Arama sonuçlarınız

1. Muzaffer Topal

29 Kasım Kazdağları gezim

baslıklarımda dolaşma. diğer baslıklarda da belirttim bunu. senin gibi bana sataşıp bulaşıp aksiyon isteyenlere aksiyon maksiyon vermiyorum artık. burada hak etmediği halde kufur/hakareti gectim kalbini kırdıpım bir tek adam yoktur. varsa öyle biri çıksın desin ki sen şunu şunu yaptın...
  2. Muzaffer Topal

29 Kasım Kazdağları gezim

muzo biladerim diyosun ama diğer baslıkta hakkımda sacma sapan konusan gereksizi like lıyosun. madem onun bu dediklerine hak veriyosun benimle neden tanısmak istiyorsun ? osocan ı sevip sayan biri ile benim tanısma isteğim yok. hele hele hakkımda boyle konusan birine hak verenle hiç yok.
  3. Muzaffer Topal

Fsm koprusu - Susurluk (240 km) - 3 saat (non stop) - 3.3 lt/100 km. Super bir sürüş!(güvenli)

tekrar ediyorum. benim sevmediğim veya beni kötü bilenler baslıklarımda dolasmasın. haaaa ciddi ciddi, "abs gereksiz oldugu gerceği, kask gercekten gerekli mi, 600rr la basladım hiç sorun yok" gibi bir baslık acsam o zaman bişeyler yazma ihtiyacı duyabilirsiniz, hatta şikayet bile...
  4. Muzaffer Topal

Fsm koprusu - Susurluk (240 km) - 3 saat (non stop) - 3.3 lt/100 km. Super bir sürüş!(güvenli)

puhahahaja ulen koskoca Orkun a yaptığın yoruma bak olm kamyomcu cok enterasan adamsın. bazen bu adam büyük üstad diyorum, bazen de amatörün önden gideni. zafer akcay fizik bilmiyor, bir eğitmen fizik bilmeli falan da diyosun olmuyor bak. şşşş, bu aleti...
  5. Muzaffer Topal

napıyon len selami ? sen benle konusuyor mıydun ya ? en son abuk sabuk konusuyordun hakkımda, gordum seni. laf sokmak için gelmedin umarım. yoksa seni de kibarca dışarı davet etmek durumundayım.
  6. Muzaffer Topal

"Halbuki yalan söylüyor, scooteri bile yok herifin" ya act ten mi bahsediyor diye aklıma geldi de şu yukardaki cumle nedeniyle olmaz, dedim. skuterı var dsffhf killingroad yorumuna yeminle güldüm. ama o da yılda iki kere piste giriyor diye biliyorum. o yuzden bunların hayalinde yarattığı...
  7. Muzaffer Topal

kimmiş o gs i bırak skuter ı bile olmayan hain motorcu, isim versen iyi olur ya :d sinancığım eğri oturup doğru konusalım. hayalinde yarattığın tiplemeleri burda gercekmiş gibi konusma. anlattığın tiplemeleri okuyunca aklıma bir tek @kamyoncumemo geliyor, ama eğer onu kastediyorsan o adam...
  8. Muzaffer Topal

olm sen benim başlıklarda neden dolaşıyon ? yav kac defa soyleyecem, ben artık buradaki bir avuc adam gibi adam ve bizi dışarıdan takip eden 15 milyon motorcu için yazıyorum. git o yaşlı dediğin kıdemli senior ileri sürüş eğitmeniyle falan uğraş. yalnız bırak beni artık. sevgilerımle...
  9. Muzaffer Topal

selamlar , bugun iki konu bir arada. 1.konumuz : insanların yakıt tüketim verilerini abartarak anlatma eğilimi. 2.konumuz : uzun yolda güvenli sürüş nasıl olmalı ve bunun faydaları. 1.konudan baslayalım. benim çok sevip, büyük saygı duyduğum Orkun kardesimin su kısa videosuna bakalım...
  10. Muzaffer Topal

Amatör üretici Apilia nasıl MotoGP nin en iyi motoru haline geldi? Çok ilginc!

oyle deme, moto gp onemli ya. africa italya da gs i zirveden indirmişş. durum çok iyi anlayacağın. almanya verileri 2 ay geriden geliyor tadı kalmadı almanya nın.ya da ben bulamıyorum. zontes acayip yalnız, skuter da honda ile mucadeye basladı. ucuz da değil haa. cok dalga gecildi ama...
  11. Muzaffer Topal

dolaşma len başlıklarımda..arkamdan hakaret edenlerin başlıklaeımda dolaşması yasak. 3-5 adam ve bizi dışarıdan bizi takip eden 15 milyon motorcu bana yeter!!! son olarak; motorun bozulduğunda, yağ su akıtmaya başlayıp motor arıza ışığı yandığında başlık açacak cesareti bulurusun umarım.
  12. Muzaffer Topal

1998 yılından beri 500cc ve moto gp takip ederim. Aprilia ve Kawasaki birinci sınıf motosiklet yarışlarında yılllllarr boyu hep son sıralar için mucadele ettiler. Kawa baktı bu iş böyle olmuyor, marka ve hevi endrustri imajımız yerlerde diye ayrıldılar dfadfds zekice hareket aslında. Bu...
  13. Muzaffer Topal

50 binde 2018 model mt-07 alınır mı

vay anasını..hala satamadın mı ? sana zamanında motorunun ederinin 380 oldugunu soylemiştim.beni dinleseydin kazanacaktın.Dinlemedin kaybettin.
  14. Muzaffer Topal

Zafer AK çay firkete dönüşü

fatih.met en buyuk trumph ciydi. 2017 africa dct aldım başlığında taygır africayo ikiye boler falan yazmış puhahags yazık oldu, gül gibi adamı kaçırdılar. @kamyoncumemo , profil fotom nasıl ? dava falan acmaz di mi lan dfdjfj
  15. Muzaffer Topal

diğeri için yorumum yokta fatih. met büyük kayıp :d son mesajını bulup okudum şimdi puhagsgta taygır 1200 oksuz kaldı forumda :( cok değişik adamdı,
  16. Muzaffer Topal

ooo alp naber yaa. sağol dostum ben de seni gordugume sevindim. eee 6 ay da neler oldu beni bir update et dsfd onemli bişeyler oldu mu ?
  17. Muzaffer Topal

okan sinan seni afacan yaşlı biri bilirdim ama pek adam değilmişin :) mallaca ile verdiğiniz eğitimle ilgili actğım başlıkta tek bir kötü söz, alay, dalga olmamasına rağmen sacma salak konustun. mete yarar esprime takıldığını da hiç düşünmüyorum.. gozum gormesin seni, bir daha da...
  18. Muzaffer Topal

motorum gibi ölümsüzüm olum ben sfsgs baslık acmama izin verilmiyor lan artık sansürün de böylesi pesss.. 1 saat once actığım napıyonuz len amatorler baslığımı da silmiş erhan yazık çok yazık.. şşş orkun un " f850 3.8 lt yakıyor ne kadar harika motor " videosunu gordun mu :) al şunu...
  19. Muzaffer Topal

ulen kamyoncu orkun dan sonra sıra zafer e mi geldi :) ya bence sen basarılı insanları biraz kıskanıyorsun.. ayrica acayip yavas suruyosun, biraz hizlan..

Yeni mesajlar