Arama sonuçlarınız

1. S

başıboş köpek sorunu

Abi yanlış anlama da, yapışırsın yere. Mesele ebatlar değil, dengen. Öyle öngörülemez şekilde atlıyorlar ki bazen..
  2. S

başıboş köpek sorunu

Toplanıp kısırlaştırılması, akabinde besleme bölgeleri oluşturulup o alanlarda yaşamlarını sürdürmeleri vs. Bu konunun çok ama çok fazla çözüm seçeneği var. Bi taraf karar alıyor, öteki taraf reddediyor, sonra sadece bu karar üzerinden devamlı olarak kavga dönüyor. Yapıcı olmak? Yok. Mantıklı...
  3. S

başıboş köpek sorunu

Onu nereden çıkardın güzel abim. İyice açayım cümlemi istersen. "Köpeklerin bu tip kazalarda ölüp gitmeleri, sokaklarda aç sefil binbir hastalıkla boğuşmaları, toplatılmasından daha insancıl bir durum sanırım." Kimse için bu tip temennide bulunmam asla. Hayır da şer de Allahtan.
  4. S

başıboş köpek sorunu

Gözünüzün önünde bir canlı öldüğü zaman psikolojinin dandik olduğu çıkarımını yapan adamın psikolojisi dandiktir bence. Saygılar.
  5. S

başıboş köpek sorunu

Bugün 2 şeritli bi yolun sağ şeridinde 80 le gidiyordum, şehir içine doğru ilerleyen bi anayol diyebiliriz. Sol aynamı kontrol etmek için 1 sn gözümü ayırdım, önüme baktığımda 2 tane köpek spawn olmuştu resmen. İnanılmaz hızlı uçtular yola. Bırakın manevra yapmayı, olayı algıladığımda iş işten...
  6. S

50 CC Motorumla Karabük Ankara arası yolculuğum

Zamanında 2k km deki 50cc motorumla 2 saatlik bi yola çıktım. Başta hersey saglam ve normaldi. Dönerken arka disk ciyak ciyak ötmeye başladı, hic arka fren kullanmadan sürdüm bi süre, ama durduğumda ateş gibiydi. Yamulmuş:) kupkuru havada, dümdüz giderken:) depo 3 litre aliyor, 100km de bi yakit...
  7. S

50 CC Motorumla Karabük Ankara arası yolculuğum

Bence asıl çıkarman gereken sonuç; 50cc ile uzun yol yapmamak olsun. Yapılır, yapılır da nasıl yapılır gör işte:) dua et motorun bi yerlerinden bozulmamış.
  8. S

Elma, armut, cl250 vs adv250

Hiç tecrübeniz var mı KTM ile ilgili? Kağıt üstünde çok haklısınız. Ama forumda bu motorla ilgili çok kötü tecrübeler yaşayan arkadaşları okudum. Keza YT de ve facebook gruplarında da öyle. Belki alır, son derece keyif alarak binerim. Ama o coinflip olayına hiç girmek istemiyorum açıkçası. İşçi...
  9. S

Elma, armut, cl250 vs adv250

125cc motordan biraz sıkılmış vaziyette ilanları geziyorum. 200k bütçem var. 250 cc bakıyorum. Çine tövbe ettim, hindistan belki. Bajajlar gözüme güzel geliyor. 200k blok ellemeden devam eden de var, 20k km de motor yiyen de var, akü ve tps sensöründen dolayı hiç süremeyen de:) o yüzden...
  10. S

Hondasının da Japonunun da..

