Motosiklet sele derisi

Arkadaşlar, motosikletimin artçı selesi kedim tarafından tırnaklanarak yırtıldı :) Delikli deri nerede bulabilirim nasıl kaplatabilirim bunu? Aynısını bulmak mümkün mü? Nelere dikkat etmeliyim, tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Arkadaşlar, motosikletimin artçı selesi kedim tarafından tırnaklanarak yırtıldı :) Delikli deri nerede bulabilirim nasıl kaplatabilirim bunu? Aynısını bulmak mümkün mü? Nelere dikkat etmeliyim, tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Normal bir döşemeciye gitsen o bile yapar. Yani döşemecilere yaptırabilirsin. Veya ele kılıfı alıp takabilirsin o yırtık yeri de kapatmış olursun.

Normal bir döşemeciye gitsen o bile yapar. Yani döşemecilere yaptırabilirsin. Veya ele kılıfı alıp takabilirsin o yırtık yeri de kapatmış olursun.

Bir tanesine gittim, delikli deri yok düz yapalım dedi. CBR selesi gibi kötü dursun istemedim açıkçası.

böle kaliteli işler yapanlarda var. mesala bana da bundan lazim.

sanki kılıf gibi de duruyor ama. nerden temin edilir acaba ?

Mersin İl Temsilcisi
Delikli deri du alır, içteki süngeri vs çürütür.
Deri mont ya da dedikleri gibi araç yahut koltuk döşeme iişi yapanlara bakın.
Modelini ver, rengini söyle, ölçüyü alıp bitirirler.
Sadece iyi bir usta mı, onu öğrenmelisiniz

Şunu arıyorsun sanırım: http://www.asanteks.com.tr/pitikare-urunu#49

Çok iyi yapmış gerçekten ya aşırı beğendim. Hatuna da motor aldık yeni onu konuşuyorduk döşemeyi değişelim diye iyi olmuş bu konu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar