Arama sonuçlarınız

1. ramcixx

Unutulmuş Motor CBF600'ler ile 1.424 Km'lik Isparta > Manisa > Çanakkale > Erdek Motofest Turu

Arkadaşlar slmlar. Üç kafadar Balıkesir Erdek Motosiklet Festivaline aylar öncesinden niyetlendik. Gün geldi çattı. Hoş da bir tur oldu bizim açımızdan, keyif aldık. Yakıtın şu sıralar tırmandığı bir ortamda 4 silindir makine ile açtık ağzımızı yumduk gözümüzü :giggle: YAKIT TL TUTAR: 3,500 tl...
  2. ramcixx

Festivale gitmeden, can sıkan arkadaş!

:ROFLMAO::ROFLMAO: valla ne yalan söyliim hiç dikkat etmemişim.. helalin var .. 1750443342 Farklı bir bakış açısı, teşekkürler. ✋🙂
  3. ramcixx

Hadi çıkalım dediğinde, fırlayacak adam bulmak mesele :) 1750419089 Paylaş bakalım ne fotosuymuş bu, bende merak ettim. Platformda çok nadir paylaşım yaparım. :giggle:
  4. ramcixx

TET 2024 georgia

Tereyağı gibi gezi olmuş. çok iyi :)
  5. ramcixx

Elimizle göstermeyelim boşverin. :giggle:
  6. ramcixx

38500 km'de CB250R i̇çi̇n yetki̇li̇ servi̇s mi̇ özel servi̇s mi̇

SERVİSLER: Abartılı Rakamlar, Basit işler. USTA:Abartısız Rakamlar, Zor işler. KENDİN: 0 TL, Keyifli işler. (Öğrenme ve tecrübe, insanda özgüvenin gelişmesine ve deneyim kazanmanı sağlar.) "Bu yüzden yetkili servisten çıkarmaya gönlüm razı gelmiyor ama çarşamba gününe sıra verdiler o konuda da...
  7. ramcixx

Arkadaşlar Merhabalar; Bir konuda size duygularımı açmak istedim. Ben 2005' den beri aktif olarak fırsat buldukça festivallere katıldım ve katılıyorum da. Bu aşağıda görmüş olduğunuz arkadaşlarda yeni motosiklet edindi hiç festivale gitmemişler bende ön ayak olarak kendileriyle geçen sene...
  8. ramcixx

ARIETE Yağ Keçesi Cortladı!

Abi şu an ikiside yeni değişti yağ keçelerinde sorun yok yağ kaçağıda yok, Lakin problem toz keçelerinde. Sanki 2-3 yıllık gibi bir görüntü hasıl.
  9. ramcixx

Hadi buyur..
  10. ramcixx

hmm neyle temizlemiş olabilir ki hocam :) sabunlu su'dur en fazla.
  11. ramcixx

Hocam orijinal NOK marka keçe. Sadece yağ keçesi var toz keçesi bulunmuyor. Bulamadık. hangisine güvenipte alacağız insan arafta kalıyor. 1749033504 Zannetmiyorum ya daha 1 ay'ı yeni geçti. Kendi evimizin önünde yıkıyoruz. Ekstra bir katkı veya farklı bir madde kullanmadık. 1749033582 İşin...
  12. ramcixx

Arkadaşlar selamlar. Yaklaşık 45 gün önce CBF600 motosikletimizin ARIETE Yağ ve Toz keçelerini değiştirdik.Yalnız toz keçesinin üst kısımlarından ufak ufak kılcal çatlaklar oluşmaya başladı Kaliteli italyan marka diye öğrenip, güvenip aldığımız toz keçesinin bu hale gelmesi canımızı sıktı...
  13. ramcixx

"patlıyoduk valla" dediğiniz son olay

Gözüm bir an kapanmış, köy yolunda traktör'ün sol arka tekerinde patlıyordum. (Ramazan Ayı'nda niyetliyken motor sürersen.)
  14. ramcixx

Japonu bitirdiler. Mutlu musunuz ?

Millet o kadar coni moniye karşı alıyor. Burdan sadece biz bağırıyoruz. Para kazanmanın farklı yollarını arayın! Fakirlikten kurtulun! :giggle:
  15. ramcixx

Balata temizliği hakkında

Çok fazla cebelleşme balata temizliğiyle alakalı. Üzerinde balata spreyi yazan herhangi bir muadil üründe olabilir. Kullan gitsin.
  16. ramcixx

motomax indirimi hakkinda

Yazlık açık, Scorpion marka kask baktım. İnternette de diğer magazalarda 3.500, 6.000 tl den düşmüş göya. 3.500 fırsat kaskı. İndirim anca mağaza kapanmaya giderse yapar. Artık inandırıcı değil şu ekonomide
  17. ramcixx

Yunus polislik mantıklı mı?

İnsanlar ne olduğuna değil, ne yapabildiğine bakar evlat. Meslek veya Kamu Kurumunda değilsen yaprak gibi savrulursun. Tercihlerini yaşarken pişmanlık yaşama. Yolun açık olsun.
  18. ramcixx

XJ6 - ZX4RR - R7 kapışması

4 silindir xj6 kawaya nasıl yenilir :rolleyes:
  19. ramcixx

Hangi zincir yağı

Dostum bende Motul C4 var. Zinciri yağlıyorsun, bi dolaşıp geliyorsun bembeyaz sıçratmış dağılmış arka jant zincir dişli bembeyaz batıyor. Daha önce ipone zincir yağı kullandım. Şeffaf daha iyiydi. Motul dedik iyi dedik sıkıntı. Putoline ı bilmiyorum.
  20. ramcixx

SLA Tip Akü ve BS Akü

Evet akü'yü söktüğümde düz bir açısı vardı. O zaman çok da şey etmemek lazım. Teşekkürler hocam. :)

Yeni mesajlar