Arama sonuçlarınız

1. Tolga Can

Kappa K35 Alt tabla arıyorum

Merhaba Arkadaşlar ; Kappa K35 alt tablam kırıldı. Elinde fazla olan biri varsa uygun fiyata almak isterim. şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
  2. Tolga Can

Patron Büyüksün - Park Alanı

Firmamızda ilk zamanlar motobisiklet sayısı 2-3 adetti. Zamanla yeni işe giren ve motosikleti seven kişi sayısı artınca park alanı sorunu yaşamaya başladık. Bazılarımızın motorları bisiklet park alanına sığmıyordu. Bizde bisikletlerin arkasına park ediyorduk. Bu seferde bisiklet için çıkış zor...
  3. Tolga Can

4 Mevsim Motosiklet keyfi

Sizi bilmem ama benim için 4 mevsim böyle geçiyor. umarım hoşunuza gitmiştir.
  4. Tolga Can

Waterprof Action Helmet Camera

Daha profesyonel (gopro) kamera almak için elimdeki kamerayı satışa çıkarıyorum. Fiyat : 150 TL dir. 4 GB kingstom hafıza kartı SD HC (4) hediyedir. Bu sabah sisli havada çektiğim kayıt Sarsıntı sebebi aşağıdaki video da yer almaktadır...
  5. Tolga Can

Cross arayan varsa takas edelim.

sahibinden.com - İlan No 96833870 GT250R , CBR125 yada uygun motorlarla takas edebilirim. Cross'a doydum diyebilirim. işe gidip gelmek için racing tarzı motor bakıyorum. ÖM yolu ile bana ulaşabilirsiniz. Gün içinde hemen dönüş yaparım.
  6. Tolga Can

Ryno Elektirikli Tek Tekerli Motosiklet

Ryno motosiklet, buna benzer fotoğrafları 2-3 sene önce gördüğümü hatırlıyorum. Ancak videoları yoktu. Sizce nasıl olmuş. yorumları alayım...!!! http://www.youtube.com/watch?v=YL8frhS-eP8 http://www.youtube.com/watch?v=YL8frhS-eP8 http://www.youtube.com/watch?v=Z1YoCfm7nxU...
  7. Tolga Can

Kartal Çocuğa Saldırdı

Kanada da parktaki çocuğu kartal az daha götürüyordu. Şans eseri etrafı videoya alan bir kişi olayı ölümsüzleştirdi. Gerçi burda kartal'a kızmak yersiz, sonuçta yırtıcı bir hayvan, sen alanını kısıtla, doğayı öldür. Ne yapsın markete girip bana 1 kg kuzu eti verin diyecek hali yok. Ben olsam...
  8. Tolga Can

internet tarifeleri

Son 1 senede internet kullanıcılarının hızla artmasından dolayı mıdır ? yoksa benim kuruntum mudur bilmem ama ? Fiyatlar giderek yükselmekte, internet kotası ise düşmekte, Önceden sınırsız mobil internet paketleri vardı ? Öldüler mi yoksa ben mi bulamıyorum. Avea jet taraftar kullanıcısıyım. 5...
  9. Tolga Can

Motora canı isterse binenler

Motoruma egzoz yaptırırken bir motor geldi. Bu ne böyle diye kafamı çevirdiğimde jawa 350 yi gördüm. Gelinlik giymiş kız gibiydi. Gözümden bir damla yaş düştü ve Türk filimlerindeki gibi ağır çekimle yanına doğru koştum. Dayım gözü gibi bakmış motora, ilk sahibi - 1993 model - 19 yaşında motor...
  10. Tolga Can

yurtdışı alışverişlerinde ödeme şekli

Merhaba arkadaşlar ; Daha önceden ebay den bir çok kez alışveriş yaptım. Ancak paypal ile ödeme yapıyordum. Türkiyede far kafası 175 TL , aliexpress den 50 TL ye aldım. 20 gün içinde gelir. bekleyeceğiz. ilk defa aliexpress den payment order yaptım. Kredi kartı bilgilerini verdim. Bu şekilde...
  11. Tolga Can

Bu Motosikletin Tekerlekleri Yok!

