Arama sonuçlarınız

1. ramcixx

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Yo yo katılmıyorum. Yenilik değişimin göstergesidir. Buna alışmalıyız. Kaç senelik arayüzdü önceki. Gayet başarılı.
  2. ramcixx

SLA Tip Akü ve BS Akü

Hocam daha yatık motosikletler derken enduro cross tarzı motosikletlerden mi bahsediyorsunuz? Düşme kalkma arazi motosikletleri. Ben yol ağırlıklı motosikletler kullandım kullanıyorum. Öyle yatma kalkma durumları olmadı. Mesela şu an cbf600 kullanıyorum. 30 derecenin üzerine çıkmamışımdır. Uzun...
  3. ramcixx

SLA Tip Akü ve BS Akü

Arkadaşlar merhaba, bu konuda bilgisi olan arkadaşlara danışmak istiyorum. "Montaj egimi dolayı ile; Asit paketli akulerı degıl, SLA tip aküleri kullanmalısınız. Kodunda -BS olmayacak." "Çalışmaz mı! Çalışır fakat akma, performans, hizmet ömrü gibi hususlar değerlendirilmeli." Bir...
  4. ramcixx

Akü'yü Eve Aldım / Doldur Boşalt

Arkadaşlar merhabalar; Malüm havalar soğudu, motorum kapalı bir alanda tutuyorum. Lakin yer bayağı soğuk. Kışın akü'nün muhafaza edilmesi ile alakalı internette farklı yazılar makaleler okudum. Ortak kaide akünün motosiklet üzerinden sökülüp oda sıcaklığında (evde) tutulması gerektiğini...
  5. ramcixx

Ehliyetin, Kimlik Kartına Tanımlanması Hakkında?

Geçenlerde Nüfus'a sırf bu işlem için gittim. Cüzdan taşımayı sevmiyorum. Kartlar zaten başa bela. Şu kimlik ile ehliyet kartının birini devre dışı bırakayım en azından dedim. Nüfus'da ehliyeti kimlik kartına tanımladık cihaz ne var ne yok bilgileri kimliğe geçirdi. LAKİN! Polis çevirmesine...
  6. ramcixx

Unutulmuş Motosiklet, CBF600'lerle Sezon Sonu

Biz 3 kişiyiz. Ben, Mıstık(Mustafa), Fıstık(Furkan):) Sezon sonu havalar soğumadan bir bölge turu yapalım dedik. Günübirlik. Günü yetirmekte mesele. Saat 16:00'dan sonra gün batmaya başladı. Hızlıca tamamladık, evlere dağıldık.:cherry:
  7. ramcixx

Motosiklet Model WhatsApp grubları var mı?

Arkadaşlar merhaba. Dün babam nereden bulduysa BMW F650 GS WhatsApp Bilgi paylaşım grubu bulmuş. Her türlü yedek parça bilgi paylaşımı yapılıyor. CBF1000 - 600 veya bir başka modeller için whatsapp grublarına ulaşabileceğimiz bir kanal var mı?
  8. ramcixx

Motosikletim debriyaj ayırmıyor?

Arkadaşlar ve değerli abilerim merhaba; Bu konu 2006'da açılmış. Lakin net cevap veren olmamış. 29.000 km dir kullanmış olduğum motosikletimin bugün debriyaj ayırmadığını farkettim. Debriyaja basıyorum teker dönüyor. Ayağımla durdurmaya çalışıyorum. Güç uygularsam duruyor ama tekere olan kuvvet...
  9. ramcixx

Isparta Eğirdir Kamp-Çadır Festivali 26-27-28 Temmuz 2019

Arkadaşlar Merhaba. Bu sene Eğirdir'de bir etkinlik düzenlemeyi planlamıştık. Fakat ilgili mercilerden destek alamadığımız için Isparta ekibi olarak kendi imkanlarımızla Eğirdir Ada'da Kamp havasında bir tanışma kaynaşma adı altında program yapmaya karar verdik. Siz değerli motosiklet camiası...
  10. ramcixx

Akaryakıtta %40 indirim!

heyecanlandık dimi... el salla:cherry:
  11. ramcixx

Panelde 3 saattir sayan FI uyarı ışığı?

Arkadaslar 2006 cbf 1000 sabah yan sehpa açıkken 3-4 kez marşa bastım çalışmadı. Sonradan motoru bogdurduğum aklıma geldi ve FI lambası yandı. Yaklaşık 3 saati bekliyorum hala aynı. Bu konuda fikri olan var mı?
  12. ramcixx

"Ben enayimiyim motara o parayı verecek"

Arkadaşlar ve Sayın Abilerim; Bu neyin kafası anlamış değilim. Saygı duyduğum ve sevdiğim bir abim 2 gün önce yanıma geldi. Muhabbet ediyoruz. Kendisi 110 kilo kadar var. Muhabbet ederken aklımdan şu geçti. "Adamın kalıbı yerinde bundan iyi Chopper yada Enduro/Adventure sürücüsü olur" diye...
  13. ramcixx

Osmangazi Köprüsünde Ödeme şekli? Bilgisi olan?

Arkadaşlarım ve abilerim, Merhaba. Motosikletimle bayramdan 2-3 gün önce Isparta'dan istanbul'a seyahat edeceğim. Osmangazi köprüsünü kullanmayı düşünüyorum. Ödeme şekli ile ilgili yazılar okudum ama tam emin olamadım. Kredi Kartı ile ödeme yapılıyor mu? Nasıl yapılıyor. İlk defa gideceğim...
  14. ramcixx

F Diversion Kulüp Logosu

Arkadaşlar sabah sabah hayalini kurduğum motosikletin kulüp logosunu tasarladım acaba nasıl birşey çıkar diye. Olumlu olumsuz yorumlarınızı beklerim. :)
  15. ramcixx

Babam dedi ki " Cross'u denemelisin."

Arkadaşlar ve Sayın abilerim Merhaba; Geçtiğimiz pazar günü evde canım sıkıldı, dedim ki hanıma ben bi dolaşıp geleyim. Babamın Cross'u (Yuki 250) aldım bi turladım sonrasında babamın yanına uğradım. Dedi ki Arkadaşımın motoru (KTM 250 EXC) emanet alayım seninle dağlara çıkalım. Esasen Crossa...
  16. ramcixx

Baskı balata değişti, hala aynı!

Herkese merhaba. Arkadaşlar babam ile ortak kullandığımız 2009 cbf 150 motosikletimiz var. Motosiklet iyice çekişten düştü. 20.000 km de baskı balatanın zamanı gelmişti. Babam 25 TL'ye internetten "Orjinal" adı altında bir balata takımı almış. Monte ettik, yağladık. Fakat bi değişiklik olmadı...
  17. ramcixx

Off-Road ve Enduro > hangisi doğru?

Arkadaşlar Merhaba; Benim anlamadığım konu şu. Enduro ve Off-Road kavramlarını ben mi yanlış biliyorum, yoksa yanlış bilen arkadaşlarımız mı var? Enduro dediğimiz zaman akla;1200GS,Transalp,Tenere,V-Strom, KLE' ler gelir... Ama bazı Etkinlik Gezi Fotoğrafları başlığında bazı motosiklet...
  18. ramcixx

BENZİNE ZAM/Motosiklet.net kepenkleri indirsin! :)

Gece yarısından itibaren yapılan zam ile düşündüm ki artık forumda bir şeyler yazmak, bir şeyler paylaşmak, motosiklet hakkında konuşmak anlamsız hale geliyor. "Abilerim yeni bir motosiklet düşü..." ZAMMMMMMMMMMM!!! "Abilerim nasılsınız iyisiniz inş.? :cherry: