Oto sanayi kaçta kapanıyor

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, Sefaköy oto sanayiye kaplama için sele ve boya için grenaj bıraktım. Gidip alacağım fakat kapalı mı değil mi kesitremiyorum. Kaçta kapatıyor bilginiz var mı?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Telefonunu bilmediğin yere parça ve karenaj bırakmışsan kötü, telefonunu biliyorsan aramanı tavsiye ederim. Muhtemelen şu an açıklardır, erken daha.

Daha neler göreceğiz. Böylesini de ilk defa görüyorum ustaya soracağına kaça kadar açıksınız kaçta geleyim diye. Onun yerine foruma konu açmış.

Akşam dokuz buçuğa kadar açık.

Arkadaşlar, oto sanayilerin belirli bir saati olabileceğini düşündüm :) Yine de teşekkürler güldüm geçtim farkettiyseniz. Her şeyi ciddiye almamak gerekiyor. Hepimiz eğleniyoruz arada sırada

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Karenaj boya işi için nasıl bir fiyat aldınız? Benim komple renk değiştirme planım var da.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
90% kawa yesilidir o :)
guzel bir siyah kirmizi karisimi gider o motora :)
sen ne dusunuyorsun renk olarak.

Yurtdışında Kawa yeşili olanlar üretilmiş samanında ama benim pek hoşuma gitmedi o yeşil.

Japonya'da adamın teki aşağıdaki gibi bir uygulama yapmış, benim çok hoşuma gitti. Ama zevk meselesi tabi, bir başkası hiç beğenmeyebilir. Literatürde "taksi sarısı" olarak geçiyor sanırım :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Oldukça ferah ve görünür bir renk bence. Siyahtan iyidir, çok kapatıyor siyah bu motoru...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben de siyah rengi hiç sevemedim. Geçen hafta iyi bir boyacıyla görüştüm. karenajlar,şasi,jantlar dahil 3-3500 TL gibi fiyat verdi. Bir de farklı bir yerde motoru söktürüp parçaları o şekilde teslim etmem gerekiyormuş. 1 ay falan sürermiş. Hem fiyat pahalı geldi hem de 1 ay boyunca motoru sökük bir şekilde bir yerde tutamam. Sökme takma parası da 1000 TL tutsa epey pahalı bir operasyon olur ki hiç girmemek daha mantıklı.

Ben de siyah rengi hiç sevemedim. Geçen hafta iyi bir boyacıyla görüştüm. karenajlar,şasi,jantlar dahil 3-3500 TL gibi fiyat verdi. Bir de farklı bir yerde motoru söktürüp parçaları o şekilde teslim etmem gerekiyormuş. 1 ay falan sürermiş. Hem fiyat pahalı geldi hem de 1 ay boyunca motoru sökük bir şekilde bir yerde tutamam. Sökme takma parası da 1000 TL tutsa epey pahalı bir operasyon olur ki hiç girmemek daha mantıklı.

onun disinda sasiye kadar saglam sökecek sonra takacak guvenilir usta o isi 1000tl ye yaparim diyorsa pekte guvenilir bir usta degil bence.

onun yerine plastik kaplama yaptir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
onun disinda sasiye kadar saglam sökecek sonra takacak guvenilir usta o isi 1000tl ye yaparim diyorsa pekte guvenilir bir usta degil bence.

onun yerine plastik kaplama yaptir.

Kaplama da mantıklı bir fikir,hem daha ekonomik. Ancak yine de jantlarımın ve yer yer pas oluşmuş arka salıncağı söküp boyaya sokmam gerekecek.

Kaplama da mantıklı bir fikir,hem daha ekonomik. Ancak yine de jantlarımın ve yer yer pas oluşmuş arka salıncağı söküp boyaya sokmam gerekecek.

hamam giren terler! ozaman el mahkum ödeyeceksin o parayi...
hic degilse ustayi duzgun olanindan bulda dagitip toplarken iyi is cikarsin

bu arada ayni motorun bende naked modeli var, ama siyah :)

Yurtdışında Kawa yeşili olanlar üretilmiş samanında ama benim pek hoşuma gitmedi o yeşil.

[url]https://i.hizliresim.com/9m0vSY.jpg[/url]

Japonya'da adamın teki aşağıdaki gibi bir uygulama yapmış, benim çok hoşuma gitti. Ama zevk meselesi tabi, bir başkası hiç beğenmeyebilir. Literatürde "taksi sarısı" olarak geçiyor sanırım :)

[url]https://i.hizliresim.com/o9sorv.jpg[/url]

[url]https://i.hizliresim.com/i3Vwfa.jpg[/url]

[url]https://i.hizliresim.com/5oUymd.jpg[/url]

Uzerine fake taxi yazmazsan döverler. :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar