Arama sonuçlarınız

1. HRider

Motordan gelen bir garip ses, çözülemiyor.

Arkadaşlar, bir süredir motordan fıtı fıtı fıtı diye bir ses geliyor. Silindir kısmından ve bu sesi çok kişiye sordum herkes farklı bir şey söylüyor. Belki başına gelen vardır diye atıyorum, anlayan başına gelen veya bilgi sahibi olan biri yorum yapar diye düşünüyorum. Tahminleriniz de beni...
  2. HRider

Muayene ve manet mevzusu

Arkadaşlar, yarın muayenem var. Debriyaj manetinin ucundaki küre yok bende. Kırıldı. Ağır kusur verir mi buna? Manet sapasağlam duruyor sadece ucundaki topuzu yok işte.
  3. HRider

Yeni atılmış sıcak asfalta girdim

Arkadaşlar, floryada gece saatlerinde yeni atılmış sıcak asfalta girdim. Gece farkedemedim çalışma olduğunu. Lastiklere yapıştı sıcak olduğundan. Biraz yol yaptım temizlendi gibi attı üstündeki asfaltı. Şu an sadece yüzeysel bi pütürtü var. Sıkıntısı olur mu?
  4. HRider

Motor son 10 gün sesi değişti

Arkadaşlar motorun son 10 günde sesi bi farklılaştı. Sanki eksantrik zinciri gibi bi fıtı fıtı ses var. Normal mi bilmiyorum ama, egzoz kazan egzoz ve kasislerde çok vuruyor altı. Acaba içindeki katalizörü dağıttığımdan olabilir mi? Bilmiyorum link bırakıyorum aşağıya. Yağ bakımlarını...
  5. HRider

Oto sanayi kaçta kapanıyor

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, Sefaköy oto sanayiye kaplama için sele ve boya için grenaj bıraktım. Gidip alacağım fakat kapalı mı değil mi kesitremiyorum. Kaçta kapatıyor bilginiz var mı?
  6. HRider

Allah kuryelere sabır versin

Arkadaşlar bugün arkadaşın motorunu servisten almaya gittik. Ben servisten çıkan motora bindim, gidiyoruz hiç sıkıntı yok. Motosikler: Honda Spacy. Orta şeritten gayet makul hızlarda gidiyorum 75-80. Birden annesizin biri renault kango bana sıfır geçti ve o sırada el kol yaptı. Sırf şeritten...
  7. HRider

Ragle nereden bulabilirim

Arkadaşlar, ragleye ihtiyacım var nereden satın alabilirim? İnternette arama yaptım bir sonuca varamadım internette satılıyor fakat bana acil lazım. Ragle dediğim zımbırtı da, ucunda bez gibi bişey var kredi kartı gibi, kaplama falan yapılıyor bilmeyenler için. Şimdiden teşekkürler
  8. HRider

Acemilere tavsiye, başıma gelen bakış kaçırma mevzusu.

Arkadaşlar, geçen gece arkadaşımla (skuter) ile biraz turlamaya çıktık. Gayet keyifli bir şekilde 30-60km hızlarda seyrediyorduk. Daha sonra beşyoldan çıkışta e5'e bağlanırken güzel bir viraj vardır. Dedim ki gazı açayım şurayı bir güzel döneyim. 110km gibi bir hızla girdim viraja, girdim...
  9. HRider

Motosiklet büyük sticker yapıştıramıyorum

Arkadaşlar, motosikletimin sağ ve sol grenajlarının yarısı kaplayan iki adet sticker var. Ozalitçide bastırdım bunları fakat, kaplama folyosuyla basılıyor bildiğiniz üzere. Ben stickeri yapıştırırken ince olan kısımdan başlıyorum sıkıntı yok kartla çeke çeke yapıştırıyorum. Ama geniş olan kısma...
  10. HRider

Sele derisi ortalama fiyat

Arkadaşlar, küçük bir yolcu selem var ve bunu vinleks yani suni deri olarak kaplatıcam. Ortalama fiyat ne olur. SS motosikletlerin ortalamasından daha küçük bi artçı selesi var. Kedim sağolsun motorun üstüne çıkıp tırnaklarını törpülemeye kalkınca cart diye kaldırmış deriyi :salut: fiyat ne...
  11. HRider

