Arama sonuçlarınız

1. serdar23_Bilgem

Elazığ MT-Motosiklet23 Golan Kaplıcası Gezisi

[CENTER] Motosiklet23- Golan Kaplıcası Gezisi (29.07.2007) Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği-Motosiklet23 / Moto23 olarak gezi rotamızı,Elazığ'ın Karakoçan ilçesindeki Golan Kaplıcası’na çevirdik. Üyelerimizden Efraim ARSLAN’ın arkadaşlarımızı daveti bizim için güzel bir...
  2. serdar23_Bilgem

[Kilis-MT]

Bütün Kilis'lileri buradan sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kilis Kız Öğretmen Lisesi'nde 1988-1989 Eğitim-Öğretim yılında görev yapmış, Kilis'li pek çok arkadaş ve dost edinmiş biri olarak İl topiğini açma şerefi bana nasip olduğu için seviniyorum.Ancak Kilis gibi mobilet ve motosikletin çok...
  3. serdar23_Bilgem

Elazığ MT-Motosiklet23 Şanlıurfa Gezisi

Motosiklet23- Urfa Gezisi (15.07.2007) Pazar sabah saat 06.00’da Motosiklet23 merkezine geldiğimde, Başkanımız Oktay DAL, Murat ÇELİK, Arif KABAKLI ve Davut ÇETİNKAYA’yı hazır bir şekilde beni beklerken buldum.Minibüs ve diğer çocuklar nerede diye sorunca, onları gece saatlerinde yolladık...
  4. serdar23_Bilgem

[Şanlıurfa - MT]

Bu pazar günü (15.07.2007) Elazığ MT (Motosiklet23) olarak Şanlıurfa'lı arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Fotoğraf ve Yazıları bugün buraya koymayı istiyorum.
  5. serdar23_Bilgem

Motosiklet23 Eğitim Toplantısı ve Malatya Gezisi

Motosiklet23-Cumartesi Toplantısı (30.06.2007) Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği-Motosiklet23 olarak on beş günde bir gerçekleştirmeye başladığımız eğitim toplantılarından bir diğeri, 30.06.2007 tarihinde yapıldı.Bir önceki iki toplantıda arkadaşlarımız sunu hazırlamış iken...
  6. serdar23_Bilgem

Motosiklet23- Hazar Gölü Gezisi (24.06.2007)

Motosiklet23- Hazar Gölü Gezisi (24.06.2007) Arkadaşların genel isteği üzerine,Motosiklet23’ün cumartesi toplantılarını ve Pazar gezilerini on beş günde bir yapmaya karar verdik.Ara haftalarda arkadaşlar serbest geziler yaparken, cumartesi toplantısının ertesi Pazar günü ise dernekçe belirlenen...
  7. serdar23_Bilgem

Elazığ MT-10.06.2007- İçme Beldesi Gezisi

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği olarak cumartesi buluşmamızda üyelerimizden Hüsnü ÖZTÜRK’ün arkadaşlarımızı bahçesine daveti üzerine İçme Beldesine gitmeye karar verdik.Dernek merkezinde bazı arkadaşları bekleme süremiz biraz uzun oldu. Kararlaştırdığımız saatten iki saatlik...
  8. serdar23_Bilgem

Elazığ MT –03.06.2007-Keban Gezisi.

Moto23 üyeleriyle pazar günleri gerçekleştirdiğimiz grup gezilerimize devam ediyoruz.Bu hafta Keban Fırat Alabalık Tesislerine doğru yola çıktık.Polis okulu önünde, arkadaşımız Abdullah GÜRALP’i grup lideri yaparak bir sıralama gerçekleştirdik.Bir iki aksama dışında bu sıralamaya uyduk...
  9. serdar23_Bilgem

Elazığ MT. Çermik Kaplıcaları Gezisi

MOTO23- Çermik Gezisi (27.05.2007) Moto23 merkezinden dokuz motosiklet sabah saat 10.00’da hareket etti.Ben bazı sebeplerden gecikince ilk hareket anında bulunamadım. Oktay DAL kardeşimiz beni arayıp merak edince “ Önden size 20 dakika avans veriyorum. Buyrun gidin ben nasıl olsa yetişirim...
  10. serdar23_Bilgem

Elaziğ Motosiklet Ve Motor Sporlari Kulübü Derneği Kuruldu

Ülkemizde olduğu gibi Elazığ’da da motosiklet sevgisi gün geçtikçe büyüyor, bu tutkuya kapılan insanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Daha düne kadar, üç-beş hoyrat gencin binip turladığı garip bir araç gözüyle, pek de olumlu bakılmıyorken; bugün her kademeden devlet memurunun, esnafın...
  11. serdar23_Bilgem

Motosikletin Temeli Bisiklet Kültürü mü ?

Nisan ayının son pazar günü İstanbulda idim.Elazığ Özel Bilgem Okulları'nın AB Eğitim projesi gereği İtalya'ya gitmek için havaalanına hareket ederken, İstanbul'da hangi motosikletleri göreceğim acaba diye gözlerimi açıp çevreme dikkatlice bakarken, fazla bir şey göremedim.Ya o saatte bana kimse...
  12. serdar23_Bilgem

Ümmet PERKİTAN Elazığ'da...

Dün 15.30 saatlerinde cep telefonuma bir mesaj geldi " Serdar Harput Motor'a gelebilir misin.Ümmet PERKİTAN" Tabiatıyla çok memnun oldum ve gittim. Motosiklet.Net'e üyeliğimden sonra kendisine özel mesaj atmış ve yolu Elazığ'a düşerse kendisini görmekten mutluluk duyacağımı...
  13. serdar23_Bilgem

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker Gökten ecdat inerek öpse o pak alnı değer. M.Akif ERSOY http://www.youtube.com/watch?v=f7manYK8mWE Bazı duyguları diri tutmak geçmişi unutmamak gere. Bir yakınımız şehit düştüğünde veya televizyonda acılı bir ananın...
  14. serdar23_Bilgem

Motosiklet Kullanmak Trafik Kurallarina Uymamak Midir ?

Motosiklet kullanmanın kendine has güzelliği, zevki, trafikte avantajları ve tabi riskleri var. Sıkışık trafikte boşluklardan süzülmenin, herkesin tıkanıp beklediği yerlerde beklemeden gitmenin ayrı bir tadı var elbet. Var olmasına var da bazı bilinçsiz motorcular işin tadını kaçırmasalar iyi...
  15. serdar23_Bilgem

Kanuni Tiger Işiğinda Motosiklet Düşünceleri

KANUNİ TİGER IŞIĞINDA MOTOSİKLET DÜŞÜNCELERİ Görünüşüyle Harley Davidsonu andıran heybetli bir motosiklet.Benzin deposunun kendine has bir güzelliği var.İlk bakışta insanı ürkütmüyor da değil.Yan yatarsa düzeltmeye gücüm yetmez sanıyorsun ama pratikte böyle olmadığını...
  16. serdar23_Bilgem

Merhaba Arkadaşlar.

Motosiklet tutkusu başlayıp da bir Kanuni Tiger alalı altı hafta oldu.O günden sonra internette motosiklet dünyasında gezinmeye, yeni yeni bilgiler edinmeye başladım.Bu siiteden çok istifade ettiğim ve üye arkadaşları kendime yakın bulduğum için yaklaşık bir haftadır üye oldum. Hepinize...

Yeni mesajlar