Arama sonuçlarınız

1. I

Türkiye'de Kıymeti Bilinmeyen Motosiklet Markaları

Rakkase umrumda değil, montajı halen çinde yapılıyo. Ha keşke bireysel olarak gelseler şu markalar, distribütör değil de kendileri sistem kursalar çoktan japonları geçmişlerdi türkiyede.
  2. I

Rodajda ki motorla uzun yol

Tam bi işkencedir. Bazı motorlarımı şehir dışından aldım ve bazen 600kmye varan yollarda sürerek getirdim. Sorun olmaz fakat sağlıklı olmasını istiyosanız sürekli 5 ve 6. Vites arası geçişler ve hızlanıp yavaşlama şeklinde ilerlemeniz gerekiyor. Yüksek ccde dert değil 90-120 ilerlenebiliyo fakat...
  3. I

üşüdüm - tatlı su motorcusuyumdur

İçlik üzerine decathlon korumalı avcı pantolonlarından giyerseniz 0 dereceye kadar hatta belki daha bile soğuklarda çok güzel koruyor. Aslında biraz da hareketsiz kalmak üşütüyo insanı, kan dolaşımı yavaşladığı için sıcak kanla soğuk kan yer değiştiremiyo.
  4. I

Türkiye'de Kıymeti Bilinmeyen Motosiklet Markaları

Benelli (qjmotor). Sağlamlığa oynayan ve kullanıcısını arızayla falan pek uğraştırmayan bi marka, hintlilerle denk veya daha iyi seviyede motorları var ama maalesef satışlarını geçtim markayı bilen dahi az.
  5. I

Acaba hastalıklı mıyım

Eski motor fotoğraflarına bakıp tadını tuzunu zevkini hatırlamanın tadı başkadır. Yeniden sürmüş gibi olur insan :) bi de eski araçların tadı hakkaten bi başka ya elektronik destek ıvır zıvır bişey yok saf sürüş saf konfor keyif. 91 model bi sw torosum var şuan gözüm gibi bakıyorum, motora ara...
  6. I

plakanı aldım zaten :)

Maalesef son yıllarda daha da belirgin. Yine de üniforması var bişey yapamaz istediğimi söylerim kafasından uzak durması lazım herkesin. Zira maaşlar da artık pek iyi değil, aynı zaman ve enerjiyi başka işte çalışarak da çıkarabilirler. Meslekten atılma korkusu olan polis çok az kaldı.
  7. I

plakanı aldım zaten :)

Konu hakkında görmeden bişey diyemem fakat 'polisin' trafik cezası yazamadığını biliyorum diyerek çok yanıldığını söyleyebilirim. Her polis kurum içi trafik kursu alarak trafik polisinin ceza yetkilerine sahip olabiliyor, kısacası nası olsa ceza yazamaz bokunu çıkarayım kafasında hareket...
  8. I

Uzun Yol Tavsiyesi

Mesafe çok uzun değil 120 120 gayet rahat gidilir. Yanına yağmurluk, lastik tamir kiti ve şarjlı pompa, bagaj varsa ikinci bi mont(veyahut montun içine giymelik ek kazak) ve eldiven yeterli. Hava durumunu kontrol ederek çıkarsan, ani hava değişikliği az olan bi güzergah ise montla eldivene gerek...
  9. I

150-170bin tl arasına a2 uygun motorsiklet önerisi

Direk dominar 250 derdim ama biraz kriterlerinin dışına çıkarak qjmotor(rks) srk250 naked modelini de ekleyeceğim. Grenaj parçalarında belki servise muhtaç kalabilirsin ama geri kalan tüm herşeyde yedek parçayı piyasadan tedarik edebilirsin. Tnt250 ve tnt249s modellerinin yeni kasası ama şase...
  10. I

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

Her telden var dimi 😂
  11. I

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

2018-2025 yılları arası. Daha öncesinde kullandığım ve sahibi olmadığım kuryelik motorlarını saymıyorum tabi. Denediğim model sayısı da 500e yakındır heralde. 2018 Kuba CR1 2018 Honda CBR500R 2018 Benelli BN251 2019 Benelli Leoncino 2019 Benelli BN251 (2.) 2019 Honda CB250R 2020 Benelli TNT249S...
  12. I

Yurt dışından 'vergisiz alışveriş' sona erdi: 30 euro limiti kaldırıldı.

Bu çok mantıklı bişey aslında, bazı kalemlerden daha az ödeyerek kurtulunabilir fakat çoğu kalem her ürün başına gelecek vergi şeklinde düzenlenmiş. Kısaca o kadar profesyonel şekilde düdükleme düzenlemesi olmuş ki toplu siparişin bile önünü kesmişler 😅
  13. I

Dayanamadım Aldım - RKS SRK250 (TNT250)

Valla çok güzel model. Her ne kadar ben de motora biraz ara vermiş olsam da halen radarımdaki aklımdaki modellerden biri. Şase ve blok eski tnt250 tnt249s ile aynı, harika egzoz sesi de olduğu gibi duruyor. Keyifle sürün inşallah.
  14. I

Motosiklet Garantisi hk.

Honda garanti konusunda fena değil, servislerde yaptırmanızı öneririm. Ayrıca elektronik sorun yaşanmadığı sürece mekaniği garantiden çıkaramazlar. 6 ay olayı da 2024te değişti artık kullanım kılavuzunda yazdığı gibi senede bir bakım var, bazı işgüzar servisler silkeleme için halen 6 ayda bir...
  15. I

Termal içlik tavsiyesi

Decathlondaki kar kayak içlikleri bu konuda mükemmel, bütçeye göre alabildiğiniz en iyisini alın. Fiyata göre kalite değişiyor.
  16. I

CB 500 hk.

Konu piyasa ise pcx forza xmax nmax r25 mt25 bu 6 model harici seçeneğiniz yok. Ki onlarda bile şuan kâr edeyim satayım veya zarar etmeyeyim gibi bi şansınız yok. Bunların dışında alacağınız her modelde piyasasını gözardı etmek zorundasınız. Bu mantıkla kimse cc yükseltmesin, kimse bu modeller...
  17. I

Honda yeni reklam yüzüne motor hediye etti

Dio gibi ama demiyo gibi de, bilemedim.
  18. I

“Yolda kahve içmek isteyenlere çözüm: Kendi gidon bardak tutucumu yaptım”

Ya ben arabayla giderken bişeyler yiyip içmemeye çalışıyorum dikkatim dağılır diye, kaskın içine dökmeden seyir esnasında bunu nasıl içeceksiniz pipetle mi 😅 dururken kullanılacak olsa 1 tane bardak koymak uçin tonla yer bulunabilir buna gerek yok zaten, niye böyle bişey yapıyosunuz ya 😃
  19. I

Çinli motorun garantisini bozmak daha mı mantıklı?

Şöyle izah edeyim; eğer kendim motosiklet mekaniğinden anlamasam asla ama asla çinliye bulaşmam. Ama şimdiye kadar sahibi olduğum 24 motorun nerdeyse yarısı çinli, çünkü garantiye değil kendime güveniyorum. Şuan sahibi olduğum rks lt50 pro plus scooterımı da daha alırken servise götürmemeye...
  20. I

Kış geldi, motorlar yattı mı?

Kar yoksa gezmeye devam.

Yeni mesajlar