Arama sonuçlarınız

1. Ahmet Orhan

Akü

12 V, 9 Ah akü yerine 12 V, 12 Ah akü takılmasının teknik olarak değerlendirilmesini rica ediyorum.
  2. Ahmet Orhan

Alarm bağlama.

150 ZAT motoruma alarm takdırdım, fakat uzaktan çalıştırma stop etme çalışmıyor. Kontak anahtarında iki kablo varmış onun için uzaktan çalıştırma ve stop etmeği bağlıyamadı. Bağlantıyı bilen arkadaşımızdan nasıl yapılacağını rica ediyorum.
  3. Ahmet Orhan

Mondial 150 ZAT'ın led bağlantısı.

150 ZAT'ın topcase sine fren için ve park için iki adet led bağlantısı nasıl yapılır?
  4. Ahmet Orhan

satılık temiz kullanılmış 151 RS

İlanım sahibinden com. 31144506 nolu ilandır. Aküsü 7ah Golden-mutlu aküdür. Sitemizden alınırsa indirim yapacağım.
  5. Ahmet Orhan

Motor alarmından telefona uyarı.

Motor alarmından cep telefonuna uyarı gelmesi, yapılabilirmi? Bu konuda bilgisi olan varsa çok faydalı olur.
  6. Ahmet Orhan

Yan ayak.

Motor yan ayakta iken çalışmaması için, hangi malzemeler alınması lazım ve bağlantı nasıl yapılmalı. Yan ayakta iken çalışması tehlikeli oluyor, onun için yapmak istiyorum.
  7. Ahmet Orhan

AT uygunluk belgesi

Motorun uygunluk belgesi, oturma yeri ve konumlarında R1:1C , R2:1C yazıyor. Ruhsatımda istiap haddi 01 kişi yazıyor. Ruhsatımı 02 kişi yapabilirmiyim, ne yapmam lazım?
  8. Ahmet Orhan

Uygunluk belgesi.

Motorumun Uygunluk Belgesinde, oturma yeri ve konumlarında R1:1C, R2:1C yazıyor bunun anlamı nedir? Ruhsatımda istiap haddi 01 kişi yazıyor. Ruhsatımı 02 kişi nasıl yaptırabilirim?
  9. Ahmet Orhan

Sticker

Motorumuzda ve kaskımızda Motosiklet.Net stickerı olması birbirimizi tanımamız için faydalı olacaktır. Lütfen yöneticiler bu konuyu gerçekleştirsin. Sticker konusunu destekleyenler lütfen yazsın.
  10. Ahmet Orhan

Havalı korna ve normal korna.

İki kornayıda tek düğmeylemi kullanmam doğrudur yoksa iki ayrı düğmeyemi bağlamam doğru olur? Nasıl bir düğme, anahtar tavsiye edersiniz?
  11. Ahmet Orhan

Scooter için lastik.

Scooter için, Michelin pilot sport mu pilot city mi hangisi daha iyi olur? Bilgilendirecek arkadaşlara teşekkür ederim.
  12. Ahmet Orhan

Scooter koruma demiri

Arkadaşlar, scooter koruma demiri imalatı yapan varmı? İstanbul anadolu yakasında varsa tercih ederim.
  13. Ahmet Orhan

Ehliyet ve kask

Arkadaşlar ehliyetsiz ve kasksız motor kullanmayalım. Ehliyetsiz yakalanmanın bedeli ehliyet masrafından fazla, kasksız kullanımın bedeli ise hayat. Kazasız sakin keyifli sürüşler dilerim.
  14. Ahmet Orhan

Tanışma

Yeni üye oldum, mondial 151 rs scooterım var. Mondial kullananlar olarak 26.Temmuz.2009 PAZAR günü saat.18.00 de sahilyolu Kartal Migros önünde buluşup, tanışacağız. Tüm motor severlere kazasız sürüşler dilerim.Ahmet Orhan KÖNİ

Yeni mesajlar