kaza değil cinayet 1 ölü malsef yine motorcu sucsuz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
allah rahmeteylesin ... o ezen herifin kafasını ezicen mq..

kardeş motorları araç yerine koymuyolar hele kamyoncular itilip kakılmaktan bıktık :S:S

iyi de motorcunun suçsuz olduğu fikrine nereden ulaştınız.
asıl önemlisi suçlu olsa ne olur olmasa ne ateşi ardında bırakıp hakka yürümüş, devriyesi kolay olsun .....

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabırlar versin
Vefat eden arkadaşın mekanı cennet olur inşallah...

Allah rahmet eylesin, gene üzücü bir olay. Ancak arkadaş duran aracı sollarken maalesef arkadan gelen araç çarptığına göre, motosiklet sürücüsü arkayı kontrol etmeden aniden adamın önüne de çıkmış olabilir. Eğer öyle ise, aynaları sökmeyi bir halt sananlara ders olması dileğiyle...

Linkteki haber:

Yozgat'ta trafik kazası: 1 ölü
Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, TIR'ın çarptığı motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ferhat Alıç (30) yönetimindeki 66 LL 369 plakalı motosiklet, Sorgun ilçe merkezine doğru hareket halindeyken, Eymir yolu kavşağında park halindeki bir aracı solladı ve bu sırada arkadan gelen Mustafa Satılmış (48) yönetimindeki 34 BR 9070 plakalı TIR ve 34 BR 3480 plakalı dorse, motosiklete çarpıp üzerinden geçti.

Motosiklet sürücüsü Ferhat Alıç olay yerinde öldü, TIR sürücüsü Mustafa Satılmış ise gözaltına alındı.

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin.
yazılanlara göre bana da ayna kullanılmaması sonucu meydana gelmiş elim bir kaza gibi geldi. lütfen biraz daha dikkat, ayna kullanmayı alışkanlık haline getirin... hem motosiklette, hem de otomobilde...

Allah rahmet eylesin .Benim de dayım tırcı amma velakin beraber gittiğimizde yola biliyorum ki bazen motorlular veya arabalar da gerçekten zor durumda bırakıyorlar tırları.Sonucta bu boşken 16 17 ton olan bi araç ve 27 ton kadar da yük almış halini düşünün.Ha nedir ben demiyorum ki tırcının sucu yoktur ama her zamanda lanet olsun bu kamyonculara tırcılara demek de yersiz.

Hakkın rahmetine kavuşan kardeşimize allahtan rahmet, geride kalan tüm sevenlerine de sabırlar dilerim.

Olay anlatıldığı gibi ise ne diyeceğimi bilemiyorum:salut:
Duran bir araç var ve önünde seyir halindeki motosiklet...motosikletin ne yapması gerekiyordu acaba?? durup TIR'ın geçmesine mi izin verecekti??
Bence TIR hızını kesemeyeceği kadar süratliydi, tek neden bu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Öncelikle Allah rahmet etsin.3 seçenek var:
1.Motosiklet sürücüsü aynaya bakmadan şerit değiştirince tırın altında kaldı.
2.Motosiklet sürücüsü bulunduğu şeritteki duran aracı geç farkedince aynaya bakma fırsatı bulamadan son anda kendini diğer şeride attı ve tırın altında kaldı.
3.Motosiklet sürücüsü aynaya baktı ancak tır çok hızlıydı ve kaza oldu.

Kim suçluysa suçlu.Ancak giden gelmiyo.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin... :pale:

Hayvan gibi kullanıyolar köpeklerr..::angry2::::ranntignZaten çoğuda kuyruklu dikkat edin(anlayan anladı):cat::wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar