Arama sonuçlarınız

1. APV41

Izmir De Nisan Yağmuru Gezisi

Geçen hafta yaptığımız yol kontrolundan sonra bu hafta nisan yağmurunda yol yapalım ve baharda yağmurun zevkine varalım diye çıktığımız yoldan mangal ve yol resimleri; her ihtimale karşı yağmur yoğun olursa diye öncüyü yolu bilen birisinden seçtik :queen: By APV41 liderin arkasında ÖZCAN...
  2. APV41

İZMİRDE BAHAR (yol kontrolu) GEZİSİ

İZMİR e baharın geldiğini duyduk :rendeer: çıkalım bir gelmişmi ve yollar bu bahar,yaz nasıl olacak diye bakalım dedik :cat: yaptığımız kontroller sonucunda bu yaz TATLI su motorcularının dahi güvenli bir şekilde yol yapabileceğine inandık :P yollar gayet temiz virajlar yerinde asfalt hala...
  3. APV41

19/20 Temmuz çadırını Kap Gel öndere (apv 41)

yaz ortalarına vardığımız şu günlerde bir araya gelip KALBİMİZ soğumasın diye bir toplanalım:rendeer: özlem giderelim isteğiyle ÖNDER KAMPİNG te bize özel bir yer ayırttık :cat:birlikte olmak isteyen tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz :rendeer: tarih; 19 temmuz cumartesi GİRİŞ ( istediğiniz saatte)...
  4. APV41

Kaçtım Ama Yine Yakalandım

hafta sonu kimselere seslenmeden bir kaçamak yapmak istedim AMA ekip sağlam tüm kaçış noktalarımı biliyorlar atladım motoruma KAÇIYORUM HUZURLU sakin bir hafta sonu için herşey tamam gibi keyif yapmak lazım en güzel gün batımı KUŞADASINDA izlenir avuçta gün batımı:) tüm motorcular ve günü...
  5. APV41

5- 6 Temmuz Turcu 4,5 Metre Mangal

İZMİRLİ arkadaşlar hareket zamanı geldi :rendeer:pamucak TURCU kamping te yaza merhaba partisine varmısınız :cat: YER;pamucak turcu kamping KONAKLAMA; odalar klimalı 20 ytl gecelik :wiinkk:çadır yeri ücretsiz klimasız :queen: HİZMETLER;BANYO,duş,wc,bol geyik,sohbet,DEDİKODU,ve ücretini ödeyene...
  6. APV41

[mt Izmir]ilk Yardım Toplantısı ( Gurme )18/04/2008

ARKADAŞLAR ayvalık gezisi öncesinde gruptaki tüm arkadaşların isteği üzerine yapılması istenen hatırlatma maksatlı İLK YARDIM konulu toplantımızı inciraltı GURME restoran da yapıyoruz mekan ile görüşmeler yapıldı 9 eylül hastahanesinden acil yardım ünitesinden bir doktor arkadaş bizi bu konuda...
  7. APV41

[MT İzmirliler-MT Ankara]10-11 Mys Afyon (Kamplı) "Herkesin Sucuğu Kendine" Buluşması

[MT İzmirliler-MT Ankara]10-11 Mys Afyon (Kamplı) "Herkesin Sucuğu Kendine" Buluşması izmir ve ankarayı yakın etme çabalarımızın eseri olarak alp tunayı aramıza almıştık şimdi ise prometheus un aklını çelmemiz için afyonda buluşup bir gece kamp yapmayı düşünüyoruz kamp yeri çalışmaları daha...
  8. APV41

[MT İZMİR]SUBAŞI ( boğazda savaş var ZAFERİ )

gittik,gördük,yedik,içtik :queen: boğazda savaşa hazırlık:mrgreen: eline sağlık abla :rendeer: komutan savaş öncesi mühimmat hazırlıyor :cat: müttefikten tam destek hep destek :cat: ve kaçınılmaz son boğazda SAVAŞ başladı :queen: SİZCE BU NE :silent: mevzideki KAHRAMAN askerimiz :mrgreen...
  9. APV41

[MT İZMİR] 9/02/2008 BOTUMUZ DONDU GEZİSİ forrap/apv 41

evet arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi soğuk ve sağanak yağmurlu bir günde sponsorlarımızın (alp_tunay/karmaçoma) desteğiyle tuncer ( forrap) cengiz (apv41) yolculuğumuza başladık :cat: sağanak yağmur altında ( alp beni öldürecek :P) yağmur kovalamaya başladık ilk durak 7 kardeşler TIR...
  10. APV41

[Mt Izmir] 01/02/2008 Dando Aşireti Toplantısı

geleneksel cuma toplantılarının ŞUBAT dönemine ait toplantısı RİSE cafe de yapılacaktır tüm dost ve akrabalar davetlidir :P bu arada grubun ana KANKASI için HEDİYE almak isteyenler wallace a ihtiyaçlar konusunda danışabilirler :cyclopsan bazı kuşlarda aldığımız haberlere göre KANKA huzur evi...
  11. APV41

