Arama sonuçlarınız

1. hondacbr1100xx

Aslan Yatağından, İnsan Motosikletinden Belli Olur

Motorsiklet kullananların tek ortak noktaları, iki tekerlek üzerinde gidiyor olmaları.. Nasıl tuttuğumuz takımın fanatik taraftarları varsa, kullandığı motosikletin de fanatik sahipleri olur. Farklı takımların taraftarları nasıl birbirlerini bulursa onlar da birbirlerini bulur. Bir Endurocu...
  2. hondacbr1100xx

Aptal Spiker.....

Çok akıllı kadın canım :) Evde kalmıs kadın her halde... Sevgilisi mesaj atınca canlı yayın bile dinlemiyor...:)
  3. hondacbr1100xx

Motosikletim Çalınmasın Diyorsanız, Bir Göz Atın..........

Hırsızlarla muhattap olmamak için okusanız iyi olur :) Oradan buradan duyduğunuz hırsızlık istatistikleri çoğu zaman sizi ilgilendirmez diye düşünürsünüz fakat söz konusu sizin malınızın çalınması ise durum bir anda farklılaşır. O ana kadar hiç dikkat etmediğiniz bu istatistikler artık ister...
  4. hondacbr1100xx

Scooter Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Bazı Noktalar.......

Bu baslık sankı daha once acılmıs dedım ama sonuna kadar taradım baslıkları bulamadım... Forumda bir " hangı motorla baslasam" veya " önerileriniz" rüzgarı esiyor.. Scooterla baslayacak olanlara umarım yardımcı oluruz.. Daha dğrusu yenı baslayanlara hitaben; Gittikçe hızlanan scooter...
  5. hondacbr1100xx

Kim Demiş İndian Öldü

Cok eskilerde bir zamanlarda mı desek artık ne etsek :) Amerika'da bir ekol halini almış Indian motosikletleri ekonomik zorlukları aşıp($).) bu günlere gelememiş olsalar da, onlar hâlâ yaşamaya devam ediyor. direksiyon.com
  6. hondacbr1100xx

Renault Scooter Serisi........

Bir aralar bir topic açılmıştı.. Renault scooterlarla ilgili ama resim yoktu. Şimdi renault un resimlerini görebilirsiniz.. Daha doğrusu Scooter piyasasında Peugeot'dan sonra ikinci bir fransız isim... direksiyon.com
  7. hondacbr1100xx

Yarış ve Nostalji

Alın size motosikletlerin zaman içinde ne kadar büyük değişimler geçirdiklerini görebileceğiniz bir fotoğraf galerisi .)
  8. hondacbr1100xx

Artik Oda SuperSport Rekabetine Dahil

BMW'nin büyük sınavı Alman üretici yeni supersport modeliyle tarihinde ilk kez bu sınıftaki rekabete dahil oldu... BMW markası motosikletseverlerin gönlünde chopper, enduro veya touring modellerle anılır. Marka şimdilerde yeni geliştirdiği K 1200 S modeliyle supersport sınıfında pazar payı...
  9. hondacbr1100xx

SİZ SİZ OLUN BU DURUMLARA DÜŞMEYİN

Motosiklet yarışları diğer tüm yarışlar gibi çok çekişmeli geçer. Bu yarışlar sırasında zaman zaman istenmeyen kazalar yaşanabiliyor. Bu kazalardan bazılarının resimlerini sizin için topice tasidik... Umarız bu resimler sokaklarda motosiklet kullananların daha dikkatli motosiklet kullanmalarını...
  10. hondacbr1100xx

Artik Motosiklet Montlari da Hava Yastikli

Hava yastıklı Hit-Air montlar Türkiye’de satışa sunuldu. Hit Air montlar kaza anında karbondioksit tüpü sayesinde şişerek, kullanıcıya gelebilecek zararı engelleyerek daha güvenli ve keyifli sürüş için hazırlandı. 1995 yılından beri üzerinde çalışılan bu teknoloji şimdi uygun fiyatı ile de...
  11. hondacbr1100xx

E-MAIL SAHIPLERININ DIKKATINE

Birkaç gün önce mailimi hack lediler... ([email protected]) Sizi de bu konuda uyarmak istedim..Ki ayni hataya düsmeyin.. Size bir mail yolluyorlar...Maili okumaniz icin sizden ikinci bir kez kullanici adi ve sifre istiyor.(Nedenini ben sordum, bana guvenlik icin tekrar girmemi soyledi...
  12. hondacbr1100xx

####Var Mı Onun Gibi Sporcu####

27 Kasım 1940 sabahında (Çin takvimine göre Ejder yılı) San Francisco'da doğdu. Annesi Grace ,ona bir Amerikan ismi vermeyi düşünmüyordu. Hastane çalışanlarından biri bu bebeğe Bruce demeye başladı bunun üzerine anneside bu ismi değiştirmeyip Bruce adını verdi.Bundan sonra adı Bruce Lee oldu...
  13. hondacbr1100xx

####Takip Ettiğiniz Mecmualar..####

arkadaşlar devamlı haftalık veya aylık olarak aldıgınız güzel dergiler mecmualar varsa öneriniz... bizde takip edelım. yaz geldi okuma ihtiyacı çok doğuyor.can sıkıntısı.... "Beyan" adlı bir dergi önerebilirim şimdiden.
  14. hondacbr1100xx

####4/4 Lük Motosiklet....####

Dünyada motosiklet konusunda her dalda; Chopper Cross Enduro Racing Scooter Touring .. uzman lider motosiklet varmıdır... veya her dalda değilse bu dallardan her hangi birisinin lider üreticisi kimdir?? Örneğin; Racingin kralı kawasakidir gibi. Cross ta.... Enduro da... Racing te.. v.s
  15. hondacbr1100xx

####EksoZ HıZ ArttırırmI ???####

Arabaya veya motosıklete sonradan takılan eksozun hızı ve gücü arttırdığı söylenir.. Takılan eksozun ağzı daha geniş ise arabanın daha rahat hareket ettiğini buna baglı olarak hız arttıgını , takılan eksoz dar ise hız ve gucun yavasladıgı gibi.. bunlar doğrumudur?..
  16. hondacbr1100xx

####EvLiLiKtE PaYLAsIm... ####

Soğuk bir kış akşamı, MacDonalds'ın kapısından içeri yaşlı bir amcayla teyze girmişler, bir masaya oturmuşlar. Derken amca, kasaya gidip 1-hamburger,1 büyük boy patates ve bir büyük Cola almış. Elinde tepsiyle masaya dönmüş, hamburgeri ikiye bölerek yarısını teyzenin önüne koymuş, sonra bütün...
  17. hondacbr1100xx

####Lazlardan Kahkaha Bombardımanı.####

Yahu bu Trabzonlular alem... Nede olsa hemşerim:) Bakın nasıl ilan verıyorlar bizim uşaklar. Satılık ev ilanı: -Sahibinin amca oğlundan, 3+1-2*2 , 1 mutfak, Yaylacık Mahallesinde,fırına iki adım, otobüs durağına 50 metre uzaklıkta. Ara sıra güneş gören daire satılıktır, olmadi kiralıktır...
  18. hondacbr1100xx

####Matematikçinin Fendi Motoru Yeni Mubarek..####

matematikçiler bizi geçtiler..) ımkansız ya neyse BİR MATEMATİKÇİNİN AŞKINI ANLATMA YOLU Türev tanem, bir tanem, bir sigma işareti kadar kıvrak bir pi sayısı kadar sonsuzsun sevgilim.. Sana olan sevgim limitlerin sonsuzluğuna ulaşıyor. Bir bakışın kalbimde matris kadar derin etkiler...

Yeni mesajlar