Arama sonuçlarınız

1. deprogadias

Belki Bilen Vardır

Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. Size bi sıkıntımdan bahsediyim belki öneride bulunan olur. Her geçen gün zayıflamaktayım. Oturduğum zaman aşırı derece de fazla yemek yerim. Çok hareketli bi yapım da yok. Fakat yiyip içip oturduğum halde kalori yakıcak faaliyetlerden kaçındığım halde sürekli...
  2. deprogadias

salcano wolf vs mondial drift

Başlıkta belirttiğim gibi bu iki motor arasında kaldım. Ybr nin sıfırına o kadar para verilmez diye düşünüyorum ki bütçem de kısıtlı. Şimdi bu iki motor arasından hangisini seçerdiniz ve neden? 1) hangisi daha az yakar ? 2) hangisinin performansı daha iyidir? 3) hangisi daha rahat kullanıma...
  3. deprogadias

Sizce sonucu ne olur :)

Öncelikle iyi forumlar :) ailem motor almama karşı çıkıyor fakat ehliyeti kendileri aldırıyor (a2). bi gün kredi ile motor alıp ailemin karşına gelip ruhsatı koysam ve kapının önünde gördüğünüz motor artık benim desem sizce ne gibi sonuçlarla karşılaşabilirim :D Not: Kredi çektiğim takdirde...
  4. deprogadias

Bu Korku Nasıl Geçer?

Öncelikle iyi forumlar. Size danışmak istediğim benim için çok önemli olan birşey var umarım yardımcı olabilirsiniz. Bi süre önce arkadaşımın motoru ile büyük bi kaza yaptım. Ekipmanlarımın tam olması hayatımı kurtardı diyebilirim. Kısa bir süre içinde kendi motorumu alıcam. Fakat o kazadan...
  5. deprogadias

Abiler Kardeşler Bakmadan Sakın Geçmeyin Önemli!

Bildiğiniz üzere 9 şehit verdik yine! 23 kardeşimiz de yaralı. Yaralı olan kardeşlerimiz için kana ihtiyaç var bilgisi geldi. Şırnak ve çevresinde ikamet eden abilerim kardeşlerim varsa bu konuyla ilgilenmeleri ve gereken özeni göstermelerini rica ediyorum. Herkes bu vatan için elinden geleni...
  6. deprogadias

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez!

Başlıklarıma öncelikle iyi forumlar diye başlardım ama bu sabah hatta bugün hiç bişeyin iyiye gideceğini sanmıyorum. Saat 22.00 sıralarında Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 4 ayrı noktadan Kaymakamlık, Tümen Komutanlığı, askeri lojmanlar ve polis noktalarına ağır silahlar ve roketatarla...
  7. deprogadias

motor yağları hakkında bilgi

öncelikle iyi forumlar dilerim. başlıkta da belirttiğim gibi motor yağları hakkında bi kaç kavram duydum ve bunları merak ettim size danışmak istedim. -tam sentetik -yarı sentetik -10/40 -10/50 gibi kavramlar duydum. bunlar sadece benim duyduklarım. eminim duymadıklarım da vardır. sizden ricam...
  8. deprogadias

Mondial Vulture vs Salcano Wolf

Öncelikle iyi forumlar dilerim. Başlıkta belirttiğim bu iki model arasında kaldım. Performansa pek önem veren birisi değilim fakat bu torku düşük yokuşlarda bayılıcak bi motor alabilirim anlamına gelmez. Performans değilde hıza önem vermiyorum diyelim. Şimdi ise gelelim sorulara; 1) Kullanış...
  9. deprogadias

Motosiklet İle İgili Kitaplar

Öncelikle iyi forumlar dilerim herkese. Forumda aradım ama benzer bir konu açıldığını görmedim. Motosiklet hakkında yazılmış roman yada eğitici türden kitapları sizlerle paylaşmak istedim. Umarım kitap okumayı seviyorsunuzdur :) Eğer sizinde bildiğiniz ve listede eksik olan kitap varsa...
  10. deprogadias

similatör yada similasyon her neyse işte :)

Öncelikle iyi forumlar dilerim. uzun süredir bakıyorum ama bulamıyorum. gerçeğe yakın olan similasyon yada similatör adı ne çözemediğim tarzda motor oyunu arıyorum. bildiğiniz yada bizzat oynadığınız bu tarzda oyun var mı? adamlar yapmış be! harbiden gerçek gibi demek istiyorum. bu gerçeklik...
  11. deprogadias

