- Konu Yazar
Geçenlerde Nüfus'a sırf bu işlem için gittim. Cüzdan taşımayı sevmiyorum. Kartlar zaten başa bela. Şu kimlik ile ehliyet kartının birini devre dışı bırakayım en azından dedim.
Nüfus'da ehliyeti kimlik kartına tanımladık cihaz ne var ne yok bilgileri kimliğe geçirdi.
LAKİN!
Polis çevirmesine girdiğimizde polis ehliyet sordu. Bizde "Eee abi biz ehliyeti kimliğe okuttuk. Buyrun kimlik kartımız dediğimizde"
- Güzelce bi oturturlar mı? (Ceza + Ehliyeti yanında bulundurmamaktan...)
- "Tamam, farketmez" der yollarlar mı?
Emniyet bu konuda bilgili mi? Veya Nüfus'un bu işlemi trafik kontrolde geçerli mi?
Böyle bir durumda deneyim yaşayan oldu mu yada net kesin bir dille, "Bunun doğrusu geçerliliği budur" diyebilecek?
Nüfus'da ehliyeti kimlik kartına tanımladık cihaz ne var ne yok bilgileri kimliğe geçirdi.
LAKİN!
Polis çevirmesine girdiğimizde polis ehliyet sordu. Bizde "Eee abi biz ehliyeti kimliğe okuttuk. Buyrun kimlik kartımız dediğimizde"
- Güzelce bi oturturlar mı? (Ceza + Ehliyeti yanında bulundurmamaktan...)
- "Tamam, farketmez" der yollarlar mı?
Emniyet bu konuda bilgili mi? Veya Nüfus'un bu işlemi trafik kontrolde geçerli mi?
Böyle bir durumda deneyim yaşayan oldu mu yada net kesin bir dille, "Bunun doğrusu geçerliliği budur" diyebilecek?