Park lambası ve muayene

Arkadaşlar, motosikletimin iki tane park lambası var sağ ve sol farda birer tane olmak üzere. Fakat bir tanesi düzensiz kafasına göre ya yarım yanıyor ya tam yanıyor. Yani bir temassızlık var gibi, bazı kasislerden sert geçince full yanıyor sıkıntı kalmıyor. Daha sonra tekerden indirince falan...
  12. HRider

Motosiklet sele derisi

Arkadaşlar, motosikletimin artçı selesi kedim tarafından tırnaklanarak yırtıldı :) Delikli deri nerede bulabilirim nasıl kaplatabilirim bunu? Aynısını bulmak mümkün mü? Nelere dikkat etmeliyim, tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
  13. HRider

Yağ ısındıktan sonra debriyaj kaçırması

Arkadaşlar bir türlü içinden çıkamadım bir sıkıntım var. Motor 19binde yaklaşık 8bin kmdir. 5100 motul kullanıyorum 10-40. Ve, yağ ısındıktan sonra, trafikte sıkışınca vs. Debriyaj kaçırmaya başlıyor. Kaçırmaktan kasıt örneğin 3. Viteste giderken birden dipgaz yaptığımda yüksek devire çıkarken...
  14. HRider

Hararet sorunu fan çalışmıyoe

Arkadaşlar geçen gün motorun hararet göstergesine gözüm kaydı ve 8 çizgiyi görmemle şok oldum hemen stop edip kenara yanaştım (trafik vardı). Daha önce 3 çizgiyi assla geçmeyen motosiklet harareti fullemişti. Ustamda hararet müşürünü değiştirdik motoru çalıştırdık biraz hararwt yaptırdık. Fan...
  15. HRider

Marş rublesi ve yağ

Arkadaşlar, marş rublesine ulaşmak için yağı boşaltmalı mıyım? Marş rublesi motorun neresinde olur?
  16. HRider

Aküyü canlandırmak

Arkadaşlar, mayısta aldığım aküyü nasıl canlandırabilirim? Ekim gibi sorun çıkartmaya başladı. Marş basarken takılıyor, ve ekran gitmeye başlıyor. Şanslıysam ilk takılmadan sonra ikincide çalışıyor. Aküden olduğunu düşünüyorum. Aküyü canlandırmak için ne gibi işlemler yapabilirim?
  17. HRider

Uzun süre yaşanan marş sıkıntısının sesi

Arkadaşlar, uzun süredir bir marş problemim olduğunu söylemiştim. Kendimi net anlatamamıştım, şeyediyim dedim. Marş motoru dönüyor ama bir süreden sonra takılıyor. Marş aldıktan sonra, daha çok anlaşılması için stop ediyorum, ki genelde stop ettikten sonra çalışmıyor. 10 Dakka falan beklemek...
  18. HRider

Lastik Önerisi

Arkadaşlar, maalesef arka lastiğim diğer neredeyse tüm 250cclerin aksine 140 değil 150 taban genişliğine sahip. Bu yüzden pilot street gibi f/p lastiklerini takamıyorum. Boyutu yok. Bunun için lastik önerisi almak istiyorum sizlerden. Aklımda 3 adet lastik var, hangisini neden tercih etmeliyim...
  19. HRider

Fitil ile muayene

Arkadaşlar bugün lastiğim patladı, ustama gittim. Dedim usta sadece 2 ay dayansın yeter martta lastik alıcam gerek yok aksiyon dedim. Tamam o zaman dedi fitil çaktı dedi yarı yolda bırakmaz bu seni. Tamam dedim. Martın başında muayenem var, fitil ile muayeneden geçebilir miyim?
  20. HRider

Merak edilen Yaya - Araç konusu

Şunu çok merak ediyorum değerli üyeler, eğer otoyolda azami hız sınırlarına uygun alkolsüz seyrederken. Önümüze bir adet yaya atlasa biz ona vursak.. Bunu, kamera kayıtlarıyla ve şahitler ile sağlama alsak. Ve haklı çıksak. Yaptığımız kazanın maddi hasarını Yaya'dan resmi yollarla isteyebilir...

Yeni mesajlar