(MT İZMİR) 27/01/08 SUBAŞI GEZİSİ (acil)

arkadaşlarımızın bazılarının ACİL gezmesi gelmiş bizde onları kırmayıp SUBAŞINA götürmeye niyetlendik :P program söyle; toplantı yeri;lozan meydanı ATATÜRK lisesi önü toplantı saati;10 30 gezi için toplantı yeri; gaziemir migros bahçesi gezi için toplantı saati;12 00 öncelikle uzun zamandır...
  12. APV41

[MT İzmir] 25/01/2008 Ömerağa Toplantısı

izmir mt nin değerli üyeleri bu haftaki toplantımız 25/01/2008 tarihi saat 19 00 ve sonrası için bol çay içip sohbet etmek amacıyla eski dostumuz ÖMERAĞADA yapılacaktır değerli katılımlarınızla bizleri onurlandıracağınızı umut ediyoruz toplantı yeri;lozan meydanı atatürk lisesi önü toplantı...
  13. APV41

İZMİR ( küçük) MT HAFTASONU DEVRİYESİ

arkadaşlar hafta sonumuzu biraz değerlendirmek için çıktığımız 200 km üstü küçük gezimiz kazasız belasız noktalandı tatlı su motorcuları evinde dinlenirken biz onlar için MEKAN arayışındaydık, buldukmu TABİKİ, harikalar yarattık tek sorun oturanı kaldırmak çok zor oluyor, olayın içinde şömine ve...
  14. APV41

[MT İZMİR] 04 OCAK CUMA Seçmeli toplantısı -TERAS CAFE-

yeni senenin ilk toplantısı için fikirlerinizi bekliyoruz arkadaşlar perşembe akşamı saat 23 00 da sonuçlar belli olacaktır KATILIM GÖSTERİN SESSİZ KALMAYIN :queen: ------ ANKET SONUÇLANDI---- Bu cuma Teras Cafedeyiz. Saat:19:30 ve sonrası herkesi bekliyoruz :cat:
  15. APV41

İZMİR MT Yarıyıl Karneleri !

İZMİR MT YARI YIL KARNELERİ BUNLAR şimdilik çıkanlar geri kalanlar üzülmesin onlarda takipte tek teker üstünde bekleme cezası bile olanlar var :queen:
  16. APV41

(mt Izmir) Mangalda çoban Kavurma

bayram böyle sonlandırılır :cat::rendeer: hava karanlık olabilir bizim içimiz aydınlık özge iş başında TAZMANYA CANAVARI huzur evi MT ve bakıcıları biz bunu tanımıyoruz :P şu bereliyi hiç tanımıyoruz İMAM mıymış neymiş
  17. APV41

[MT İzmir] 16.11.2007 Cuma Görsel Eğitim Toplantisi

sayın MT İZMİR üyeleri bir süredir düşündüğümüz ve kış şartlarının oluşmasıyla aciliyet kazanan GÜVENLİ SÜRÜŞ eğitimlerimize bu haftadan itibaren 15 günde bir olmak kaydıyla başlıyoruz :cat:elinde bu konuyla alakalı CD ve DÖKÜMAN bulunan arkadaşlar toplantı günü paylaşım için yanlarında...
  18. APV41

[İzmir MT] ÇATADA PRANG toplantısı 9/11/07 Cuma - Teras Cafe

ARKADAŞLAR umumi istek üzerine 9/11/2007 cuma günü siz değerli MT İZMİR üyelerinin isteği doğrultusunda bir toplantı yapmayı uygun gördük,katılımınızla bizi onurlandırırsanız çok mutlu olacağız toplantı konusu; başta ÇATADA PRANG olmak kaydıyla Begüm ün yeniden bağlanan internetini...
  19. APV41

[İzmir MT] 19/10/2007 Terasta Tabu Toplantisi

tarih;19/10/2007 saat;20 00 ve sonrası yer; teras kafe bornova aktivite; tabu partisi katılım listesi; izmir ve çevre iller mt üyeleri extralar; bol sohbet,çay,nargile,gırgır şamata gerekli ekipmanlar; kendiniz,motorunuz,full korumanız,iyi niyetiniz,sevginiz,MT aşkınız :cat: bayram sonrası...
  20. APV41

Yaşli Ve çiplak (+16)

Arkadaşlar bu makinenin ilk hali yenilendikçe sizlere bilgi ve resim sunacağım işte şimdi dağıldık şimdilik resim bu kadar yeni direksiyon takıldı koltuk geldi motor toplandı çalışıyor ama daha resim çekilmeye utanıyor üzerine parçalar monte edilince kendine güveni gelir o zaman...

Yeni mesajlar