Altın Elbiseli Adam Kafamı Karıştırdı

Öncelikle tüm abilerime iyi günler dilerim. Gt250r almayı planlanlıyorum ve çok yakın zaman da alıcam inşallah. Ama bu altın elbiseli adam benim kafamı çok karıştırdı. Resmen görüntüden başka birşey yok motorda dedi. Frenler yok demesi motor yatmıyo virajlarda dönmüyo demesi gidon açısı çok dar...
  12. deprogadias

Sadece merak :)

Sons of anarchy dizisini izliyorum da yeleklerinin arkasında MC yazıyor. biraz araştırdım o yetmezmiş gibi MC, RC, WC gibi rütbeler olduğunu öğrendim. Bunların açılımlarını ve anlamlarını bilen varmı merak ettim :) araştırdım baktım ama bunların ne anlama geldiğini öğrenemedim :queen:
  13. deprogadias

Regal Raptor spyder mi daytona mı?

Öncelikle hayırlı geceler diliyorum. Evet abiler bu iki motor arasından hangisini tercih ederdiniz? neden? şimdiden teşekkür ederim :king:
  14. deprogadias

öğrenmem gerekiyor yardım lütfen

öncelikle herkese hayırlı kazasız belasız günler dilerim. bir arkadaşım motora yeni başlayacak ve chopper tarzı motorla başlamak istiyor. öncelik verdiği motor zongshen(zealsun) zs150-19 muş. bunun yanı sıra regal raptor dd 150e-2, keeway superlight 150 tarzı 150 cclik chopper tarzı motorlara...
  15. deprogadias

Aracınız varsa okuyun lütfen önemli bir detaydır..(alıntıdır)

İnternette dolaşırken gördüm belki işinize yarar diye düşündüm. konuyu nereye açacağımı da pek kestiremedim doğrusu... dilerim buna hiç ihtiyacınız olmaz ama olursa da işinize yarar :) herkese kazasız belasız sürüşler :) Bir gün biri aracınıza çarpmış ve size çarpan araç OLAY YERİNDEN KAÇMIŞ ve...
  16. deprogadias

ARACINIZ VARSA OKUYUN LÜTFEN ÖNEMLİ BİR DETAYDIR.

Henüz kendi aracımı alamadım ama belki sizin bi gün işinize yarar. Ama dilerim ki buna hiç ihtiyacınız olmaz :) Bir gün biri aracınıza çarpmış ve size çarpan araç OLAY YERİNDEN KAÇMIŞ ve BELİRLENEMEMİŞ İSE veya çarpan aracın sigortası yoksa, bütün hastane masraflarını cebinizden yapmışsanız...
  17. deprogadias

50 cc scooter istiyorum yardım lütfen

Öncelikle herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Öğrenciyim bütçem gerçekten çok kısıtlı. beni okula götürüp getirebilecek bi 50 cc scooter istiyorum. max 500 tl falan verebilirim bundan fazlasını verebilicek durumum yok. elinizde yada çevrenizde varsa yönlendirirseniz sevinirim:) çin marka da...
  18. deprogadias

50 cc scooter istiyorum yardım lütfen

Öncelikle herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Öğrenciyim bütçem gerçekten çok kısıtlı. beni okula götürüp getirebilecek bi 50 cc scooter istiyorum. max 500 tl falan verebilirim bundan fazlasını verebilicek durumum yok. elinizde yada çevrenizde varsa yönlendirirseniz sevinirim :) çin marka da...
  19. deprogadias

İlk Motorum Olucak Yardım istiyorum :)

Öncelikle herkese hayırlı akşamlar diliyorum. 19 yaşındayım ve üniversiteye başlıycam bu sene. Babam otobüs şoförü olduğu için sürekli yollarda motor kazaları falan gördüğü için motora binmemden korkuyor. Bende kendimi bildim bileli motor aşığıyımdır arabaya hiç merakım olmadı.Buradaki...
  20. deprogadias

ucuzundan öğrenci işi scooter arıyorum...

öncelikle konuyla ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim. öğrenciyim ve beni idare edebilicek ucuzundan bi scooter arıyorum. ilk motorum olucak bu sebepten eli yüzü düzgün bişey arıyorum. 2. el de olabilir 0 da. 50 cc de 150 cc ye kadar her modelle ilgileniyorum yeterki ucuz olsun ve ilk...