Arama sonuçlarınız

1. K

Hafif olaylı bayram seyahatim

Çokta bi sıkıntı yaratmadı, bol bol sövdüm sadece :D İlk wolfümde de aynı conta yanmıştı. 70 bin oldu bu, ilk wolfüm de 70 küsür bindeydi. Siparişini verdim bugün 97 liralık parça bayramda motor kullandırmadı bana :D
  2. K

Motosiklet için far önerisi

led ampül o motora hiç yakışmaz bence, illaki led istiyorum dersen de led ampül halojen ampülden daha az akım çeker
  3. K

Hafif olaylı bayram seyahatim

Selamlar, öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. Geçtiğimiz ramazan bayramında yeni aldığım Wolf 250 ile memleketime Tekirdağ'a gitmeye karar vermiş, hava durumunun ufak bir şakasına maruz kalıp selimpaşa taraflarından geri dönüp yolcuğumu arabayla tamamlamıştım :D Bu bayram bu...
  4. K

İstanbul'da Honda ve yamaha yedek parça satan yer nerede var?

Motoru ilk aldığımda İstanbulda bulamam diye düşünüp motopitten sipariş verdim. Sipariş gelmeden motorcuma götürdüm ilk bakımını yaptırmak için bende bu motorun hava filtresi var değiştiririm ben dedi değiştirdi. Bir kaç gün sonra motopitten orjinal filtre geldi. Yaklaşık 2 bin yan sanayi filtre...
  5. K

RKS M250 Alınır mı?

rks için şunu söyleyebilirim, biraz şans işi. parça bulma işi de biraz zor olabiliyor bazen. dükkanda kullandığımız arome125'in krankı kırıldı daha 5000kmdeyken yaklaşık 2 ay parça bekledik :D ondan sonra freccia 150 aldık herhangi bir sorun yaşamadık. 12 bin kmye yaklaştı. cf için bir tecrübem...
  6. K

Motor ekipman önerileri

kask, mont, eldiven, pantolon, ayakkabı ile başlayabilirsin. İstanbuldaysan, motomax feyizoğlu gibi yerlere gidip deneyerek alabilirsin.
  7. K

İstanbul'da Honda ve yamaha yedek parça satan yer nerede var?

ben filtrelerin hepsini orjinal kullanmaya çalışıyorum. en azından benim motorda, orjinal hava filtresi ile yan sanayi filtre arasında fark olabiliyor.
  8. K

Db killer (susturucu) ile ceza yer miyiz

hangi motora akrep takmayı düşünüyorsun
  9. K

Motosiklet değiştirmek için beyin fırtınası - önerileriniz

insan gibi sürmemişim ki, 2 ay önce aldığım motorla bile neredeyse 6000km yol yapmışım :D
  10. K

dominarı hiç kullanmamışsın ki, ben senin yerinde olsam dominar kullanmaya devam ederken para biriktirirdim. bilmiyorum ilk motorun mu ama bu kadar az tecrübe ile cc yükseltmeyi de pek doğru bulmuyorum
  11. K

dominarı kaç km kullandın?
  12. K

Yamaha egzoz değişimi garantiyi etkiler mi?

dışarıda onaylı olmayan parça taktırırsan garantini bozarlar, bozmasalar bile her şeyi egzoza bağlarlar :D ayrıca orjinal stickera bile ceza yazılıyorken şahsen ben egzoz taktırmak istemezdim
  13. K

sıfırdan motora başlangıç

ne güzel işte, paran kalıyorsa daha kaliteli ekipman alabilirsin.
  14. K

TNS PRO Mont

ben de bu markayı merak ediyorum. bi kaç motovlogcuda gördüm ama, bu motovlogcuların sözüne güvenmek çok zor :D
  15. K

Scooterin marş motoru kaç TL'dir?

eğer ses arttı dediğin marş motorunun dönme sesiyse sorun yok. ekranın gitmesi motor ışığının yanması akünün zayıflamasıyla alakalıdır. sürekli marş basıp çalıştıramadıysan, akün zayıflamıştır. eğer ses marş motorunun dönme sesi değilse, direkt ustaya git
  16. K

mt25 aldım ama

hayırlı olsun. ilk başta biraz zorlansan da, alışman çok kısa sürecek. sadece temkinli olmakta fayda var.
  17. K

Scooterin marş motoru kaç TL'dir?

motorun garantisi yoksa, düzgün bir ustaya götürürsen daha ucuza kapatır bence. çünkü çinli gy6 50cc motorların neredeyse çoğu aynı marş motorunu kullanıyor diş sayıları farklı sadece.
  18. K

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

Sınavda, eğitimde hiç düşmedim. Ehliyetimi çıkarttım geçici evrakla koştur koştur Agility 125'imin yanına gittim. Mahalle arasında sürüyorum kendi kendime ordan oraya, motor hafif yatıkken bir pet şişenin üstünden geçmemle kendimi yerde bulmam bir oldu :D Daha sonra, tecrübelendikçe hafif hafif...
  19. K

Newlight 125 pro için egzoz önerisi

istediğini yap çıkan sesten tatmin olamayacaksın, o yüzden orjinalden devam.
  20. K

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

yok hava filtresi temiz. oksijen sensörü yanlış okuyor tahminimce zengin çalışıyor motor bir tık egzos patlatmalı :D ilk fırsatta tps ve o2 sensör temizliğiyle baya düşürürüm diye düşünüyorum

Yeni mesajlar