Site üzerinden form doldurdum, 2 saat sonra aynı servis geri aradı. "Vaktiniz varsa bi daha gelin, bu sefer büyük usta(?) baksın" dediler:) Bu motoru araştırırken, çok daha kötüsünü yaşayan bir iki kişiye denk gelmiştim. Bildiğiniz motorun her tarafı yağ içinde kalmıştı videolarda. Bütün...
  11. S

Tamam da İzmir'deki servis aynı gün motoru teslim yapamıyor. Ta oradan geri dönmek, bir daha oraya gitmek falan mümkün değil. En yakın servis bu, bunun da yaptığı ortada. Kaldı ki aynı cevabı alıp almayacağım da belli değil. Yağ sızdıran 3 aylık bi Honda ya binmekten başka çarem kalmadı:)
  12. S

Geçen sene güç bela bi kuba cristal almıştım. 2.5k km kullandım, servislerin rezilliği yüzünden sattım. Çin malına da tövbe ettim. Gittim borç harç honda CB125F aldım. Aynı güçte motorlar, 3 kat fazla para ödedim. Kafam rahat olsun, kaliteli hizmet alayım, derdim olduğunda çözüme gidilsin diye...
  13. S

agır hasar kayıtlı mt25

hayır
  14. S

Japona Geçmeyi Düşünüyorum

A ehliyet eğitimimi hornet 750 ile aldım ve motor sayesinde sınavı tekte geçtim. Ilk defa 125cc üstü olarak bu motoru kullandım. Rain moduna alıp 30 beygir civarına kısıtlandığında biraz uysallaşıyor. Çok dengeli ve sürüşü aşırı keyifli. Ama bileğine hakim olmazsan hiç affetmez. Ani gaz...
  15. S

Vites atmak yorucu mu

125cc motorla şehir içinde bence yorucu. 50 ışıklardan kalkıp trafiğin seyir hızına yetişmen için 3 vites atman lazım. yakın aralıklı 1-2 ışığa denk geldin mi şakır şukur vites atıp durmak zorunda kalıyorsun :D sırf bu yüzden bi 250cc almak istiyorum, en azından 3 e atmaya gerek kalmaz çoğu...
  16. S

100.000 TL Bütce ile uzun yol yapmalık motor önerisi

100 bin liraya 0km alacağın hic bi motorla kafan yada kıcın rahat yola gidemezsin. o yüzden "nasıl yaparım" kafasından cık, yapamayacağını kabul et. 50cc 40 bin liralık motorla da gidersin ama nasıl gidersin :D Mesele burada vereceğin para karşılığı alacağın verim ve insanlar sana en akıllıca...
  17. S

A1 Ehliyet hangi vitesli motoru tercih etmeliyim?

Ne güzel işte. Ben de senin gibi düşündüm, "90 la her yere gidilir, zaten hız yapmıyorum" dedim. Gerçekten de öyle. Ama 90 la giderken motorun yüksek devir çevirmesi huzursuz ediyor. Sürekli arkadan gelene yol verme çabası yoruyor. Savunmasız hissettiriyor yani. Benim için gaza asılınca anlık...
  18. S

Ben burada biraz geri kafalıyım. ABS olmadığını bilmek, seni her zaman tetikte tutuyor. Ani fren kapasiten olmadığını bildiğin için hız da yapmıyorsun, riskli pozisyonlara da girmiyorsun. Hal böyle olunca frenler son derece yeterli geliyor. Ayrıca bizim asıl avantajımız manevra kabiliyeti ve...
  19. S

Cb125f al. 2-3k km de 110-115k civarında bulursun. O motor sana 2 yıl dayanmaz. En fazla 6. Ayında 250cc isteyeceksin haklı olarak. -Aldığın paraya yakın, hızlı ve rahat satarsın -Servis yada parça sorunu yaşamazsın -Yakıt yok gibi -Kullanımı son derece ergonomik 125cc de sıvı soğutmayla işin...
  20. S

motomax indirimi hakkinda

Geçmiş siparişime ve kurumsal yapısına güvenerek sipariş vermiştim. Yaşananlardan sonra mağazanın önünden geçmem. Çevremde alışveriş yapacak olana her türlü engel olurum. Samimi olsalar inan sesimi çıkarmam. Ama bu kurnazlık, bu "Türk Kafası" ticaret, kendilerini dümdüz boykot ettiriyor. Tez...

Yeni mesajlar