Arama sonuçlarınız

1. siyahlimuzin

Hamster aldım :))

Arkadaşlar 4 gün önce hamster aldım. çok mutluyum. ilk günden beri sizlerle de paylaşmak istiyordum. bu geceye nasipmiş. adı Miniş. buyrun 2 tane fotoğrafı :wiinkk:
  2. siyahlimuzin

Eskişehir ' in aktif MT üyeleri :))

merhaba arkadaşlar. Eskişehir mt olarak biz karma bir grubuz. aramızda büyük küçük bay bayan öğrenci çalışan olmak üzere bir çok kişi var. ama kulağımıza gelen bazı bilgilere göre Eskişehir mt yeteri kadar aktif değilmiş. bunun üzerine bugün yaptığımız geziden bir kaç fotoğrafı sizlerle...
  3. siyahlimuzin

Eskişehir mt den FARUĞUMUZUN ( BeyFa ) doğum günü :))

evet arkadaşlar tarih 29.05.2007 :) az biraz teğirli de olsa FARUK için özel bir topik açmak istedim. saat 20 : 30 da Eskişehir istasyon çay bahçesinde toplandık. peki neden :silent: tabi ki Faruk için :wiinkk: Farukkkkk doğum günün kutlu olsun canım :rendeer: iyi ki doğdun iyi ki varsın mutlu...
  4. siyahlimuzin

Zaman her şeyi değiştirir :))

:cat::queen::mrgreen::queen::cat:
  5. siyahlimuzin

ilgilenirseniz sevinirim ...

Bir evin bodrumuna yavrulama gafletinde bulundu. Hemen telefonlar edildi alın bunları burdan diye. Dünya yalnız insanların, her yer her şey onların. Hele hele bodrumda kedi mi? Aman Allahım? Bodrum dediğin o MUBAREK yerde kedi nasıl olur. Balkonda hiç olmaz, evde mi nasıl yani, sokakta aman...
  6. siyahlimuzin

Şu an ne yapmak istemiyorsunuz ??? Neden ???

Ben şu an plan yazmak istemiyorum çünkü sitede rahat rahat dolaşamıyorum :pale:
  7. siyahlimuzin

Anneler günü :))

evet arkadaşlar bir çoğumuz annemize hediyeler alarak, elini öperek, telefon açarak annelerimizin doğum gününü kutladık. biliyorum ki bizden bir şey beklemeden karşılıksız olarak bizleri bu yaşa getirdiler. ve bekledikleri tek şey özel günlerde hatırlanmak. ben de annemin anneler gününü...
  8. siyahlimuzin

İşitme cihazını çalmak ne kadar mantıklı ???

Ege'nin biyonik kulağını çaldılar İzmir Karşıyaka’da şehir eşkıyaları sokakta oynayan sağır ve dilsiz Ege Arda’nın işitmesini ve konuşabilmesini sağlayan biyonik kulağı çaldı. Fiyatı 12-20 bin dolar arasında değişen cihazı bir kez daha alamayacaklarını söyleyen Dinç Ailesi, Arda’nın...
  9. siyahlimuzin

Motosikletsever köpiş ZİLLİ :))

bugün mt esk. den gamze arkadaşım ile beraber parkta buluştuk :) Zilli ile dışarı çıkmışlardı :mrgreen: Ben de zilliyi sevmek için limuzinle yanlarına gittim :wiinkk: Az biraz oturduktan sonra zilli tutturdu "Ben limuzine bineceğim." diye :cyclopsan Biz de kıramadık motosiklet sever köpişi...
  10. siyahlimuzin

[MT Eskişehir] 12 Nisan Toplantısı

ilk başta geçen akşamki buluşmamıza dair bir kaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim. sanırım bunları yüklememiştim :silent: grubun dörtlüsü :cat: bir adet oğuzhan usta :cherry: krizalitte volkan ve mt :) krizalitte umut arkadaşımız :) krizalitte ben :mrgreen: şimdi...

Yeni mesajlar