Arama sonuçlarınız

1. rambomert

akü şarz cihazı alacağım yardım ??????

arkadaşlar cup aküsü için şarz cihazı alıp evde doldurmak istiyorum ve uygun birşey alacağım 2 tane model var hangisini almamı tavsiye edersiniz veya sizin önerebileceğiniz makina varmı biri bu...
  2. rambomert

marşa basınca kablolar çok ısınıyor

arkadaşlar marşa basınca akü kabloları çok ısınıyor bant bağladım bandı bile eritti normalmi bu durum çünkü ayak marşı olsa ısınmazda marş motoru aküyü çekiyor ve ısınıyor birde araba akü sü ile takviye etsem birşey olurmu :silent:
  3. rambomert

ayak marşı olmayan motor(akü bitti)

arkadaşlar motorda ayak marşı yok ve akü bitti ben evde kendi imkanlarım ile birşeyler yapabilirmiyim elimde 12volt adabtör var acaba bunla takviye edebilirmiyim yoksa amperi yetmezmi marş döndürmeye :silent:
  4. rambomert

mt sitesindeki yardım sever serkan abime çok teşekkürler :)

mt sitesinde böyle yardım etmeyi seven serkan gürcan mt profili ile serkanADH13 abime çok teşekkür ediyorum kendisi tamir ve motosiklet ile igili tecrübelerini ve bilgilerini bizimle paylaştığı için serkan abi çok teşekkürler.bu sitede sizin gibi yardım sever arkadaşlara ihtiyacı var sağolsun...
  5. rambomert

rialli marka yedek parçalar sağlammıdır

arkadaşlar acaba şu http://www.rialli.com/ da satılan makanik aksamlı ürünler sağlammıdır mesela piston olsun-şanzıman olsun - krak olsun çünkü fiyatları uygun mesala çinli bir motorun orjinal parçasımı sağlamdır yoksa bu rialli mi daha sağlamdır :silent:
  6. rambomert

buda benim (emektar) 66cc motorlu bisiklet kiti

arkadaşlar şuan kullandığım motorlu bisikleti sizlere göstermek istedim belki bundan almayı düşünen arkadaşların aklındaki soruları gidermek için modeli 66cc gt5 :cat: motosiklette var ama bu hafif ve pratik olduğu için günlük bununla idare ediyorum 90kg mım :P çok dik rampa olmadığı sürece...
  7. rambomert

çinli motorlar zorlamaya gelirmi

arkadaşlar hep merak ediyorum acaba şu çinli motorlar zorlamaya gelirlermi yoksa kesin bir sorun çıkarırlarmı zorlama derken arazide kullanmak çok dik yokuş çıkmak gibi
  8. rambomert

minsk 125 piston büyütme

arkadaşlar 12 bin km de minsk 125 var piston 52mm ben buna 54mm piston-silindir seti alıp taksam torku çok fark edermi gücü artarmı ses kalınlaşır veya fark edermi ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ---------- Yokmu bilen :( 2 zamanlıda piston...
  9. rambomert

şase kaynak

arkadaşlar projemde profil demir kullanacağım ve şaseyi elektirik kaynağı kullanacağım bir sorun olurmu
  10. rambomert

cup elektrik tesisatı lütfen yardım

arkadaşlar bendeki cup motoruna aslında atv motoru için mondial cup tesisatı istettim ama statatör benimki 4 soket var ama bunda 5 tane birini iptal edeceğim acaba hangisi iptal etsem olur (modeline baktık bu motora tüm cup tesisatları uyuyor) buda yeni tesisatın videosu kendim çektim ve...
  11. rambomert

çıkma motosiklet parçası nerden bulabilirim

arkadaşlar projem için ufak tefek motosiklet parçası lazım çıkma olarak acaba nerde bulabilirim bildiğiniz yer varsa tel nosu nu verirseniz sevinirim
  12. rambomert

bu km saati bu motora takılırmı

arkadaşlar rialli de gezerken bu km saati çok hoşuma gitti acaba cup motora takılırmı soketi uyarmı (projemde kullanmak istiyorumda :) ) http://www.rialli.com/10945__kilometre-saati-komple-dijital-asya-kuba/
  13. rambomert

yeni kask aldım sizce nasıl ?

arkadaşlar yeni çene açılır kask aldım sizce nasıl fiyatı 95tl sizce sağlammıdır . not: ls2 alacaktım ama bulamadım :)
  14. rambomert

standup scooter yapmak istiyorum

arkadaşlar standup scooter yapmak istiyorum alttaki videolardakilerden off road model bana proje hakkında fikir yardımı edebilecek birileri varsa bana yardım edebilir birde tekerlerini ön arka cup tekeri takcağım http://www.youtube.com/watch?v=q43-3-tG-LM&feature=youtu.be...
  15. rambomert

istanbul içi motosiklet taşıyabileceğim bir araç varmı

arkadaşlar istanbul silivriden - cennet mahallesi tarafına motosiklet taşıyabileceğim bir araç varmı toplam 60km kaç tl ye taşıyabilirim
  16. rambomert

100cc cup modenas mı mondial mi

arkadaşlar modenas mı mondial mi hangisi daha iyi ve sağlam modenas cupları kaç hp acaba :silent:
  17. rambomert

rodaj yağı varmıdır ???????????

arkadaşlar sitede şu konuda = http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/11729-rodaj.html 2. mesaj olan danger0 nun mesajı kafama takıldı acaba bu yağı dışardan satın alabilirmiyiz yada rodaj için hangi yağı önerirsiniz.
  18. rambomert

Bu motor kaç hp ??????????????

arkadaşlar asya as 150-12 ksr kaç hp acaba internette tam bilgiye ulaşamadımda bu motor nasıldır 110 luk cuplar dan filan güçlümüdür yakıtı nasıldır eksi yönleri nedir acaba ???
  19. rambomert

abartı egzoz montajı

arkadaşlar bizim burda bi arkadaş asya motora taktırmış şu araba egzoz uclarından çok hoşuma gitti sesi ama montajı nasıl oluyor acaba ben şu ucu internetten istetip kendim takmak istiyorum elimde elektirik kaynağı var elektrik kağnağı ile olurmu acaba birde sade egzozun ucunu az kesip takıcam...
  20. rambomert

km saatinin sararması

güneşte kalan motorların km saatlerinin camı sararıyor acaba eski haline gelmesi mümkünmü yoksa yenisinimi almak gerekiyor

Yeni mesajlar