Amerika’da San Jose Universitesi’nde okuyan bir grup mühendis sıra dışı bir araç geliştiriyor. iki kürenin üzerinde duran bir motosiklet gibi duran bu araç, "çoklu yönlendirme" özelliği sayesinde sonsuz manevra kabiliyetine sahip, kendi kendisine dengesini sağlayabilmesi sayesinde, segway gibi...
  12. Tolga Can

Piranha Dıablo 3.5" Navigasyon Cihazım

31 Ağustos Cuma gecesi navigasyonumu satın aldım. Vatana Millete Hayırlı Uğurlu Olsun :P C.tesi sabah 06:00 Eskişehir festivali için arkadaşlarımla yola çıktım. Yanıma sadece çakmaklık şarj aletini aldım. Eskişehir odunpazarına kadar nokta atışı beni götürdü. Gerçekten güzel ürün benim hoşuma...
  13. Tolga Can

Piranha Dıablo 3.5",Motorsiklet Navigasyon Cihazı

Piranha Dıablo 3.5",Motorsiklet Navigasyon Cihazından kullanan oldu mu arkadaşlar. Bir arkadaşımın çalıştığı markette kutusunda çıkarıp inceledik :P Motora takıp kullanamadıktan sonra pek anlamlı olmadı. İzlenimlerim kısaca ekranı çok küçük geldi. Dış kısmı gerçekten darbelere ve yağmura oldukça...
  14. Tolga Can

Saydam Depo

Sabahtan akşama kadar nette duran biri olarak bugünlerde bazı şeyleri yeni yeni görmeye başlıyorum. Vatandaşın biri yapmış. gayette güzel duruyor. Benzin yeter mi derdine son. gayet hoş durmuş. Bugüne kadar saydam depo deneme girişimi olan oldu mu acaba ?
  15. Tolga Can

Bi Motorun içine nasıl edilir ?

Çok basit toto modeli motor alarak :P Japonya’daki bir tuvalet firmasının tasarladığı motosiklet tuvalet arama derdini bitiriyor. Firmanın Tokyo'da tanıttığı motosiklette tuvalet bulunuyor. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, araç aynı zamanda arka kısımda bulunan üniteyle hem tuvalete...
  16. Tolga Can

Budaklarda Feci Kaza - Sakarya

Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet Olsun. Kendisini pek tanımam. Sadece 1 defa gördüm. Adam almanyadan emekli olup memleketine huzur bulmaya geliyor. yaşadığı olaya bak. O kadar da kendisi için köy içinde kuralcı, çok iyi biri dediklerini duydum. Kahvede çay molası vermiştik. Herkes adamı öve...
  17. Tolga Can

Pempe Apachi

Bayramın 2. günü organizede sessiz ve huzurlu bir şekilde kafa dinlerim düşüncesi ile bir bardak nescafe hazırlayıp bacaklarımı tam sandalyeye atıyordum ki.... Peugeot 105 gürültülü ve hızlı bir şekilde fabrika girişinin önünden geçti gitti. Gitti ama hala ses geliyor. dedim bir daha gelmez. Bir...
  18. Tolga Can

Yarışta geyik çıkarsa

Geyiğin sevdiği bir sporcu herhalde bir zıplamada adamın kucağına oturdu. :P ABD'nin Batı Virginia eyaletinde yapılan bir motosiklet yarışı sırasında aniden yola fırlayan geyikle motosikletin çarpışma anı yarışçının kaskındaki kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. Tüyler ürperten kaza...
  19. Tolga Can

Engelli Motor Kullanıcıları

Merhaba arkadaşlar ; Belki bazılarınız onaylayacak, belki de bazılarınız haksızsın diyecek. Benim tanıdığım ve komşum olan engelli motosiklet kullanıcıları var. Hepsi 3 tekerlekli motosiklet kullanmakta. Türkiye de 2 tekerli motor kullanan hiç engelli görmedim. Belki gören aramızda vardır. Sizce...
  20. Tolga Can

Ekonomik ve uygun navigasyon arayışı

Merhaba Arkadaşlar; Motoruma navigasyon aramaktayım. gidona bağlayabileceğim. uygun fiyatlı bir navigasyon olmalı. Örnek : http://www.anesmotor.com/?urun-767-Givi-S950-Navigasyon-Cantasi.html Aranızda bu navigasyondan kullanan memnun olan yada bunu al bu daha iyi şu özellikleri var. Diyecek...

Yeni mesajlar