- Konu Yazar
Arkadaşlar end elk. okudum 3 sene hem okul hem staj( Staj ı kemerburgazda arena bilg. da yaptım 3 sene ) staj sonrası işe alındım 1 sene sonra babamlarla çalışmak için ayrıldım. 2007 den beri deri giyim üretim magazazılık ugraşlıyorz ama baktıkki bir yere getirmeyeck.
Haftaya İstanbula dönüyorum Meslek olarak secebilecegim bir iş arıyorum parası mühüm değil maksat iş ögrenmek meslek edinmek.
Daha önce Derdimi aç mıştım sizlere üstüme 3 ay hapis kararı var geçen seneden kira borcu için tahatdüt den. ( 17000TL)
Sıkıntı olurmu bilmem gireceğim yerde gayri resmi çalışmam lazım ssk olsa üstüme başka hacizlerde var zaten kesilir.
Durum itibari ile yaş oldu 26 bi an önce bi baltaya sap olmak lazım çok geç olmadan meslek sahibi olmak lazım.
Aklımda,
Reklamcılık ( montaj basım vs.)
TEknik servis byeaz eşya vs.
otomotiv tamir bakım vs.
Uygun her iş kabulüm.
Teşekkürler.
Haftaya İstanbula dönüyorum Meslek olarak secebilecegim bir iş arıyorum parası mühüm değil maksat iş ögrenmek meslek edinmek.
Daha önce Derdimi aç mıştım sizlere üstüme 3 ay hapis kararı var geçen seneden kira borcu için tahatdüt den. ( 17000TL)
Sıkıntı olurmu bilmem gireceğim yerde gayri resmi çalışmam lazım ssk olsa üstüme başka hacizlerde var zaten kesilir.
Durum itibari ile yaş oldu 26 bi an önce bi baltaya sap olmak lazım çok geç olmadan meslek sahibi olmak lazım.
Aklımda,
Reklamcılık ( montaj basım vs.)
TEknik servis byeaz eşya vs.
otomotiv tamir bakım vs.
Uygun her iş kabulüm.
Teşekkürler.