gezdim gördüm serisi 2 (2 bin metre rakımda fotoğraf çektim)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gezdim gördüm serisi 2 (2 bin metre rakımda foto çektim not:fotoğraf eklendi)

veny veedy vichy serisi 2........Erzurumda palan döken dağı zirvesi rakımı 3185 metre 1700 şehir kalan 1485 metrede dağın yüksekliği eder 3185 palan dökeninki bu .....Kaza etkisi bitti sanırım .Bende 2 bin metre rakıma çıktım aslında 2150 zirveye çıkınca püfürrrrr püfür bir rüzgar vuruyo sol böğrümden böğrümden bir sigara yakıp yozgatın bir bölümünün resmini çektim az sonra ekliyecem resimleri bu arada sol böğrümden böğrümden benim uydurduğum tekerleme motorla giderken sölerim hep
fotolar az sonra eklenecek

zirveye 800 metre kala zirvenin görünümü burası bir dağ sayılmaz pek tepe dağ ile tepe arası bişey hetbetli palan döken dağı gibi bişey beklemeyin sakın

700 metre kaldı zirveye

ve zirve ye çıktım bi esiyo bi esiyo semaver getirip çay demlemediğime çok pişman oldum karşıdaki koyu renkli yer orman çam ormanı şöle açıklalayım bilgi olsun .Timur ankara savaşına giderken ankara bölgesinden geçememiş çünki çok sık ağaçlarla kaplıymış ormanmış bu yüzden güneyden gitmiş işte o ağaçlar kesile kesile bitmiş ankara çevresi yozgata kadar uzanan bu ağaçlardan sadece orman olarak yozgat çamlığı kalmış

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
italyanca yazıldığı gibi okunur(okunduğu gibi yazılır), veni vidi vici.

yoksa meelan vs. fiorenteena olurdu. iyi olmazdı.

peerlo ile tottea'yi hesaba katmıyorum bile.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar