Motor alarmından telefona uyarı.

Motor alarmından cep telefonuna uyarı gelmesi, yapılabilirmi? Bu konuda bilgisi olan varsa çok faydalı olur.

Motor alarmı die birşey söz konusu mu bilmiyorum ama...

Alarım Üzerinden telefona ve Polis İmdat'A Çağrı Gittiğini Biliyorum Ama Aynı Sistem Motor Alarmına Yapıla Bilir Mi Bilemiyorum Ancak Yapılsa Bile Güçlü Bir Akü Olması Şart Olurdu...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ev/işyeri alarmlarının telefon arama modülünü bağlarsan olur. Motosiklet alarmı için bildiğim kadarıyla yok. Ama telefon arama modülünün sim kartla çalışabilmesi ve onun için de hat alman lazım.

GKN

Araç takip sistemlerinde bu tip koruma ekipmanarı var. İnternetten aracın yerini takip bile edebiliyorsun.

Alarma birşeyler ekleyeyim cebe mesaj göndersin gibi bir sistem ancak mucitlikle olur sanırım.

Cep telefonu degil ancak sabit gsm terminalli kullanilarak daha kolay yapilabilir cunku bunlarin rs 232 seri girisleri var . Bu pinler role vasitasi ile alarma baglanirsa mumkun olur diye düşünüyorum. Yine de basit te olsa bir yazilima ihtiyaç var. Yerli fct üreticileri bunu kolaylikla yapabilir saniyorum, sonuçta 2 satırlık kod yazilacak : su uçlar kisadevre olduğunda şu numarata şu mesaji gonder şeklinde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar