Arama sonuçlarınız

1. Adventure58

Haojue DA 135S

Herkese merhaba arkadaşlar. dada önce Çin malı Çelık "125 cc motorum 2. defa calındı tabı bulamadık. Dün ani karar ile elime gecen nakıt ı degerlendırmek adına önce 2. eline sonra arada fazla fark yok diye sıfırına yöneldigim Haojue DA 135S (suzukinin kardeşi sayılır ) almaya karar verdim ve...
  2. Adventure58

Kask testi.

https://youtu.be/5tuO-eskQnY?t=18 ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
  3. Adventure58

Hava sogutmalı motora takviye?

Arkadaşlar bir fikir var aklıma ama tabiri caiz se ne resim olarak kâğıda dökebiliyorum nede bi ustaya izah edebiliyorum. :pale: Şimdi konu şu. Bende 125 lik motor var ve aman trafik görmesin Antalya çocuuuu ya alışık değil hemen ızgaralık barbekü enekesine dönüşüyor helede sıcak havalarda ve...
  4. Adventure58

Kaza.

Arkadaşlar oglen 3 civarı hasdaldan köprü tarafına giderken kaza gördüm durdum iyilermi diye. Olay yerinde ambulans vardı ama yeni de geldi 3 tane kask koydular ambulans a yerde genç bir bayan arkadaşımız yatıyordu durumu iyi. Diğer arkadaşlarında umarım durumu iyidir. Sanırım düğün konvoyu...
  5. Adventure58

Atatürk'ün sesinden,

İnsanın tüyleri diken diken oluyor :salut: Gazi M.Kemal ATATÜRKün bu zamana kadar ki en net olan konuşmaları.
  6. Adventure58

Motosikletim için alışveriş.

Bugün hazır maaş yatmışken ufaktan bikaç takım taklavat toplayayım dedim, [/url][/IMG] [/url][/IMG] Siyah soba boyası Egsoz için aşınma ve paslanmalar var + motor blok şase kısmınıdaboyayabildiğim kadar boyayacağım. Metalik mavi çalınmadan kaynaklı boya hasarı var katman katman olacak ama...
  7. Adventure58

Canon PowerShot SX150

Forumdan alan arkadaşa İndirim yapılır. Hafıza kartını yeni makinemde kullandım. o yüzden kart yoktur Arkadaşlar. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-temiz-kullanilmis-sx150-199720078/detay/...
  8. Adventure58

YBR mi CBF mi?

Adam manyak beyler :queen:
  9. Adventure58

Kapıdağ Yarımadası İncelemesi

Sevgili Motoseverler Merhaba. Bugün dikkatimi çeken bir yer oldu bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Bende doğaya düşkün biri olarak Tabiatı yeşili korur kollarım. Şimdi anlatacagım yerde bir okadar korunmuş doğal güzelliklerle dolu imiş. Motoru alma sebebimdir tatil fırsatları burası gibi...
  10. Adventure58

Ufaktan sahil turu.

Kaç gündür motor ilanları baka baka bi hal oldum. Bİ marka model kafama takılıyor yok forumlar yok videolar vs vs. Buna sebep çalınıpta tecavüz e uğramış halde bulunan motorumun onca para harcamama rağmen randıman vermemesi Kısacası soğudum diyebiliriz. Otur otur dedim bi dolaşayım ya belki...
  11. Adventure58

İzmir 2014'ün İlk Otoban Yarışı

Heyecanı ve adrenalini iliklerinize kadar hissedeceksiniz :queen:
  12. Adventure58

Suzuki burgman AN400 & Hyosung GT 250 Naked

Evet Birbirinden İki farklı tarz motosikletler. Ben naket sever olduğum için kafam karıştı :) Uzun yolda rhatlık ve en az yorucu hangisi. Kendi konu başlıklarını ayrı ayrı okudum ama yeni gelenler gibi bende ayrı başlık açıp fikir danışayım dedim. Fena HyosungGT 250 Naked e takmıştım ama son...
  13. Adventure58

Ne olcak bu kedinin cips sevdası

Benden çok yiyor yahuu :queen:
  14. Adventure58

Sosyal Bir Deney...

Aman karışma sen Neme lazım elinde bıcak vardır silah vardır. Karısı döverde söverde zihniyetini bi atamadık üstümüzden.
  15. Adventure58

Motorcu dayanışması içerir.

Herkese iyi günler dilerim arkadaşlar. Sağlıgınız sıhhatiniz yerindedir umarım. Tüm işçi ve iş veren arkadaşlara hayırlı kazançlar ve kazasız belasız günler dileyerek başlamak istiyorum. Öncelikle dün akşam 20:30 sularında mecidiyeköy istikametinde halıcıoğlu köprüsünde motorcu...
  16. Adventure58

Kaskın önemine iyibir örnek.

FAcebook u olanlar için :) https://www.facebook.com/video.php?v=368708436620221
  17. Adventure58

Bi tavsiye verin hele.

Arkadaşlar, Klasik iki motor arasında kaldım ile başlıyorm. :) apayrılar birbirinden. :) 1. si 2.el 2004 model 58 binde bakımlı yeni pasta boya, honda twester 250cc 5500 tl. 2. 2.el 2012 model 10 binde TVS apaçhe RTR 150 kazasız belasız hafif aşınmalar var 4000 tl. en az 120 kmh da sabit...
  18. Adventure58

Motorum çalındı ama mutlu son ile bitti.

27 sinde Antalyadan Otobüs ile İstanbula getirdim 2 3 gündür keyifle biniyorum yani biniyordum, Pazar günü Anadolu yakasına geçtim terleyip üşümekten sabaha çıkamadım 2 gün yattım eve gelemedim amcamlardan., bu öglen eve geldim baktım kapıda motor yok eve çıktım anahtar ruhsat olduğu gibi...
  19. Adventure58

İstanbul avr. yakası Vasıfsız Eleman ( İş Arıyorum)

Arkadaşlar end elk. okudum 3 sene hem okul hem staj( Staj ı kemerburgazda arena bilg. da yaptım 3 sene ) staj sonrası işe alındım 1 sene sonra babamlarla çalışmak için ayrıldım. 2007 den beri deri giyim üretim magazazılık ugraşlıyorz ama baktıkki bir yere getirmeyeck. Haftaya İstanbula...

Yeni mesajlar