Arama sonuçlarınız

1. kartezyenx

balığa gittim (gezdim gördüm 4)

aslında motorla gidecektim tırstım bi kaç hafta motorla sehir dışına çıkmaya ara verdim kuzenlerin otomobiliyle gittim telefon şarzı tamdı bu sefer konuyla alakası yok ama annemim isteği üzerine balığa gitmeden çektiğim annemin çok sevdiği çiçeği göle yaklaştık susamıştık gölün girişinde...
  2. kartezyenx

bi araba sıkıştırdı beni ama kaza yapmadım

bilmiom bendemi bişe var kaza yapmadım bu kez atlattım milletmi hep böle yeni yaptığım kazanın 1 gün sonrasında motor tamircisine doğru yola çıktım ilerde ışıklar vardı ışıklardan sola dönecektim bende bunun için ışıklara yaklaşınca sol şerite geçtim yavaşiladım (not: dümki kazanın etkisi ile...
  3. kartezyenx

kaza yaptım yine

kask vardı bu kez 50 ile şehir içinde giderken sağa dönmek için yavaşladım hızını alamış bi reault clio arkadan geldi çarptı bana altına aldı motoru ..motor araç ile yer arasında sıkıştı araç motoru 3-4 metre sürükledi.. bende motorun üstündeydim tabi ..hiç bi suçum yok ama adam ehliyetsiz...
  4. kartezyenx

yozgat sorgunda zengin yatırımcı aranıyor

satılık arsa var üzerinde 2 iş yeri bi ev var link bu http://www.sahibinden.com/sorgunda_yeri_degerli_540_metrekare_arsa_ustunde_isyeri_ve_ev_va-20WQQaXQQ15983163WQQpXQQdisplayitem konuyu yanlış yere açtım modlar konu dışı bölümüne taşırsa sevinirim
  5. kartezyenx

kaza değil cinayet 1 ölü malsef yine motorcu sucsuz

kimse kaza demesin buna cinayet bu hızlı gitsen ölüyon yavaş gitsen arkadan gelip eziyollar bu kez cenaze bizim memleket yozgatın sorgun ilçesinden allah rahmet eylesin rabbim o motorcuyu ezen katile cehenneminde azap etsin link b u tıklayınca çalışmazza kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın...
  6. kartezyenx

balığa gidiyorum

arkadaşlar yine balığa gidiyorum haftaya( bu hafta sonu) motorla biihtimal arabaylada gidebiliriz sanırım kamp kurar 1 gün kalırız gölde orda geceleriz bolca resim çekecem gelince foruma koyarım gezdim gördüm serisi 4 yaparız
  7. kartezyenx

göl balığı nasıl yapılırsa lezzetli olur sorusunun cevabı

GÖL balığını direk yersen bende sevmem yapmasını bilecen.. balık tutulur iyice temizlenir ...bol tuzlu suya bırakılır içinede az limon sıkılır ...bi ikikez tuzlu suyu değiştirilir ...2 saat tuzlu suda bekler sonra balıklar yıkanır yarım saat tatlı suda bekletilir sonra sudan çıkartılır kuru...
  8. kartezyenx

kara sevdaya tutulanlar buraya

arkadaşlar aranızda kara sevda çekenler varsa okusun tamamını allah herşeyi dengede yaratmıştır kuluna gereksiz azap vermez kara sevda diye bişey normal değildir aşk normaldir okb(obsesif kompülsif bozukluk) ve benzeri rahatsızlık bulunan insanlar aşkları tarafından terkedilince yada olmaz ile...
  9. kartezyenx

gezdim gördüm(3) orman göl gezdim balığa gittim foto çektim

orman harikaydı ormandan sonra aydıncığa yelken açtım fakat aydıncığa 30 km kala şarzım bitti malesef yolda resim çekemedim 7 tane balık tuttum balık manzarasıda çekemedim malesef balıkların resmini şehre döndükten sonra çektim oradaki göl orman gölü olta attığım göl değil ve orman...
  10. kartezyenx

gezdim gördüm serisi 2 (2 bin metre rakımda fotoğraf çektim)

gezdim gördüm serisi 2 (2 bin metre rakımda foto çektim not:fotoğraf eklendi) veny veedy vichy serisi 2........Erzurumda palan döken dağı zirvesi rakımı 3185 metre 1700 şehir kalan 1485 metrede dağın yüksekliği eder 3185 palan dökeninki bu .....Kaza etkisi bitti sanırım .Bende 2 bin metre...
  11. kartezyenx

farklı tür kaza yaptım (istek üzerine anlaşılır ve şekilde yazıldı)

arkadaşlar tahmini seksenle giderken kafama bir darbe aldım.En az 2 bilemedin 1 ekmek büyüklüğünde kaya çarptığını zannettim.Bir kamyon kasaından düşmüş olmalı ama etrafta kamyon filan yok derken 2 darbe durana kadar ya 2 ya 3 darbe aldım.Orta sehbayı bir yanı kırık olduğu için 1 metrelik iple...
  12. kartezyenx

farklı tür bi kaza yaptım 18 saat gözlem altında azraille kör ebe oynadım

yozgattan yola çıktım 30 km lik sorguna sorguna 5 km kala 80 km hızla giderken gaipten bir balyoz indi beynime sanki beynmim çıkacak gibi oldu yoldaki işciler taş attı desem taş değil 2 ekmek büyüklüğünde bi kaya olmalıydı böle bişeyi işciler atamazdı bir kamyondan düşüp kafama çarptı kaya...
  13. kartezyenx

gezdim gördüm resim çektim (doğa orman göl)

veny veedy vichy (yozgat çevresi) güvem meyvesi küçük yerde biten bi ağaccık nohut kadar mor siyah mayahoş meyveleri var motorum kısmetse seneye büyük motor alacam ve eve dönüyorum
  14. kartezyenx

basit oyun yaptım link burda indirebilirsiniz

7-13 yaş arası çocuklar için sayı bilmece oyunu büyüklerde oynayabilir fakat büyükler için 15 hyak fazla olur şifre kısmına benim nikimi yani kartezyenx yazıp çocuğunuza oynatın şifre yazmazssanız 3 hakla oynar başaramaz link bu yakında büyükler için labirent oyunu yapabilirim eriniom şimdilik...
  15. kartezyenx

süper fotoğraf

ben hep karşı tepede keçilerin apaca kalkıp yaprak ve en taze filizleri yiyişlerini izlerdim bukez internette bunu buldum
  16. kartezyenx

motora zincir takmış

acep süsmü fakemi gerçekten takılırmı zincir
  17. kartezyenx

yolda kaldım yozgat barajında resim çektim bende :)

balığa çıktım motorla benzinde sumu vardı yoksa çinli gazabınamı uğradım bilmom yolda kaldım ateşleme yapmadı motor zevkimde kaçtı olta atmadım bende bi taksi geçti arkasına halatla bağladım döndüm bi kaçta manzara resmi çektim gün batmaya başlıyordu bende kara kara düşünüyodum
  18. kartezyenx

foruma resim ekliyorum ama küçük çıkıyo nasıl büyük çıkacak

büyük resim nasıl ekliyecez googleye resim up load diyip çıkan siteye resmi upload ediyom verdiği linki foruma yapıştırıyom ama küçük çıkıyo resim büyükte olsa milletinki forum sayfasını kaplıyo nasıl yapacaz bunu
  19. kartezyenx

resme bak zavallı motor mersinliler bunu hep yapıyo

[/CENTER][/CENTER]abi motora yazıkta riskli bi durum altlarındaki moped türü bişey fazla atik değil hızlı değil arkadan sıkıştırırlar valla abi motora yazıkta riskli bi durum altlarındaki moped türü bişey fazla atik değil hızlı değil [COLOR="Silver"]
  20. kartezyenx

çok kararsızım racing lerin tipi chopperin uzun yol rahatlığı

scoterimi satıp büyük bi makine alacam chopperin rahatlığına hastayım racingin tipine karar veremiyom racingde eğiliyon bükülüyon 8 oluyon ayakların geriye atıyon racing olarak hyosung gt 250 r var chopper olarak hyosung gv 250 yada kymco venox kararsızım honda rebel var bide

Yeni mesajlar