Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
150 ZAT motoruma alarm takdırdım, fakat uzaktan çalıştırma stop etme çalışmıyor. Kontak anahtarında iki kablo varmış onun için uzaktan çalıştırma ve stop etmeği bağlıyamadı. Bağlantıyı bilen arkadaşımızdan nasıl yapılacağını rica ediyorum.
Motor yan ayakta iken çalışmaması için, hangi malzemeler alınması lazım ve bağlantı nasıl yapılmalı. Yan ayakta iken çalışması tehlikeli oluyor, onun için yapmak istiyorum.
Motorun uygunluk belgesi, oturma yeri ve konumlarında R1:1C , R2:1C yazıyor. Ruhsatımda istiap haddi 01 kişi yazıyor. Ruhsatımı 02 kişi yapabilirmiyim, ne yapmam lazım?
Motorumun Uygunluk Belgesinde, oturma yeri ve konumlarında R1:1C, R2:1C yazıyor bunun anlamı nedir? Ruhsatımda istiap haddi 01 kişi yazıyor. Ruhsatımı 02 kişi nasıl yaptırabilirim?
Motorumuzda ve kaskımızda Motosiklet.Net stickerı olması birbirimizi tanımamız için faydalı olacaktır. Lütfen yöneticiler bu konuyu gerçekleştirsin. Sticker konusunu destekleyenler lütfen yazsın.
Yeni üye oldum, mondial 151 rs scooterım var. Mondial kullananlar olarak 26.Temmuz.2009 PAZAR günü saat.18.00 de sahilyolu Kartal Migros önünde buluşup, tanışacağız. Tüm motor severlere kazasız sürüşler dilerim.Ahmet Orhan KÖNİ