

Biz çocukken bu kadar çok otomobil, motosiklet gibi şeyler yoktu, her gelen otomobilin, motosikletin başına mahallenin çocukları toplanır sorardık, abi bu kaç yapıyor diye, Çocukluk işte. :ROFLMAO:
  12. Y

Ankara06Chopper ekibine denk gelme anım

Eminim Ankara, Ankara olalı böyle neşeli grup görmemiştir.
  13. Y

Bana çapır bulun

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2025-kawasaki-eliminator-500-1300488364/detay Uzuuuun bir süre kullanmayı planlıyorsan bence hiç düşünme.
  14. Y

2026 İtalya motosiklet satışları(ibretlik)

Elemanı şamar oğlanına çevirdiniz, gelen vuruyor, giden vuruyor. Ya yazıktır kendi haline bırakın. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  15. Y

İyi ki bir şey dememişsin. ;)
  16. Y

A - Herkes kişisel görüşünü yazıyor, onlara ne için şöyleydi, böyleydi yazılabiliyor? B - Ziyaretçi kabul etmemekte onların tercihi olmuyor mu? O hariç diğerlerine mi karışılamıyor?
  17. Y

Arkadaşlar eğitim düzenliyoruz, katılmak isteyenler sadece sahanın kira bedelini versin, biz bir şey istemiyoruz ayrıca ziyaretçi gelmesin dediler. Burada belirli bir guruba değil ilk parayı yatıran on kişiye eğitim verdiler yani ayırma, kayırma olmadı. Kimse diyemez ki ben para yatırdım da...
  18. Y

Evet o. O forumdan atılma ve sırnaşıklık kategorisinde rekorları var. Not: Diğer açtığı konuyu silmişler.
  19. Y

Trafik denetiminde motosiklet ayna yeri tartışması çıktı

Aynanın yeri konusunda eleman haklı olabilirde, o aynayı açtığın zaman düz durmuyor, dursa bile tam elciğe denk geliyor, hiç bir şey görmek mümkün değil aksesuar olarak takmış. Ayna şekil olarak orijinal değil, marka olarak demiyorum, o şekil bir ayna bu motosiklette var, demek için var. Bana...
  20. Y

Çılgın CG yatış tekniğini kim icad etti

Öf akşamdan da iki, üç tabak kuru fasulyeyi gömdün mü kim tutar seni? :ROFLMAO: