Akü

12 V, 9 Ah akü yerine 12 V, 12 Ah akü takılmasının teknik olarak değerlendirilmesini rica ediyorum.

12 V, 9 Ah akü yerine 12 V, 12 Ah akü takılmasının teknik olarak değerlendirilmesini rica ediyorum.

Teknik degerlendirme istemek hayli ilginc geldi.

Istedigin Amperde aku takabilirsin. Soru motorunun ne kadar enerji tukkettigi ve alt yapisinin buna musait olup olmadigi. Cok istiyor isen motoruna termik santral bile baglayabilirsin.:)

İridyum buji taktım, daha kuvvetli amperajla iyi ateşleme yapar diye düşündüm. Düşüncem doğrumu? Cevaplarınıza teşekkür ederim.

Atesleme bobini , pipo ve buji kablosunu degistirmeden bu tip bir beklenti sizi yaniltir.

Alt yapisi uygun mu diye sormustum. Iyi bir atesleme icin akunuz yeterli olabilir. Soru, tum sistem yeterlimi? sadece buji degisikligi ise performans beklemeyin

Maraş motorunun matoru çevirme gücü daha rahat olur. 9Ah akü yarım saatte şarj olurdu ise 12 Ah ile 45 dakikada şarj olur. Buradakı asıl konu akünun bayutları. Yerine sığmayabılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar