Arama sonuçlarınız

1. Tolga Can

Herkes farklı düşünür ama gerçek budur

Biraz eğlenelim :P
  2. Tolga Can

Sakamoto - Keremali Yaylası Gezisi

Sakamoto - Keremali Yaylası Gezisi Gezi öncesi Akyazıdaki arkadaşımız Zekinin evinde mola verilir. Demir atlar evin önünde çayıra salınır. Bu aralar ekip organik olan her şeye saldırır. Özellikle ben pazar alışverişimi yılmaz ailesinin bahçesinden yaptım. Kendilerine burdan çok teşekkür...
  3. Tolga Can

Sakamoto - Doğançay Şelalesi Gezisi

Doğançay hem dere içi yürüyüş hemde şelale gezisini bir arada sunuyor. Üç kademeli şelalesi oldukça etkileyici. Şelaleye kadar olan sık orman dokusu biraz egzersiz yapmanız için mükemmel. Biz biraz yağlanmışız nefes nefese kaldık. Doğançay en yoğun bitki dokusunun olduğu yerlerden birisi...
  4. Tolga Can

Sakamoto İftar Yemeği

Dün Akşam Sakarya Motosiklet Grubumuz SakaMoto üyeleri ile birlikte iftar yemeğindeydik. Dostlarımızın katılımı ile bu güzel ortamda çok güzel bir sohbet vardı. O güzel anları sizlerle paylaşmak istedim. Daha fazla yazmak istemiyorum. Çok duygulandım :salut: , Buyrun fotolar ...
  5. Tolga Can

Helal Sana

Dün akşam insanlar alemini izliyordum. Vatandaşın biri çıkıp oyuncuları yada oyunu eleştirmek yada başından geçeni anlatmak yerine. Motorcuların yaşadığı sıkıntıyı anlatınca gönlümü kazandı :P , Belki kendisi buraya üyedir. Kendisini davranışından ve kamuoyuna bildirisinden dolayı tebrik...
  6. Tolga Can

Kappa K-21 bağlantı aparatı var mı ?

Merhaba Arkadaşlar; Bugün sipariş ettiğim Kappa K-21 Yan çantalarım geldi. Dış görünüş, Kalite olarak hoşuma gitti. Ancak kapağını açınca biraz hayal kırıklığına uğradım. Bu birazda bilgisiz olmamdan kaynaklanıyor. Hiç bir Kappa K21 de bağlantı demirleri ile ilgili bilgi yoktu. Bende çantaların...
  7. Tolga Can

ŞİMŞİRLİK KAMPI ve Diğer GÜZERGAHLAR

ŞİMŞİRLİK KAMP ALANI- SAMANDERE ŞELALESİ - AKÇAKOCA- CENEVİZLİLER KALESİ - AKTAŞ ŞELALESİ - KOCAELİ - ÇAMLIK DAĞ YOLU - SALMAN DEDE TÜRBESİ - HENDEK- ADAPAZARI Adapazarından ilk kalkış saat 07:00 dir. Demir atların suyu verilir. Atınki canda bizimki patlıcan mı ? çay ve pohça molası Kampa...
  8. Tolga Can

Motorlu Düğün Konvoyu

Forumdan, Çalıştığım firmadan ve sakamoto takımından arkadaşım İlhami Çakmak ve Sevgi Aydın hayatlarını birleştirdiler. Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle.. :thumleft: Her zaman ünlü olmak istemişimdir. Ana sayfada haber olduk. Ama ben...
  9. Tolga Can

Kameralı Gözlük Testi - Alarm sistemi

Bir çok arkadaşımız yolda giderken o güzel anları kayıt etmek istiyor. Aslında onlardan biride benim. iş yerinden arkadaşımın aldığı kameralı gözlüğü bugün test ettim. Görüntü fiyatına göre çok iyi 80 ile 150 Tl arasında satılıyor. ebayde 30 TL + kargo alınır. Hemen lafı uzatmadan - lere...
  10. Tolga Can

ilginç Tasarımlar

Sizleri bilmem ama ilk resimdeki üç motordan herhangibir tanesini çok uzun zamandan beri istiyorum. Yapabileceğimi bilsem yada yapacak kadar usta olan birini tanısam hiç düşünmeden bir tane yaptırırdım. Sizinde böyle çılgınca düşünceleriniz var mı ? Yok ben aklı başında rüzgara karşı hız alan...
  11. Tolga Can

Trafikte Makas Atan Hayvanlar.....!!!

Hep biz mi düşeceğiz tongaya, birazda siz düşün :cherry:
  12. Tolga Can

Trafik Kazası

Forumdan ve yakından tanıdığım, sizinde tanıdığınız Cihan54 nickli arkadaşımız dün trafik kazası geçirdi. Kendisine tekrardan acil şifalar diliyorum. Büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Kendisinde bildiğim kadarı ile kırık yada çatlak yok gibiydi. Tedbir amaçlı röntgen çekildi. Biz...
  13. Tolga Can

Katlanabilir Garaj

İnternet dünyasında gezinirkene bir fotoğraf dikkatimi çekti. Sonra araştırmacı gazateci kimliğimle bir bakayım dedim :P Kod adı : Motorcyle Cover - Katlanabilir Garaj, baktım adamlar yapmış. Sonra biz daha iyisini yaparız. hatta ucuza yaparız düşüncesi sardı. Sonra yer sorunu olan. Motor ile...
  14. Tolga Can

Haydan Gelen Huya Gider

Bugün iş yerime geldim. Sabah sabah motorun şöyle sağına soluna bi göz gezdireyim dedim. Sallanan bir parça var mı ? Eksik bir şey var mı ? Derdi tasası var mı ? Mutlu mudur :cherry: Sonra Mondial Xtreme motorumun tekerleklerini SüperCross tekerlekleri ile mi değiştirsem diye düşünürken bir...
  15. Tolga Can

Kask Çalınması

Merhaba Arkadaşlar ; Dün Adapazarında 10 motorcu arkadaş ile buluştuk. Akşam üzeri güzel bir çay keyfi yapalım dedik. Güzel bir ortam, harika bir sohbet oldu. Ancak motorların başına geldiğimizde bazı arkaşların kaskları ve eldivenleri çalınmıştı. Allahtan yanımda kask kilidi getirmiştim...
  16. Tolga Can

Cross en fazla ne kadar çöker

Dün itibari ile Mondial X-Treme MAX Cross motor aldım. Bayiden içeri girmeden önce drift 125 tipi bir şey düşünüyordum. Arkadaşımla birlikte içeri girdiğimizde MAX (Köpek ismi gibi oldu :P ) 10 çeşit motor arasında gel bana gel bana diyordu. Bizde süzüle süzüle endamlı bi şekilde yanına doğru...
  17. Tolga Can

Pardon Çocuğum

Hava çok güzel, motorbisiklet ile gezerken video'ya kayıt alıyorsunuz. Beklenmedik bir dokunuş ve ince o tiz ses " PARDON" Siz olsanız ne yapardınız. :pale: http://www.youtube.com/watch?v=fRT_5yOq0C4
  18. Tolga Can

Motora aile boyu hiç bindiniz mi ?

Face'de takılırken bir kaç resim gördüm. Sizlerlede paylaşmak istedim. 1990 yıllarda bizde jawa'ya ailecek binerdik. Kardeş Depo üstüne, Babam,Annem, Ben 4 kişi sağa sola giderdik. Sizinde böyle anılarınız hiç oldu mu ? Yada arkadaş grubunuzla motorun kapasitesini aştınız mı ? Bi çılgınlık...
  19. Tolga Can

Poyrazlar - Meditasyon - ilginç kareler

Kısa süreliğine de olsa, temiz havanın ciğerlere dolması kadar güzel bir duygu yok. Mis gibi orman havası, Depo üstünde meditasyon yapmaya çalışan çılgın bir motorcu Doğa da bir kaç canlıyı da fotoğraflamak istedim. Ancak insanoğlu yolunu şaşırmış. hayvanı rahat dururmu. Fatmagül'ün suçu ne ...
  20. Tolga Can

Temiz Racing GT 250 R

Diğer ilan sürem dolduğundan yenilenmiştir. 2010 model - 4Binde - Bakımlı - gerisini ilandan görebilirsiniz. CC küçültmek istediğimden dolayı satıyorum. Herhangi bir sorunu yoktur. Yakından görüp, bindiğiniz zaman anlarsınız zaten, uzaktan ne desek boş :cat: CC büyültmek isteyenler için 2012...

Yeni mesajlar